Bildirim
ANKARA ZAFER DERSHANESİ SINAVLARI ZOR MU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende bu cuma gidecegim arkadaşımın dediğine göre zormuş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam ben de ayt sine girmeyi düşünüyordum.bakalım.umarım güzel hazırlıyorlardır dışardan gireceksiniz değil mi? -
::::::: -
hocam bir şey daha danışabilir miyim size bu ayt sı cumartesi saat kaçta biliyor musunuz ya da başka gün var mı ayt sınavı -
Dışardan giriyorum.Ayt geçen hafta cuma oldu.1 hafta tyt 1 hafta ayt bildigim kadariyla.Yarın 4 bucukta tyt var diye biliyorum.
Fiyatı ne kadar hocam denemenin ? Bir de disiplin sağlanıyor mu sınavlarda ? Geçen sene gittiğim kurumda gözetmenler haylazları bir türlü susturamıyordu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
10 lira deneme başı.
çok haklısınız bu kızılay zafer de de yasamıştım bu ses olayını adamlar muhabbet ediyordu suan nasıldır bilemem -
Hocam sadece dışardan gördümü söyleyim hiç takmıyolar çoğu aileleri boşa para veriyor bence
2 de de var 4 te de . bana verilen kağıtta tut ayt yazıyordu cuma tut cumartesi ayt -
Hocam geçen sene gittiğim kurumda gözetmenleri kimse takmıyordu konuşan gözetmene laf atan neler neler... Finale soruyum bir de hocam disiplin olayına aşırı takıyorum
İvme fen nasıl hocam ?
İlk defa duydum hocam. Dışarıdan öğrenci alıyor mu acaba ?
Dün denemeye girdim ama beğendiğimi söyleyemem.Sanırım geldikleri yere kadardı deneme.Sordukları mat sorulari çok klasik.Bazı sorular aşırı işlem kalabalığıydı.Geometride yeni tarz 1 tane soru göremedim.İlk sorduklari rasyonel sayılar sorusu bile gereksiz zaman alıcıydı.Onun dışında diğer dersler çok zor değildi.
Kağıdın fotosunu atar misiniz sınav tarihlerini rica etsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X