Bildirim
ANKARADA KASAYA TAKMAK İÇİN KÜÇÜK LCD PANEL BULABİLECEĞİM BİR YER?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım resimdekilerden arıyorsun.
Memlekette yok malesef, yurtdışından getirtmiştim ben bir arkadaşım vasıtası ile.
-
Hocam Konya Sokak ta istediğin gibi LCD bulabilirsin. Yalnız devre yapman gerek bunun için biraz nette araştırma yapman lazım.
Bana sorarsan hiç bu ısı ölçme işine sarma zaten kararlı bir sistem değildir. Onun yerine seri porttan bir lcd yap işletim sisteminden ısı bilgilerini çek hem daha şık olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linuxuzman -- 6 Ocak 2010; 1:42:09 > -
teşekkür ederim. sanırsam iş yine ellerime düştü. lcd yapacaz artık. kararlılık sorun değil. sadece kasanın ön tarafındaki boş kısım dolu görünsün. -
quote:
Orijinalden alıntı: sky_sun
teşekkür ederim. sanırsam iş yine ellerime düştü. lcd yapacaz artık. kararlılık sorun değil. sadece kasanın ön tarafındaki boş kısım dolu görünsün.
Forumda bolca örnek proje var onlardanda yararlanabilirsin. -
AeroCool'un Çok Güzel LCD Panelleri Var Sanal Marketlerden Temin Edebilsin... -
konya sokakta satılıyo yaa bunlardan o gün gördüm .. derece ölçer aynı bu resimdeki gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X