Şimdi Ara

Ankarada CS Oynanan Kafe Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankarada counter strike oynanan kafe var mı bildiğiniz? Bu hafta izinliyim, hasret gidermek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam arkadas gruplari oynar sadece 1.5 1.6 diyosaniz.Cs go derseniz kizilay lol arena cafe var.Ama tahmim ediceginiz gibi 100 kisi varsa 90 kisi lol oynuyor.5 6 kisi cs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noob Gamer

Hocam arkadas gruplari oynar sadece 1.5 1.6 diyosaniz.Cs go derseniz kizilay lol arena cafe var.Ama tahmim ediceginiz gibi 100 kisi varsa 90 kisi lol oynuyor.5 6 kisi cs.

hadi yaa

bizim zamanımızda tüm kafelerde CS oynanirdi.

bu kafe nerde tam olarak? en azından bi bakarım belki oynayan birileri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Hocam arkadas gruplari oynar sadece 1.5 1.6 diyosaniz.Cs go derseniz kizilay lol arena cafe var.Ama tahmim ediceginiz gibi 100 kisi varsa 90 kisi lol oynuyor.5 6 kisi cs.

hadi yaa

o oynayanların da bir çoğu veletler olacak muhtemelen. umarım istediğiniz ekibi bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

quote:

hadi yaa

Ya caddenin adini hatirlayamadim m ile basliyodu guvenparktan koleje dogru cikarken bi cadde kesiyo adini hatirlayamadigim yer iste.Siz sol tarafta kosede ziraat bankasini gorunce ordan donun o siradaki dukkanlardan biri.Genc birilerine sorarsaniz da gosterirler.Ama umdugunuzu bulamazsiniz %90 soyliyim

• ş kim cafede oynar allsen teamini kendin kur csgoda
  • Steam'den CS Go satın al, boş vakitlerinde istediğin kadar hasret gider. Ben de geçenlerde can sıkıntısından indirmiştim, şimdi başka oyun oynamaz oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş ortamınız olmadıktan sonra internet kafede anlamı yok hocam. Akıcı bir şekilde CS:GO oynatacak bir bilgisayarınız varsa zamanında indirimden CS:GO almış kimselerden steam fiyatından daha ucuza CS:GO alabilirsiniz.

Ya da CS 1.5 - 1.6 vs. indirip sxe programını kurup online oynayabilirsiniz. Biraz paslanmış olabilirsiniz, 3-4 gün oynadıktan sonra kulaklığınız varsa ses kasarak eski performansınıza kavuşabilirsiniz.

benim zamanımda

1.5 ise "cs1.kingofcs.com" - "cs30.kingofcs.com" ya da "cs1.genckafe.net" - "cs30.genckafe.net" bu sunucular arasında bayağı dolu insan olabiliyordu.
    1.6 ise oyunyoneticisi server list indirip "favoriler" bölümünden sunucuyu seçebiliyorduk.
  • Angarada heryerde cs oynanır.
    CSnin başkenti Angaradır
  • reiz kit her kafede döner ama genelde lol olynayanlar arttı
  • eyw dostlar... bundan 10-12 sene önce Mithatpaşa da uğur kafe vardı. Orda hergun 16 ya 15 full CS oynardık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.