Şimdi Ara

Ankarada önerebileceginiz gezilecek yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
6
Favori
12.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar ankaraya yeni geldim bilkent uni kazandim ve bilkentte yasiyorum köy gibi yer guzel sehir ama pek bilmiyorum 1 aydir burdayim real tam karsimda orayi dolasip starbucksa gidiyorum önereceginiz lokanta,cafe ve gezebilecegim yerler varsa paylasirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi de okulun Pazartesi başladı, biraz geç gelmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

İyi de okulun Pazartesi başladı, biraz geç gelmişsin

yani ankarada yeniyim demek istedim
  • Hocam çok uzun yazmıştım ama göndermedi dh forum hata verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ive®son

Evet arkadaslar ankaraya yeni geldim bilkent uni kazandim ve bilkentte yasiyorum köy gibi yer guzel sehir ama pek bilmiyorum 1 aydir burdayim real tam karsimda orayi dolasip starbucksa gidiyorum önereceginiz lokanta,cafe ve gezebilecegim yerler varsa paylasirsaniz sevinirim

Kızılay. Mekanları falan idare eder. Takılırsın işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

Hocam çok uzun yazmıştım ama göndermedi dh forum hata verdi

Ben o gibi durumlarda tamam a basmadan önce yazdıklarımı kopyalıyorum.

DH bazen çıldırtabiliyor adamı. Tecrübeyle sabit .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Ankara gezilecek yerler?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar yazayım en azından tecrübe edilmiş yerlere gidersin;

Bahçeli 7.cadde; günlük gidilebilecek ortalama bir yer, mekanları güzeldir. Gece hayatı pek yoktur. 12de 1 de biter. Karaoke geceleri olur, fasıl olur seversen onlara gidebilirsin. Gündüz ve akşam takılmak için Marco Pascha, Seven, Caution Cafe&bistro, Havelka,Brother's uygundur ve güzeldir. 3.cadde de Leman vardır. Orası da çok güzel bir yerdir.

Tunalı Hilmi Cad; Gündüz ve gece her türlü takılabileceğin bir yerdir. Gece hayatı hareketlidir, Üniversite öğrencilerinin hemen hemen hepsi buraya gelir geceleri eğlenmek için. City en trend yeridir ama ben hiç sevmem arkadaş zoruyla giderim. Arabayla girmek gibi bir hata yapma, 1 saate çıkamayabilirsin. Çok pahalı değildir, dedim ya zaten genel kitlesi öğrencilerdir. Bilkentlisi de Odtülüsü de hacettepelisi de buraya geliyor.

Gaziosmanpaşa Tunalı hilmiden yukarı doğru çıkarsan ulaşırsın. Oradan daha nezih ve fiyat olarak biraz daha pahalıdır ama çok güzeldir. Arabayla gidersen filistin sokağa girmeden; sağa dön Arjantin otopark var oraya bırak, 8tl karşılığında sınırsız durabilir araban. Filistin Sokak güzeldir, mekanları iyidir. Ama tunalıdan pahalıdır. Gece hayatı da iyidir.

Konutkent denince akla Park caddesi geliyor ama şehre uzak olduğundan genelde çok aşırı canlı olmuyor. Narquilla güzel bir mekan. Orada oturabilirsin.

Bunun dışında gece hayatı için Salata Mesa çok canlı olur. Kendini kaybedersen çok aşırı bir hesap çıkabilir gecenin sonunda. Ucuz değildir.
    Kahvaltı etmek istersen Ümitköy'de Turta diye bir yer var mükemmeldir tek kelimeyle. Gordion AVM'de sinema, alışveriş gibi ihtiyaçlarını karşılayabilirsin. Gordion'un altında Numnum var, orası da güzeldir.

Çukurambar; Gece takılmak istersen Models&Bottles idealdir, onun dışında gündüz oturabilrisin veya sakin bir akşam geçirmek istersen oturabilirsin, kalabalık olur ama nezihtir. Kahvaltı için Çukurambar Liva güzeldir. Veya oradaki diğer mekanlarda Brunch yapabilirsin hafta sonu.

Bunların dışında Cepa, Kentpark, Armada Eskişehir yolu üstünde zaten. Kentparkın arka tarafına geçersen havuz kenarında 2-3 tane cafe görürsün. Bir tane dondurmacı vardır, havalar soğumadan oradan muhakkan dondurma yemeni tavsiye ederim. Çok güzeldir. Yanındaki cafelerde de oturabilirsin.

Panora AVM, Or-an dadır sana uzak ama hafta sonları çok hareketli olur, aşağıdaki cafelerde oturabilirsin yine. Güzeldir.

