Şimdi Ara

ankarada havuz keyfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşkar nerde havuz var bide damlı alıp almadıklarını yazarsanız

• Evet arkadaşlar bende altınparktaki yüzme havuzu dışında başka br yter bilmiyorum....Yardımcı olursanız sevinirim nereler var ve de güzel olmalı gittiğiniz havuzları yazarsanız sevnirim
  • Maltepede var bi tane yüzüncü yıl yüzme havuzu sanırım.İnternetten numarasını falan da bulursun.Yalnız şunu söyliim,hiç bi havuz altınparkı tutmaz
  • bizim kavşaktaki havuzda iyi.
  • Çayyolunda adabeach filan var veya otellerin havuzları
  • burda TEK in havuzu var ama çok büyük bişi beklemeyin ,sadece güneşlencekseniz gidin anca 10 dk yuzersiniz sıkılırsınız sonra.

yer Gölbaşı,
  • 19 mayıs stadının yanında bir tane var ZİYA OZAN YÜZME HAVUZU gençlik ve spor mudürlügüne ait cok temizdir oldukca büyüktür büyük havuzun derinliği 2 m den 5m ye kadar birde yanında küçük cocuklar için olan kücük havuz var yanılmıyorsam en derin noktası 1.40m idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • altınparktaki havuzda çocuk bölümü varmı nasılmbiryer ona göre ailecek gitcezde
  • Altınparkta en düşük 2 mtre diye biliyorum yanlışsam düzeltsin arkadaşlar şimdi koskoca ankarada altınpark gibi bir hauz yok mu?Bu arada altınparktaki havuzun giriş ücreti ne kadar oldu???
  • upper
  • My Garden
    Gölbaşı bölgesinin en büyük havuzlarından birine sahip My Garden, yaz aylarında oldukça kalabalık oluyor. Kumsallıdır ayrıca.
    Damsız Giriş yok
    Adres: Konya Yolu 4. km Gölbaşı
    Tel: 0 312 484 69 79

Kalite İstiyorsan Mygarden Ankaranın en kaliteli en sosyetik Beach Havuzudur.
  • My Garden'a bir kere gitme salaklığını yaptım..KIRO ve MAGANDA kaynıyor..Herifler ellerinde cep telefonu mesajlaşıyorum ayağına foto çekiyorlardı şikayet ettim gittik herifin telefonu kontrol ettik haklı çıktığım halde adamlara dokunmadılar neymiş düzenli müşteriymiş..
    Ondan sonra My Garden'ın yanında My QUEEN'e geçtik genelde çiftler ve aileler vardı çok güzeldi..Tavsiye ederim..
    MY GARDEN'dan uzak DUR
    MY QUEEN'e GİT...

quote:

Orjinalden alıntı: Arda

My Garden
    Gölbaşı bölgesinin en büyük havuzlarından birine sahip My Garden, yaz aylarında oldukça kalabalık oluyor. Kumsallıdır ayrıca.
    Damsız Giriş yok
    Adres: Konya Yolu 4. km Gölbaşı
    Tel: 0 312 484 69 79

Kalite İstiyorsan Mygarden Ankaranın en kaliteli en sosyetik Beach Havuzudur.

• Sıla Otel - Kazan -(312) 815 43 80 ortami çok güzel tavsiye ederim aqua park ayni zamanda bide demirspor yüzme havuzu var marsandizde orasida çok güzel 211 07 11 buda numarasi kiz arkadasinizla gidebileceginiz fiyati uygun ortami nezih güzel bi yer otelin havuzu biraz pahali bu daha uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiNe__

Sıla Otel - Kazan -(312) 815 43 80 ortami çok güzel tavsiye ederim aqua park ayni zamanda bide demirspor yüzme havuzu var marsandizde orasida çok güzel 211 07 11 buda numarasi kiz arkadasinizla gidebileceginiz fiyati uygun ortami nezih güzel bi yer otelin havuzu biraz pahali bu daha uygun

sıla otelı tavsiye etmem havuzu temız deil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.