Şimdi Ara

Ankarada Neresi Temiz Kartus Doldurur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP 3650 murekkep puskurtmeli yazicimin siyah-beyaz kartusu bitti. Su 5 milyona dolduranlardan birinden doldurtacagim. Ama bazi arkadaslarimin yazicisinin puskurtme mekanizmasi , kartuslarina adi murekkep koyduklarindan bozulmus . Bu yuzden hic bir yere guvenemedim. Sizlerin tavsiyesi nedir?

Ankara'da Nereden en temiz ve en makul fiyata doldurtabilirim?

Bilgisayarcilar reklam verebilir ama bana garanti de vermeliler. 5 milyonun garantisi olur mu demeyin? Hepten yazicidan olursam ne olacak?

• İstanbulda Kadıöyde var deniz hoteli geçiyorsun carrefoura doğru giderken yol kenarında orda görürsün zati

yolun belki istanbula düşerse diye dediydim
  • Valla amcam bilgisayarcı ama mesuliyet kabul edemem.İyi temiz yaparlar ben kartuşumu hep onun elemanlarıan doldurturum hiç sıkıntı olmadı.İstersen pmden yerini söylerim.
  • Yıldızda arkadaşımın dükkanı var, bilgisayarcı diil kartuş işleriyle falan uğraşıyor. ilgilenirsen adres veririm...
  • @mustklc
    Ankara'da bu işi yapan en iyi yer bildiğim kadarıyla Meşrutiyet Caddesinde Kocatepeye çıkan aralıklardan birinde bulunan koskocaman sadece dolum işi yapan bir dükkan var. Kıl bir sahibi var ama Ankara'daki bir çok makinayı ve mürekkebi sağlayan firma odur.

Firebal firmasının olduğu aralıkta olabilir.
  • En son ben 10 a kızılayda ziya gökalpde biryerde doldumustum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

@mustklc
    Ankara'da bu işi yapan en iyi yer bildiğim kadarıyla Meşrutiyet Caddesinde Kocatepeye çıkan aralıklardan birinde bulunan koskocaman sadece dolum işi yapan bir dükkan var. Kıl bir sahibi var ama Ankara'daki bir çok makinayı ve mürekkebi sağlayan firma odur.

Firebal firmasının olduğu aralıkta olabilir.

Evet bende biliyorum orayı da adını hatırlamayamadım.Eskiden çok giderdik oralara.Arkadaşın birisi bişeyler demiş.Benim seni bizim dükkana göndermek gibi bi kaygım yok .Arkadaşın arkadaşının yıldızdaki kartuşçusuna git beni bağlamaz.Ben sadece alternatif olarak söyledim.Yardımımız olursa forumdaki herkese.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar hepiniz sagolun. yakinda biyer olsun diye belirtmeyi unutmusum :) yildiz da umitkoy de uzak bana. genede sagolun.

o mesrutiyettekini dusunebilirim. firebal bilgisayarin oldugu sokak buyulu fenerin oldugu sokak miydi tam hatirlayamadim :D orada olivetti yazici parcalari satan bi yer var. sanirm orayi kast ettiniz.neyse ugrariz artik oraya. herkse tekrar tesekurler.
  • ostimde benim çalıştıgım yere gel.Platform bilgisayar..
  • Bahsettiğim yer kızılayda ümitköyde değil.
  • Huhukomsu; kil bir sahibi var dedigin yere dogru simdi yola ciktim. o kıl sahibine senin mesaji gosteregim, aranizda halledersiniz artik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

Huhukomsu; kil bir sahibi var dedigin yere dogru simdi yola ciktim. o kıl sahibine senin mesaji gosteregim, aranizda halledersiniz artik.

Kıllığından kastım; adamın doğduğundan bin pişman tarzı bir satış şekli var.Topsakalını kesmemişse görürsün zaten. :D
    Bu arada olivetti yazıcıları satan mağaza değil diye hatırlıyorum.

2-3 tane aralık var zaten her bir sokaktan bir kez geç, görmemene imkan yok çünkü sadece bu işi yapıyorlar.Yukarı doğru çıkarken sol tarafta.
    Hem bu dolum cihazlarını satıyorlar , hem de mürekkep satıyorlar. Kocaman boya bidonlarını filan göreceksin her yerde .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.