Ha bir de gece hayatını seviyorsan;

ankarasosyete.com'a bakmadan geçme derim. Bütün etkinlikler, mekanlar buradadır. En çok gidilen yerler, sevilen yerler hepsini görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 30 Eylül 2011; 1:42:04 >

• @SieGeRRR

Hocam Park Caddesi Konutkent'te, Ümitköy'de değil

+ Canlı olmuyor lafına katılmıyorum, Çayyolu'nda oturuyorum. Park caddesinin çıkışında kırmızı ışık var, gece 1'de karşıya geçmek için 5 dakika beklediğim oluyor.

Ekleme yapayım:

Bilkent Ankuva'nın içinde Taksim diye bir mekan var. İnanılmaz Waffle yapıyor.

Gece kulübü olarak da Sakarya Passage'ı öneririm. Müzik açısından kaliteli bir mekan ve sabah 5-6'ya kadar boşalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 30 Eylül 2011; 1:38:16 >
  • Valla iyi yakalamışsın

Yok zaten canlı olmuyor demedim ama bir tunalı kadar falan canlı değil. Ben çok sevmiyorum Park caddesini.

Ha bir de Passage diye bir yer varmış, yine gece gidebilirsin. Ben hiç gitmedim ama çok övüyorlar. Nerde olduğunu tam bilmiyorum ama Kızılay diye duydum
  • mamak ve bedderesi ni gez
  • Normal halkın içine karışıyım dersen, Sakaryada git bira iç, telwe isimli mekan iyidir, tam öğrenci mekanıdır, çoğu zaman bi konser düzenlerler.
    Kızılırmak sokağa Jloy Jocker açıldı, her gün güzel bi etkinlik var tavsiye edebilirim.
    Sezon gelmesi ile birlikte Tunus Cad. If Performance Hall, takip edersen iyi DJ ler yakalarsın.
    Park Cad. hareketli olur ama mekanları pek fazla beğenemiyorum, şehire uzak olması sebebi ile bana çok boş geliyor.
    Bahçelievler güzeldir, yazı kışı hiç farketmez, hafta içi yada sonuda değişmez herzaman hareketlidir. Mekan tavsiye etmiyorum, tecrübe ile çözeceksin o işi.
    Tunalı, Bestekar girişine kadar yukardan aşağı, nereye gidersen farketmez, bambaşka bir yer, farklı bir şehir.
    Bestekar sokakta, geceleri canlı olur, genelde öğrenci mekanları vardır ama elit kesim daha çok yer alır.
    Filistin bambaşkadır, güzel bi akşam yemeği için Big Chefs deneyebilirsin, eski Eat & Joy kapanıp yerine Numnum açılıyor orasıda güzel bir yer olacak, teras kat işini çözselerdi birde...
    Aynı cadde üzerinde, Çarşamba geceleri R & B yapan, tamamen farklı bir konsept ile çalışan, iç dekoru ve ortamı çok farklı olan Meet tavsiye ederim, dikkat etmen gerek husus, fiş yada adisyon ile çalışılmaz, para peşin döner, uyanık olmazsan fena hesapla çıkarsın, 2 lik chivasın 2000 liraya açıldığınıda gördük !!
    Hemen karşısında house var, orasıda eğlencelidir, genelde sosyetik insanların birleştiği yer olarak anılır.
    club tarzında çok yer kalmadı yada artık bizden geçti haberimiz yok, justin var köroğlundan giderken, konya yolunda cage var, hey gidi bir zamanlar twente vardı =)
    kahvaltı için ümit köy civarlarında çok güzel yerler var arayıp bulmak lazım, onun dışında ahlatlı bel taraflarında farklı kuruluşların tesisleri var. ama benim sana tavsiyem, eymir ve çevresidir. çevresinde tavsiye edebileceğim en iyi yerlerden birisi özgür bahçe. yada eymirin içersinde ki bağ evi, motorlu taşıt seslerinden izole bir dünya, güzel yeşilimtrak bir göl, kazlar, ördekler ve sessizliğin huzuru.

meyhane tarzı yerler, genelde ayrancı güvenlik taraflarında çoktur, bunun dışında cinnahtan yukarı çıkarken, farabide, mesnevide güzel yerler yakalarsın.

bildiklerimden kısa özet geçtim, bilmediğim yığınla yer var, merak edip giremediğim, fırsat bulupda bakamadığım 10 numara yerler kesin vardır, onlarıda sen keşfet ve paylaş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

@SieGeRRR

Hocam Park Caddesi Konutkent'te, Ümitköy'de değil

+ Canlı olmuyor lafına katılmıyorum, Çayyolu'nda oturuyorum. Park caddesinin çıkışında kırmızı ışık var, gece 1'de karşıya geçmek için 5 dakika beklediğim oluyor.

