arkadaşkar nerde havuz var bide damlı alıp almadıklarını yazarsanız
Evet arkadaşlar bende altınparktaki yüzme havuzu dışında başka br yter bilmiyorum....Yardımcı olursanız sevinirim nereler var ve de güzel olmalı gittiğiniz havuzları yazarsanız sevnirim
Maltepede var bi tane yüzüncü yıl yüzme havuzu sanırım.İnternetten numarasını falan da bulursun.Yalnız şunu söyliim,hiç bi havuz altınparkı tutmaz
bizim kavşaktaki havuzda iyi.
Çayyolunda adabeach filan var veya otellerin havuzları
burda TEK in havuzu var ama çok büyük bişi beklemeyin ,sadece güneşlencekseniz gidin anca 10 dk yuzersiniz sıkılırsınız sonra.
yer Gölbaşı,
19 mayıs stadının yanında bir tane var ZİYA OZAN YÜZME HAVUZU gençlik ve spor mudürlügüne ait cok temizdir oldukca büyüktür büyük havuzun derinliği 2 m den 5m ye kadar birde yanında küçük cocuklar için olan kücük havuz var yanılmıyorsam en derin noktası 1.40m idi.
altınparktaki havuzda çocuk bölümü varmı nasılmbiryer ona göre ailecek gitcezde
Altınparkta en düşük 2 mtre diye biliyorum yanlışsam düzeltsin arkadaşlar şimdi koskoca ankarada altınpark gibi bir hauz yok mu?Bu arada altınparktaki havuzun giriş ücreti ne kadar oldu???
upper
My Garden Gölbaşı bölgesinin en büyük havuzlarından birine sahip My Garden, yaz aylarında oldukça kalabalık oluyor. Kumsallıdır ayrıca. Damsız Giriş yok Adres: Konya Yolu 4. km Gölbaşı Tel: 0 312 484 69 79
Kalite İstiyorsan Mygarden Ankaranın en kaliteli en sosyetik Beach Havuzudur.
My Garden'a bir kere gitme salaklığını yaptım..KIRO ve MAGANDA kaynıyor..Herifler ellerinde cep telefonu mesajlaşıyorum ayağına foto çekiyorlardı şikayet ettim gittik herifin telefonu kontrol ettik haklı çıktığım halde adamlara dokunmadılar neymiş düzenli müşteriymiş.. Ondan sonra My Garden'ın yanında My QUEEN'e geçtik genelde çiftler ve aileler vardı çok güzeldi..Tavsiye ederim.. MY GARDEN'dan uzak DUR MY QUEEN'e GİT...
quote:
Orjinalden alıntı: Arda
My Garden Gölbaşı bölgesinin en büyük havuzlarından birine sahip My Garden, yaz aylarında oldukça kalabalık oluyor. Kumsallıdır ayrıca. Damsız Giriş yok Adres: Konya Yolu 4. km Gölbaşı Tel: 0 312 484 69 79
Kalite İstiyorsan Mygarden Ankaranın en kaliteli en sosyetik Beach Havuzudur.
Sıla Otel - Kazan -(312) 815 43 80 ortami çok güzel tavsiye ederim aqua park ayni zamanda bide demirspor yüzme havuzu var marsandizde orasida çok güzel 211 07 11 buda numarasi kiz arkadasinizla gidebileceginiz fiyati uygun ortami nezih güzel bi yer otelin havuzu biraz pahali bu daha uygun
quote:
Orjinalden alıntı: CiNe__
Sıla Otel - Kazan -(312) 815 43 80 ortami çok güzel tavsiye ederim aqua park ayni zamanda bide demirspor yüzme havuzu var marsandizde orasida çok güzel 211 07 11 buda numarasi kiz arkadasinizla gidebileceginiz fiyati uygun ortami nezih güzel bi yer otelin havuzu biraz pahali bu daha uygun
sıla otelı tavsiye etmem havuzu temız deil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme