Şimdi Ara

ankarada kalite dershane tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ankarada kaliteli dershane ve fiyatıda uçuk olmayan nerede bulabilirim kızılay civarını methetdiler ama ne kadar doğru tavsiyeleriniz buraya

• evet dersaneler kızılay da. Açı yı öneririm
  • Eve en yakin dershane en iyi dershanedir.Ama merkezde oturuyorsaniz kizilaya max 20 dakikalik mesafede kizilayi oneririm.
  • yok kızılaya uzağım eryamandayım ama eryamandada iyi dershaneler varmı bilmiyorm
  • Ne tesaduf bende eryamandayim,hergun 1-2 saat yol gideceksin iyi dusun eryamandaki dershaneler genel anlamda orta diyebiliriz.
    Mesela ben Maltepeye gidiyorum fena sayilmaz ama benim simdiye kadar 5 senelik dershane tecrubemde ogrencide bitiyor is baska bisey demem.
  • Bilim dershanesi. Ykm nin uzerinde arastir
  • eryamandan kızılay, hocam sen istersen en iyi dersaneye git iş sende bitiyor @06_EMRE arkadaşın dediği gibi. Ben kızılaya gidiyordum, şimdi evimin en yakın yerine. farklarmı çok aşırı fark yok eğer çalısırsan evin yakın oldugu yer daha rahat oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari Okul servisi tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maltepe
  • eyw arkadaşlar sağolun fikirler için eryamanda araştırım yakın civarda o zmn peki eryamanda kalite olarak en güzel dershaneler hangileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcworldpc

eyw arkadaşlar sağolun fikirler için eryamanda araştırım yakın civarda o zmn peki eryamanda kalite olarak en güzel dershaneler hangileri

Celal aydin,kerem aygun fiyatlar pahali yanliz kacinci etapta oturuyorsun.
  • ben aktürkteyim kardeş eğer bildiğin kaliteli ve mmkünse ucuz tavsiye verebilirimisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.