Ekleme yapayım:

Bilkent Ankuva'nın içinde Taksim diye bir mekan var. İnanılmaz Waffle yapıyor.

Gece kulübü olarak da Sakarya Passage'ı öneririm. Müzik açısından kaliteli bir mekan ve sabah 5-6'ya kadar boşalmıyor.

Sagol dostum yarin ilk olarak ankuvadaki önerdigin waffle yerine ugrarim zamanimin yettigi kadar konudaki önerilen mekanlari dolasirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

Tekrar yazayım en azından tecrübe edilmiş yerlere gidersin;

Bahçeli 7.cadde; günlük gidilebilecek ortalama bir yer, mekanları güzeldir. Gece hayatı pek yoktur. 12de 1 de biter. Karaoke geceleri olur, fasıl olur seversen onlara gidebilirsin. Gündüz ve akşam takılmak için Marco Pascha, Seven, Caution Cafe&bistro, Havelka,Brother's uygundur ve güzeldir. 3.cadde de Leman vardır. Orası da çok güzel bir yerdir.

Tunalı Hilmi Cad; Gündüz ve gece her türlü takılabileceğin bir yerdir. Gece hayatı hareketlidir, Üniversite öğrencilerinin hemen hemen hepsi buraya gelir geceleri eğlenmek için. City en trend yeridir ama ben hiç sevmem arkadaş zoruyla giderim. Arabayla girmek gibi bir hata yapma, 1 saate çıkamayabilirsin. Çok pahalı değildir, dedim ya zaten genel kitlesi öğrencilerdir. Bilkentlisi de Odtülüsü de hacettepelisi de buraya geliyor.

Gaziosmanpaşa Tunalı hilmiden yukarı doğru çıkarsan ulaşırsın. Oradan daha nezih ve fiyat olarak biraz daha pahalıdır ama çok güzeldir. Arabayla gidersen filistin sokağa girmeden; sağa dön Arjantin otopark var oraya bırak, 8tl karşılığında sınırsız durabilir araban. Filistin Sokak güzeldir, mekanları iyidir. Ama tunalıdan pahalıdır. Gece hayatı da iyidir.

Konutkent denince akla Park caddesi geliyor ama şehre uzak olduğundan genelde çok aşırı canlı olmuyor. Narquilla güzel bir mekan. Orada oturabilirsin.

Bunun dışında gece hayatı için Salata Mesa çok canlı olur. Kendini kaybedersen çok aşırı bir hesap çıkabilir gecenin sonunda. Ucuz değildir.
    Kahvaltı etmek istersen Ümitköy'de Turta diye bir yer var mükemmeldir tek kelimeyle. Gordion AVM'de sinema, alışveriş gibi ihtiyaçlarını karşılayabilirsin. Gordion'un altında Numnum var, orası da güzeldir.

Çukurambar; Gece takılmak istersen Models&Bottles idealdir, onun dışında gündüz oturabilrisin veya sakin bir akşam geçirmek istersen oturabilirsin, kalabalık olur ama nezihtir. Kahvaltı için Çukurambar Liva güzeldir. Veya oradaki diğer mekanlarda Brunch yapabilirsin hafta sonu.

Bunların dışında Cepa, Kentpark, Armada Eskişehir yolu üstünde zaten. Kentparkın arka tarafına geçersen havuz kenarında 2-3 tane cafe görürsün. Bir tane dondurmacı vardır, havalar soğumadan oradan muhakkan dondurma yemeni tavsiye ederim. Çok güzeldir. Yanındaki cafelerde de oturabilirsin.

Panora AVM, Or-an dadır sana uzak ama hafta sonları çok hareketli olur, aşağıdaki cafelerde oturabilirsin yine. Güzeldir.

Ha bir de gece hayatını seviyorsan;

ankarasosyete.com'a bakmadan geçme derim. Bütün etkinlikler, mekanlar buradadır. En çok gidilen yerler, sevilen yerler hepsini görebilirsin.

