Şimdi Ara

ANKARADA OKUYACAKLARA TAVSIYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • - Genelde merkeze yakin yerlerde kalin; sincan, keciören, bala, haymana, etimesgut ve gölbasinin göle uzak olan kisimlarindan uzak durun.
    - Arkadaslarinizla bulusacaksaniz ve illa bir avm olmak zorunda ise AnkaMAL'dan uzak durun. Ne kadar sonradan görme, comar insan varsa genelde ya ordadir ya da natavega'dadir (natavega allahin unuttugu yerde oldugu icin zaten gitmeyin)
    - Avm'leri tavsiye etmem arkadaslarinizla bulusacaksaniz ya bahceli, ya kizilay, ya tunali ya da besevler/emek gibi yerlerde bulusun. Güzel mekanlar buradadir ve keko/kezo tipli insanlar neredeyse hic yoktur.
    - Üniversitelerin icinde genellikle cok fazla cafe, restaurant gibi yerler bulunur, hele üniversiteler mahallesindekilerde iseniz (odtü, bilkent, hacettepe)
    - Cok isiniz düsmedikce kizilaya cok gitmeyin, bir süre sonra bikarsiniz ve bütün Ankara böyleymis gibi düsünmeye baslarsiniz. Kalabaligi insani gercekten yorar ve biktirir kizilayin.
    - Ev tutmak istiyorsaniz ve paraniz/bursunuz cok degilse (coktan kastim 2 ve üstü) kesinlikle bahceli, besevler emek tarafinda ev tutmayin. Hem cok kücük olurlar hem de kiralari 1 milyardan baslar (geneli 1.5 2 civari).
    - Yurt konusunda cok bilgim yok ama balgat tarafinda iyi bir kyk yurdu vardi, okulunuz oralara yakin ise orayi tercih edebilirsiniz.
    - Piknik/mangal türü isleri mogan tarafinda rahatlikla yapabilirsiniz (ama dikkat edin gölbasinda oldugu icin fazla comar olabilir)

    Aklima baska seyler geldikce ekleyecegim.







  • Balgattaki yurt tahsin banguoğlu 6-8 kisilik odalarıyla ünlü 165 Tl dir aylık
  • dogru öyle biseydi adi odur zaten
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.