Şimdi Ara

ANKARADA EN İYİ KOKOREÇÇİ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
21.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: evcimen

anıttepe gençlik caddesi pikoleti öneririm !

xD :D hort ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirtil_bjk

quote:

Orjinalden alıntı: evcimen

anıttepe gençlik caddesi pikoleti öneririm !

xD :D hort ?

akdeniz caddesi uzerinden anıtkabir kapi onunden gecip isiklara kadar geleceksiniz.isiktan saga genclik caddesine dondunuz mu, pikolet sol karsi tarafta :)

midye dolma ve kokorec tavsiyedir !!!
  • Bahçelievler Şampiyon Kokoreç'i tek geçerim. Sabaha kadar açık. Çorbası da güzel
  • aoç sencam güzeldir

ANKARADA EN İYİ KOKOREÇÇİ???
  • ulan diyarbakırda aramadık yer sormadık kimse bırakmadım yok yok başka ile gidince ilk işim olacak alıştık tekirdağ da
  • 2009 dan beri konuya ne yorum ne tavsiye gelmiş. Ankara Yaşamkent te oturuyorum. Kokomet dediler gittim kıyma gibi minik minik kıymışlar, tuzu da basmışlar canım kokoreçi murdar etmişler. AOÇ dediler eski lezzetler kalmamış, Alacaatlı Caddesi üstüne kelebek mobilya nın oraya bi mekan açıldı 2 defa gittim ikisinde de usta farklıydı ama kokoreç lezzeti iyiydi. Bugün gittim kapanmış. Kıtır olmuş Duvar (park caddesi) adı var lezzet eh işte... Guşgana güzeldi ama ertesi gün sistemi bozdu artık nedendir bilinmez (bilinir de söylenmez)

Tercihen Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent Alacaatlı Mahallesi civarında, şöyle iri kıyım az baharatla bile lezzetli, kurutmadan, sebze ile menemene benzetmeden kokoreç yapan usta var mı? Bilen eden bi zahmet isim, lokasyon, telefon falan paylaşıversin.

Seyyar her zaman daha lezzetli olur ama dükkan, seyyar farketmez, tavsiyelere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos1977 -- 7 Ağustos 2018; 0:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

2009 dan beri konuya ne yorum ne tavsiye gelmiş. Ankara Yaşamkent te oturuyorum. Kokomet dediler gittim kıyma gibi minik minik kıymışlar, tuzu da basmışlar canım kokoreçi murdar etmişler. AOÇ dediler eski lezzetler kalmamış, Alacaatlı Caddesi üstüne kelebek mobilya nın oraya bi mekan açıldı 2 defa gittim ikisinde de usta farklıydı ama kokoreç lezzeti iyiydi. Bugün gittim kapanmış. Kıtır olmuş Duvar (park caddesi) adı var lezzet eh işte... Guşgana güzeldi ama ertesi gün sistemi bozdu artık nedendir bilinmez (bilinir de söylenmez)

Tercihen Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent Alacaatlı Mahallesi civarında, şöyle iri kıyım az baharatla bile lezzetli, kurutmadan, sebze ile menemene benzetmeden kokoreç yapan usta var mı? Bilen eden bi zahmet isim, lokasyon, telefon falan paylaşıversin.

Seyyar her zaman daha lezzetli olur ama dükkan, seyyar farketmez, tavsiyelere açığım.
    En sonunda buldum dostlar,

Çayyolu-Ümitköy pazarının arkasında Sarnıç AVM'de KOKOMET var. Eski yerindeki "asıl" usta burada artık.
    Öteki mekanla ilişkisi kalmadı.
    ve kokoreçler efsane!!!!

Şiddetle tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.