Sagolasin eline saglik gercekten ankara tam bi ogrenci sehri bilkent zaten cok guzel herkes luks icinde yasiyor okulda ferrarili genclerin olmasida garip geliyor insana

• @ive®son

Hocam bi de unutmadan söyleyeyim, Ankuva'nın giriş katında (yani roll house'un bir üst katı) kıyıda köşede bir yerde Taksim. Görmekte zorlanırsan diye söyledim, 4 köşesine de bak ilk katın
  • esk'de okumaktan ank'yı öğrenemedik :D
  • sana doğru dürüst gece hayatı rehberi vereyim ben de nerde takılabilirsin öğren madem, bilkenti hiç açmıyorum, ortam sizin keşfedin

7. caddede hayat 12-1 dedin mi biter çünkü ankarada toplu taşıma 12 den önce biter, apaçiler ve onların oraya gelmesine sebep olan keçiören ve batıkent kaşarları da metrolarına atlar saat 12 den önce defolur gider, yani ipini koparan gelir, çakalı apaçisi kaşarı amelesi liselisi üniversitelisi işsizi dersanecisi, kızılaydan farkı yoktur zaten saçma sapan yerler var, limanlı bahçe, bigos, beer garden falan daha çok üniversitelilerin takıldığı gene bir nebze olsa kurtaran mekanlardan, leman var sigara kampı gibi ben o kadar b..tan bir yer görmedim yani, o mekanı kapatacaksa kapatsa belediye sigara yüzünden anlarım da alakasız alakasız yerlere sataşıyorlar, powered by gökçek yani

kızılaya hiç bulaşma, saçma sapan yerler var, herkesin övdüğü bahçeli buranın az biraz daha seviyesi yüksek hali, sen düşün ne haldedir, her türlü it kopuk da var gece saati kızlar da çıkıyor oraya diye, gelen kızlar genelde leştir zaten, hiç gitmeye bile değmez onlar için gidiyorsan, nasıldır ne alemdedir pek bilemem ama giden arkadaşlarımın söyledikleri : passage, nefes ve eski-yeni iyiymiş, garanti vermiyorum bunlara birer kere gittim rezaletti hepsi de, kızılay zaten kaliteli mekan diyen adamlara hiç takılma o adamların kalite anlayışı yoktur, olay içkiyi 1-2 lira ucuza alabilme değil düzgün bir yerde düzgün bir şekilde içebilme, kızılayda sarkanınız laf atanınız olayınız bol olur belli yerlerde, zaten park yeri de yok o yüzden şahsen gündüz bile gitmem eğer çok zorda kalmazsam, sevmiyorum çünkü, sokaktaki öküz kız çevirip damsız almıyoruz denilen mekana falan girmişti de bizim kızlara falan sarkmıştı, yani olay çıkma ihtimali yüksek benden söylemesi

tunalı, bestekar ve tunus 3lüsü, öğrenci adamın gidip az parayla çok şey içebileceği yerlerden en düzgünü ankarada, servisleriniz de yakın hatta tunusta hemen, o civarda güzel yer olarak ne var, city lounge, twister, edge, david people, balkon, nope, old mariner, newcasle, flat, gate66, dip, golden vs, orda zaten asıl nimet mcdonalds ve pilavcı bekir ustadır, gece içme faslına ara verirsin 2-3 cheeseburger atar devam edersin kaldığın yerden orda yüzyılın apaçileriyle karşılaşabilirsin, eski benzinliğin üst tarafına gelen yerde kennedy boyunca oturan gerizekalı tipler vardır, bakkaldan bira şarap falan alır arabanın bagajını açar ses sistemiyle müzik dinlerler, kızılaya bu adamları göndermek lazım geri ait oldukları yer orası değil ama naparsın işte, gelen geçen kızları falan keserler, rock metal falan takılan kesimdir bir kısmı diğerleri bildiğin apaçi falan filan işte, ha bir de sekans faciası var, neyin kafası hala anlamam o mekanı doğma büyüme ankaralıyım uzun zamandır da buralarda takılırım, mekandan bira alıp grup olarak kaldırımda içmek nedir abi, bas git başka mekanda oturduğun bir yerde iç veya git tekel büfesinden al kuytu bir yer bul iç, çok saçma sapan bir mantık, insanların zeka seviyelerini sorgulamıyorum artık gerçi bu ülkede

