< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ANKARADA ÜNİ OKUMAK

-
-
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okunabilecek çok fazla şehir yok zaten. Ankara sosyal anlamda fena değil. Çok vaktin de olmuyor zaten. Pahalılık olarak ülkenin en pahalı 2. şehri. İzmire göre bile çok fark ediyor. Ankara’nın toplu taşıması izmir ve istanbul’a göre çok çok kötü.
polatlıda falan okuyorsan ulaşım sıkıntı olabilir belki ama çankaya civarı bir yerde okuyorsan ki neredeyse bütün üniler o kısımda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Beşevlerde okuyorum her yere ulaşımım oldukça rahat
-
yeterli bir şehir bence okumak için
-
buna katılmıyorum izmirin ulaşımı iyi diyorlarda bir yerden bir yere gitmek çok daha yorucu sadece daha çeşitli Ankara'dan Bucada yaşayanlar bilir, Ankara'da merkezde çoğu yere metroyla rahatlıkla ulaşım sağlıyorsun, İzmir'de de bornova falan çok ucuz değil buca uygun mesela genel olarak pahalılık da İst>Ank>İzmir ona katılıyorum
-
Güzergah sayısı, otobüs sıklığı ve metro durakları çok yetersiz bence çankaya için. Dolmuşla büyükşehir çevirmeye çalışmak başlı başına saçmalık zaten. Ben açıkçası çankaya içi bir sürü yere ulaşım zorluğu nedeniyle gitmiyorum ki gece 12’den sonrayı konuşmaya bile gerek yok.
Bucada 3 sene yaşadım. Çankayada 4. Bucadan 7 ilçe atlayarak bir yere gitmeye çalışıyorsanız tabii ki normal. Bucadan selçuk özdere vs. Bile görece rahat.
Ankara üniversite bakımından açık ara Türkiye'nin en yaşanası ili.
-
En pahalı 2. demiştim. Antalya aklıma gelmedi ve fikrim de yok. İzmirde kordonda oturup da bahçeli fiyatı çekerlerse tabii ki daha ucuz.
Bilkent tarafı iğrenç. Sadece nagileciler kekolar vs var. Asla oralarda takılmanızı önermem.
Ankara o kadar da pahali degil cok arkasimla konustum kucuk sehirler bile burdan pahali
Ve eklemek isterim ki burda her sey merkezde zaten ulasim sorunu olacagini hic sanmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macewinduu -- 3 Ağustos 2021; 23:19:12 >
Kyk yurt imkanlarını merak ediyorum ben de. Istanbulda çok açıkta kalan varmış diye duydum. Ankara'da böyle bir durum var mı?
ankara biraz pahalidir. ona gore butcenizi ayarlayin
Sehirdeki tek metro hatti dogu batida uzaniyor (hatti kizilayda kesiyorum gerisi yok benim gozumde), tum ulaşım egoya bin seni metroya biraksin, metroya bin seni kizilaya biraksin uzerine kurgulu, gercekten kotu ankaranin toplu ulasimi.
Mesela metro hatti guneye inemedigi icin odtuye daha yakin bilkent duragi gibi sacmaliklar cikiyor ortaliga.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sıralamam 19k. ege bilgisayar,hacettepe makine, yıldız teknik makine arasında kaldım ve bu kararsızlıktan bir türlü çıkamıyorum.Bu okullardaki bölümler hakkında bilgisi olan var mı? Gerçi ben bu okullardan mezun çok kişiyle konuştum ama hepsi kendi içinde haklı.Hacettepe makine %100 ing olduğu için ona daha yakın gibiyim ve sıralaması da ytüden daha yüksek.Ama ytünün daha köklü olması kafamı çok karıştırdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- analitik geometri fasikül önerisi
- en iyi fizik kanalı
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
- tyt genel deneme önerileri
- matematik mühendisliği maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X