güreş ögrencek yer varmı bu şehir de ? |
ankarada yardımcı olcak varmı güreş

-
-
Ankara'da 3 güreş salonunda çalışmış biri olarak en iyisi tartışmasız Yaşar Doğu Spor Salonu.
Orada antrenman yapan tüm kulüpler kaliteli. Hatırladığım 3 kulüp var.
Minibüsçüler, Aski ve Ulaştırma. Yeri 19 mayıs stadyumunun içinde.
-
peki ben normal yetişkin bir bireyim . oraya üyelik nasıl oluyor ücret nedir ? felan anlatırmısın
-
Ücretsiz hocam hatta oranın lisanslı sporcusu olduğumuz için ücretsiz güreş ayakkabısı eşofman takımı hatta bayram harçlığı veriyorlardı,
sizin yaşınızdan ötürü lisans çıkartmayacakları için bunları vermeyebilirler ama yine de sizden para almazlar.
Hatırlıyorum oraya maçlara çıkmak için değil de sadece spor yapmak için gelen 20'li yaşlarda 30'lu yaşlarda çocuğuyla gelen insanlar vardı.
-
ha yani gitsem ücretsiz orada ders görebilirim ögretirler yani
-
Sana özel hiçbir hoca bir şey anlatmaz. Orada 50-60 kişi olur sırayla esneme germe, kardiyo, eşleşip hareket çalışma, ardından müsabaka.
Hoca eksik bir şey görürse gelir yanınıza düzeltir veya dengesiz bir eşleşme olduysa değiştirir.
-
aga sıfırdan gidecegim ama ben :D
-
3.gün zaten çözüyorsun her şeyi. Askeriye gibi düşün. Orada senin gibi insanlar var merak etme.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X