gop, evimin etrafı diye demiyorum gayet güzeldir ev alacaksanız satabilirim de yani dönüşün sıkıntı olmaz 10 liraya taksiyle gece tunusa inersin eğer servisle geliyorsan, yok arabayla geliyorsan da yine o paraya bilkente gidersin, mekan olarak bir numaraya poolpub yazarım, sahibi adnan abimiz daha ayık pek rastlamadım ama kardeşi ayıktır genelde yalnız mekan ciddi anlamda güzeldir, kitle olarak da yabancılar falan gelir farklı bir yer yani sakindir, fiyat olarak bir önceki gruba göre eh işte biraz daha yüksektir, onun haricinde you var, mey'hane var, ha aman diyeyim yenisin madem kulelinin başında karşıda cevizin yanında havana var ordan uzak dur, night club yazar ama aldanma modern pavyondur içerisi tamamen ukraynalı rus çek falan kızlarla dolu, uzaktan kulağa hoş geliyor olabilir ama eğer düzgün adamlarla gitmezsen çok temiz hesap kitlerler o tür yerlerde çünkü burası gop cebeci değil pasha da güzel sayılabilir ama yine canlı müzik falan diye kitlerler, havana da malum hatunları kitliyor şov falan olduğu için, aşağı kuleli filistin falan inersen people, 1865, house, meet, arjantine doğru flat ve pampero var, aşağı doğru devam edersen karumdan hemen sonra papermoon var ama onu da pek tavsiye etmem öpülürsün

ayrancı tarafına doğru geçersen atakuleden itibaren dem, crossroads, camelot irish pub, november falan var, daha aşağılara doğru bir sürü mekan var da gidenlere sor, fazla oraya takılmıyorum ama bu dediklerime gidersen hiçbir şikayetin olmaz

gelelim çayyoluna, park caddesinden başkası nerdeyse yalandır, ama çok sıkıntılı mekandır polisler sağlam pusular atabiliyor, ehliyete püf dersin yani eğer arabayla çıkarsan, ha arabayla çıkmazsan da 50 lira falan verirsin taksiye dönen yoksa eğer kaldığın yere, ne var mekan olarak, spr, nada, kıtır, narquilla, escape var, mesada salata ve north shield var, asıl baba mekan minaserada, dbly^u, genelde sizinkiler orda olur bilkent tayfası yani, ama gece kulübüdür ve fiyat sağlamdır, rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim ama locayı şişesiz vermezler, şişe de en son grey goose için söylüyorum 400 küsür olması lazım tam hatırlamıyorum, başka ne var aklıma gelen kaju falan olur işte

oran çok ters kalır tavsiye etmem ama dedikleri gibi panorada en üst katta takılabilirsin, tabi panora da erken kapanan bir yer o yüzden pek iş çıkmaz, onun haricinde para edecek bir tek newcastle var

çukurambara uğrama bile, ampul mekanıdır, hiç dolaşılmaz, nezih mekan diyenin aklını sorgularım yani, tamam models & bottles fena değil ama açıldığı yer yanlış

ha, böyle yemek için de araba varsa eğer altınızda, mal gibi gidip günaydına falan tam pişmiş istesen bile doğru dürüst pişmemiş kanlı gelen bir ete 50-60 lira bayılmayın, incek tarafına gidin, çok samimi olarak söylüyorum bunu eğriçınarda külbastı falan yersen daha çok memnun kalırsın hem fiyat da uygun oralarda, mekanlar da açık hava, tabi bu saatten sonra anca pastırma yazı gelince ekimde gidilir ama alternatif olarak bulunsun,

son olarak sana bir abi tavsiyesi, ankaraya gelen adam, esattaki yıldız aspavaya gitmezse reşit galipteki değil bak esat caddesindeki, yol ağzında kalır tam fırın falan var karşıda, ordan yemezse eğer ankaralı sayılmaz, kızlar yokken yanında git usta 1,5 ssk de, kızlar varsa soğansız olsun de, sonra gelen şeyin tadını çıkar, zaten ayağın alışır sonrasında devamı da gelir, o değil turist rehberi mi olsaymışım niye mühendis olmuşsam

• @Dracos dostum onerilerdiklerine bakacagim saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ive®son

Evet arkadaslar ankaraya yeni geldim bilkent uni kazandim ve bilkentte yasiyorum köy gibi yer guzel sehir ama pek bilmiyorum 1 aydir burdayim real tam karsimda orayi dolasip starbucksa gidiyorum önereceginiz lokanta,cafe ve gezebilecegim yerler varsa paylasirsaniz sevinirim

Alla alla bilkentin köy gibi olan yeri mi var hocam? yoksa ben mi cümleyi yanlış anladım Her neyse ankara dedin mi bi 7nci caddeye gitmen lazım Bahçeli 7ni cadde.
    Tunalıyada git orasıda aşa yukarı 7nci cadde gibi hayat var yani
    AVM olarakta eskişehir yolu üzerinde cepa ve kentpark var güzel yerlerdir Oran-Çankaya tarafında Panora var orasıda çok güzel bi AVM tavsiye ederim gitmeni benim tavsiyelerim bunlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.