Şimdi Ara

Ankarada ıphone 3gs bekleyen arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ankaraya ıphonun gelme satılma ve nerede bulabileceğimizi buradan takip edelim malum konu cok bazı arkadaşlar buluyor cihazı yazıyorda ama farklı konularda olduğundan göremiyoruz diğer ildeki arkadaşlar birbirlerine bişekilde söylüyorlar bizde buradan birbirimize haber verelim ben cumartesi günü hemen hemen tüm ankaradaki türkcell extralara baktım yoktu yada 1-2 tane gelmiş satılmış bu hafta gelebilir demişlerdi bir arkadaş balgattaki türkcell extrada 3 adet olduğunu söyledi yakınlarda olanlar bakabilir...Bende ankamale yakınıp oradan takip ediyorum buraya gelirse şayet haber veririm...(ne bulunmaz kıymetli bir şey oldu bu)

• ben de takipteyim bi gelişme olursa yazarım
  • teker teker gezmek yerine telefon etsenize gitmeden varsada ayırtın öyle alın.

http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/turkcellnoktalari/turkcelliletisimmerkezi
  • Balgat extra 3 adet olması lazım dün akşam aldım 3gs 16 gb şu saat itibari ile bitmemesi lazım yalnız içerisi ana baba günü :) banka gibi sırada bekliyorsunuz ..yaklaşık 1 saat bekledim
  • balgat yakınlarında olan varsa koşşun kapsın bir tane telefonla ayırmakta kar etmiyorki adımızı yazıyorlar arayan soran yok gene bildiklerini okuyorlar başkaları alıyor hep
  • Panora Turkcell de 10 tane vardı. Bugün gelmiş.
  • öğlenleyin ankamal turkcelle bakcam bende gelmiş olabilir bugün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kontratlı mı kontratsız mı satıyorlar?
    Kontartsızsa fiyatlar ne kadar?
  • panora'da şuanda yok öğleden sonra yada yarın gelcekmiş
  • ayrıca Ankara'da her yere sordum. Cebeci turkcell'de 1 adet 3gs 32 gb siyah vardı. O da satılmıştır muhtemelen. İzmir caddesi Vodafone Özşeker'de siyah 16 gb var. Başkada bir yerde yok. Üşenmeden tüm çankaya-yenimahalle'deki Turkcell ve Vodafone'ları aradım. daha napalım artık?? yok yani yokkk
  • bekleyelim bakalım daha nereye kadar bekliycez!!!
  • gecektende bekle bekle baymaya başladı bu iş her gün her gün sor sor bıktırdı
  • 1 AY sonra heryerde zibil gibi olur merak etmeyin
  • cepa vodafone bayinde var ben almış bulunuyorum
  • Cepa Türkcell de yok. Geçiyodum sizin için sordum bu gün :)
  • panoradaki turkcelle dün 30 adet gelmiş anında bitmiş bu nasıl bir iştir anlamadım gitti nerdeyse 2 milyarlık ıphone 2-3 saat icinde nasıl satılıp bitiyor bu iş iyice yılan hikayesine döndü artık
  • bü gün necati bey argolddan 16gb ıphone almış bulunuyorum şükür yani diyelim 80 adet gelmiş sanırım kızılaya yakın arkadaşlar bakabilirler yarın ankamal türkcellede yarın epey miktarda gelecekmiş dediler arayan arkadaşlar bakabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

peşin almak isteyenler buraya baksınlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_35131283/mpage_1/key_//tm.htm#35131514

konu yoneticiler tarafindan kaldirilmis...?
  • gordion elektro world e yarın gelicekmiş kontratsız satılacakmış, ordaki elemanın yalancısıyım. 16 vede 32 gb likler renklerini bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.