Şimdi Ara

ANKARA ZAFER DERSHANESİ SINAVLARI ZOR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANKARA ZAFER DERSHANESİ SİNAVLARI ZOR MU evim uzak çok yol gidicem lütfen yardım edin ayt leri çok güzel hazırlamıyorlarsa gitmicem . 1 sayfa örnek atabilen olursa o kadar mutlu olurum ki

• Bende bu cuma gidecegim arkadaşımın dediğine göre zormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam ben de ayt sine girmeyi düşünüyordum.bakalım.umarım güzel hazırlıyorlardır dışardan gireceksiniz değil mi?
  • :::::::
  • hocam bir şey daha danışabilir miyim size bu ayt sı cumartesi saat kaçta biliyor musunuz ya da başka gün var mı ayt sınavı
  • animallover. A kullanıcısına yanıt
    Dışardan giriyorum.Ayt geçen hafta cuma oldu.1 hafta tyt 1 hafta ayt bildigim kadariyla.Yarın 4 bucukta tyt var diye biliyorum.

• Fiyatı ne kadar hocam denemenin ? Bir de disiplin sağlanıyor mu sınavlarda ? Geçen sene gittiğim kurumda gözetmenler haylazları bir türlü susturamıyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara deneme için dershane
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • farukyilmaz06 kullanıcısına yanıt
    10 lira deneme başı.

çok haklısınız bu kızılay zafer de de yasamıştım bu ses olayını adamlar muhabbet ediyordu suan nasıldır bilemem
  • Hocam sadece dışardan gördümü söyleyim hiç takmıyolar çoğu aileleri boşa para veriyor bence

• 2 de de var 4 te de . bana verilen kağıtta tut ayt yazıyordu cuma tut cumartesi ayt
    Hocam geçen sene gittiğim kurumda gözetmenleri kimse takmıyordu konuşan gözetmene laf atan neler neler... Finale soruyum bir de hocam disiplin olayına aşırı takıyorum

İvme fen nasıl hocam ?

• CODE BUSCH kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum hocam. Dışarıdan öğrenci alıyor mu acaba ?

• Dün denemeye girdim ama beğendiğimi söyleyemem.Sanırım geldikleri yere kadardı deneme.Sordukları mat sorulari çok klasik.Bazı sorular aşırı işlem kalabalığıydı.Geometride yeni tarz 1 tane soru göremedim.İlk sorduklari rasyonel sayılar sorusu bile gereksiz zaman alıcıydı.Onun dışında diğer dersler çok zor değildi.

Kağıdın fotosunu atar misiniz sınav tarihlerini rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.