Şimdi Ara

Ankara'daki ALFA yetkili servis/satış bayisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
0
Favori
18.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bbirleşsek acaba ihaleyi biz alabilirmiyiz arkadaşlar. . dh oto alfa romeo bayi deriz. . netten de süper reklam yaparız valla :)
  • arkadaşlar son durum nedir ankarada ? haber alan oldumu? 11000 i geçtim hala servise gidemedim ben yakında ankaraya geleceğim acaba nasıl yaptırabilirim bakımını aracın?
  • benm son durumdan haberim yok ama sanırım çağrı merkezini arayıp öğrenilebilir. ayrıca şunu da söyleyebilriim duyduğum kadarıyla fiat servislerinin alfa ya da bakma zorunluluğu varmış. Ben ankarada bir fiat bayisine sordum sadece acil yol hizmeti veriyoruz dedi, sonra bunu alfa satış yetkilisine söyledim onlarda dediler ki; sözleşmelerinde bakma zorunluluğu var....internet sitesinde hala ankara için bir bayi gösterilmiyor.
  • ben tokattaki fiat servisi tanıyorum gittim sordum biz yapamiyoruz dedi hatta sahibinin de 159 u vardı ben de istanbula götürmüştüm dedi onbin bakımı için. . . ama henüz aramadım çağrı merkezini arayıp sormak lazım gerçekten.
    quote:

    Orijinalden alıntı: zzyilmaz

    benm son durumdan haberim yok ama sanırım çağrı merkezini arayıp öğrenilebilir. ayrıca şunu da söyleyebilriim duyduğum kadarıyla fiat servislerinin alfa ya da bakma zorunluluğu varmış. Ben ankarada bir fiat bayisine sordum sadece acil yol hizmeti veriyoruz dedi, sonra bunu alfa satış yetkilisine söyledim onlarda dediler ki; sözleşmelerinde bakma zorunluluğu var....internet sitesinde hala ankara için bir bayi gösterilmiyor.
  • Ankaradaki son durum ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
  • Hala bir gelişme yok. Bırakın zaten onlara ihtiyacımız da yok. Ankara'da çok değerli özel servislerimiz mevcut.
  • İllaki iyi özel servisler vardır ama sonuçta garanti kapsamında değişmesi gereken şeyler olursa ne yapacağız....
  • Az önce cağrı merkezini tekrar aradım. "Satış yetkisi yok ama servis hizmetini Üstün Otomotiv veriyor, bu güncel bir bilgidir" şeklinde bir bilgi aldım. Garantisi devam eden Ankara'daki Alfa kullanıcılarının dikkatine...
  • Tşk ederim Aremeo.
    Umarım düzgün bir şirket ankara ihalesini alır da problemlerle karşılaşmayız.
  • Ne yani, şimdi benim Ankara'da Giulietta'yı görebileceğim bir bayii yok mu
  • bugun öğledn sonra gordion da otoparkta vardı gri renkli plaka da 06 giu ... idi. . çok hoş duruyordu valla ben de ilk defa bugün gördüm. .
    quote:

    Orijinalden alıntı: acsev2003

    Ne yani, şimdi benim Ankara'da Giulietta'yı görebileceğim bir bayii yok mu
  • Arkadaşlar, Ankarada yetkili Alfa servisi yok maalesef ama eli kulağında açılmak üzere. Bir Japon markanın Ankara daki yetkili satıcılarından bir tanesinin Genel Müdürü mevcut görevinden ayrılıp bağımsız girişimci olarak Alfanın Ankara Yetkili servisi oluyor. Yakında duyarsınız. Ben de bir 159 sahibi olarak sabırla bekliyorum.
    Scudetto ; göğüse parlatıcı vs hiç bir kimyasal sürdürmüyorum bir kez gözden kaçtı adam yapacağını yaptı. Ne sıktı bilmiyorum ama gerçekten çok zarar verdi aracıma. Önerilerin için tekrar teşekkürler kardeşim.
  • Techinn60 ankara ile ilgili gelişmeleri duyarsan ve buraya yazarsan sevinirim. Guilletta için ankarada aksesuar bulmak çok zor da.
  • Ustun otonun fiat bayiligide daha once bitmisti.simdide alfa bayiligi bitti.birtek lanciami kaldi yoksa ustun oto tamamenmi kapandi bilen varmi
  • Arkadaşlar ben size o zaman bir duyuru yapayım. Geçen gün söğütözü otokoç a ugradım, orada satış temsilcisi bir arkadaşım var. Söğütözündeki yerlerini konya yoluna taşıyıp alfanın bayiliğini alacaklarmış yani anlayacağınız alfa bayiliği(satış ve servis) yakında otokoç da olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 11 Ocak 2011; 9:07:16 >
  • bana bir mesaj gelmişti sigorta ve yedek parçaya söğütözündeki yerlerinde devam etceklermiş artık neresiyse orası. .
    quote:

    Orijinalden alıntı: chn06

    Ustun otonun fiat bayiligide daha once bitmisti.simdide alfa bayiligi bitti.birtek lanciami kaldi yoksa ustun oto tamamenmi kapandi bilen varmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonheart07
    Arkadaşlar ben size o zaman bir duyuru yapayım. Geçen gün söğütözü otokoç a ugradım, orada satış temsilcisi bir arkadaşım var. Söğütözündeki yerlerini konya yoluna taşıyıp alfanın bayiliğini alacaklarmış yani anlayacağınız alfa bayiliği(satış ve servis) yakında otokoç da olacak

    Evet dogru.anadolu kianin bulundugu yere tasiniyorlar afislerini gordum.en kisa zamanda bayiligide alirlar insallah
  • Yaw arkadaşlar ne işiniz var yetkili servisle? Ankara'da Metin usta gibi bir değerimiz var. Alfaline herzaman tek tercihim..
  • yetkili servisin yeri bence her zaman farklı olur. . ayrıca konu alfa gibi az satıp az bulunan bir marka olunca birçok konuda malzemenin veya aksesuarın temininde daha detaylı ve özenli çalışıyorlar. .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esnafim35

    Yaw arkadaşlar ne işiniz var yetkili servisle? Ankara'da Metin usta gibi bir değerimiz var. Alfaline herzaman tek tercihim..




    Alfa Romeo özel servisleri diğer markalara göre şüphesiz çok daha iyiler. Ama garantisini bozmak istemeyen kişiler normal olarak yetkili servise giderek garantilerini devam ettirmek ve bazı parçaları garantiden değiştirmek isteyeceklerdir.

    Yoksa dediğiniz doğru.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.