Şimdi Ara

ANKARADA PİKNİK YAPILACAK YERLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
13.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftasonu pikniğe gitmeyi düşünüyoruz. Ankarada nereye gidebiliriz. en son yıllar önce göksu parkına gitmiştik. Onun dışında nereye gidebiliriz?

• Aşık Veysel rekreasyon alanını öneririm. Hem daha yeni açıldı
  • Soğuk su milli parkı gidin orası güzeldir.

Başka da pek alternatif yok.

Yok ben milletle dip dibe mangal yakacam ben onun mangalının dumanını o da benim mangalın dumanını çekecek beton zeminde yapay güzellikte piknik yapmaya çalışacam dersen bir sürü yer var ama emin ol beş para etmez yerler.

Daha uzağa gideriz dersen Ankara Bolu il sınırına 500 metre kala sağda güzel bir yer var kamp yeri gibi ancak gittiğinize değer doğayla iç içe olursun.
    Başka bir alternatifte Abant tarafları olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 28 Eylül 2010; 15:28:38 >
  • Soğuksu Milli Parkı olacak

Gelin Kızılcahamam'a. Şahsen ben ilçemi çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Aşık Veysel rekreasyon alanını öneririm. Hem daha yeni açıldı

nerede tam olarak?
  • Kafa karışık olunca yanlış şeyler yazmamak elde değil.

Düzeltirim şimdi.
  • mavi göl varmış mamak tarafında orası nasıl? araç otoparkı falan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ?
  • çayyolundaki uludağın önünden dümdüz gidin çalgan et lokantasının yakınında bir piknik alanı var. hafta içi sakin olur, hafta sonu kalabalık olma ihtimali yüksektir ama yeni yapılan göksu,mogan vs'den bence daha az kalabalık.. kendinden çardaklı ve piknikmasası var fena değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

mavi göl varmış mamak tarafında orası nasıl? araç otoparkı falan varmı

güzel yer ormanlık
  • Adnan Kahveci'ye gidin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbokerem55

quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

mavi göl varmış mamak tarafında orası nasıl? araç otoparkı falan varmı

güzel yer ormanlık

mavigölü tavsiye edermisin
  • mavi göl büyük bi yer olmadı arka tarafında ağaçlık bi yer var oarada iyi hemde bedava

mavigölün bir kısmı alçakta kalıyor oralarda ağaçlar var göl manzaralı kısmıda var yer bulmak zor olur ayrıca otoparkıda var

aşırı kalabalık olmadığı zaman güzel oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 28 Eylül 2010; 23:59:23 >
  • çayyolu uludağın ilerisinde yolun sağ tarafında özel piknik alanları mevcut temiz banklar mangal için yerler buzdolabı su herşey mevcut en yoğun pazar günü fakat alan büyük olduğu için 3 ayrı işletme yer bulabiliyorsunuz..
  • Geçenlerde gördüğüm Atlas dergisinin eski sayılarından birinde pek çok ankaralılarca dahi pek bilinmeyen iki yerden bahsediliyordu.Biri Kızılcaham tarafında Işık dağı eteklerindek Karagöl; diğeri de yine aynı isimdeki Çubuk tarafındaki Karagöl.
    Sen de bilmiyorsan netten bir göz atmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cebr_Ail -- 29 Eylül 2010; 0:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DossKlein

Geçenlerde gördüğüm Atlas dergisinin eski sayılarından birinde pek çok ankaralılarca dahi pek bilinmeyen iki yerden bahsediliyordu.Biri Kızılcaham tarafında Işık dağı eteklerindek Karagöl; diğeri de yine aynı isimdeki Çubuk tarafındaki Karagöl.
    Sen de bilmiyorsan netten bir göz atmanı tavsiye ederim.

bide beypazarında karagöl var ankarada piknik yapmak için bol bol mekan mevcut amagöksu-harikalar diyarı gibi rekreasyon parkları hem ulaşım hem bilinme bakımından avantajlı olduğu için genelde oralar tercih edilir ve çok kalabalık olur. kızılcahamamda bir sürü yer var çamkoru, soğuksu, ışıkdağı vs keza çubuk tarafı, mavi göl bildiğim kadarıyla bayındır barajına yapılan park, nallıhan tarafları, beypazarı tarafları saysan daha birçok yer çıkar

• konuyu hortlatacağım ama benim aradığım kışın mangal yapılabilecek yerler. 5-10 kişilik kapasiteli kapalı çardağı olan sadece ailenizle mangal yapabileceğiniz yerler. Alacaatlı da bir yer varmış ama hiç gitmedim. Bu tür yerler varsa bildiğiniz, gidip memnun kaldığınız paylaşırsanız sevinirim.
  • Kızılcahamam piknik için çok güzel fakat esnafı aşırı pahalı
  • Goölbaşindaki mogan gölü yani mangal yasak mi orda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar genelde eskilerde kalmış. Yeni yerler önerecek varsa bugün gitmek isterim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.