Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi Öğrencileri (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.082
Cevap
15
Favori
68.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakalım bugün ne yapacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteorgeliyor

quote:

Orijinalden alıntı: SeReNDiPiTyHC

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: SeReNDiPiTyHC

hazırlığın gölbaşında olması çok saçma. Bunu merkeze almak için ne yapmak gerekir ki. Bazı bölümlerin kendi kampüslerinde. Bizim de kendi kampuste olsa çok iyi olurdu.

Hangi bolumlerin ki golbasinda ?

siyasal işletme

Bütün bölümlerin hazırlığı Gölbaşı kampüsündedir.

20 sin de muafiyet sinavim var. Gecemezsem golbasina git gel

• quote:

Orijinalden alıntı: urqun

merhaba ankara universiteliler ben de yeni katıldım aranıza bu sene :D

jeoloji mühendisliğine geliyorum tandoğanda kampüs çok güzelmiş yeri tam merkezdeymiş diye duydum tabi bilemem aslını astarını

sizlere sorularım olacak ben jeoloj mühendisliğini dumlupınar da okurken 2. sınıfta bıraktım öss ye girip ankaraya geldim şimdi benim orada aldığım dersler ve ingilizce muafiyetinden geçtiğim ankarada kabul olur mu dersleri saydırım 2. sınıftan devam edebilir miyim bu sene ?

mühendislikte kız durumları nasıldır

rock barlar ankarada nerededir

öğrenci için gezilecek yerler takılacak mekanlar nerededir ?

Hocam ne yaptın?

Bende bu sene jeolojideyim. Hazırlık okuyacağım galiba :)

• arkadaşlar hazırlığı okumuş 1. sınıflar derslere pazartesi mi başladı? Yoksa uyumu bitirip gelenler gibi perşembe mi başladılar?

• quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

arkadaşlar hazırlığı okumuş 1. sınıflar derslere pazartesi mi başladı? Yoksa uyumu bitirip gelenler gibi perşembe mi başladılar?

uyumdayken hazırlığı geçenlerden biri "hocam bugün(pazartesi) ders gözüküyor 18.00 de. girecekmiyiz" dedi. Hocada ders varsa gireceksiniz dedi.

Müh. fakültesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 20 Eylül 2012; 12:54:48 >
  • Ankara Üni. İletişim Gazetecilik bölümünü kazandım. İngilizce hazırlık zorunlu. Okula devam etmesem aşağıdaki madde kapsamında 1. sınıftan devam edebiliyor muyum? Gölbaşına 1 yıl gidip gElinmez yaw.

BAŞARISIZ ÖĞRENCİler

Madde 19- “Zorunlu Hazırlık” ve “İsteğe Bağlı Hazırlık” sınıfında başarılı olamayan öğrencilerin ilişiği kesilmeden birinci sınıfa kayıtları yapılır.

“Zorunlu Hazırlık” sınıfı öğrencilerinin mezun oluncaya kadar Yabancı Diller Yüksekokulunun açacağı “Bahar Yeterlik” veya “Güz Yeterlik” sınavlarından birinde başarılı olmaları gerekir.

Maddeye göre hazırlığı okumasam bile 1. sınıftan devam edilebilir diyor. Hazırlıktan 70 de almasan, devam da etmesen bölümüne devam ediyorsun ki zaten Gazetecilik Türkçe. Gölbaşını görünce hazırlıktan vazgeçtim yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munen

Ankara Üni. İletişim Gazetecilik bölümünü kazandım. İngilizce hazırlık zorunlu. Okula devam etmesem aşağıdaki madde kapsamında 1. sınıftan devam edebiliyor muyum? Gölbaşına 1 yıl gidip gElinmez yaw.

BAŞARISIZ ÖĞRENCİler

Madde 19- “Zorunlu Hazırlık” ve “İsteğe Bağlı Hazırlık” sınıfında başarılı olamayan öğrencilerin ilişiği kesilmeden birinci sınıfa kayıtları yapılır.

“Zorunlu Hazırlık” sınıfı öğrencilerinin mezun oluncaya kadar Yabancı Diller Yüksekokulunun açacağı “Bahar Yeterlik” veya “Güz Yeterlik” sınavlarından birinde başarılı olmaları gerekir.

Maddeye göre hazırlığı okumasam bile 1. sınıftan devam edilebilir diyor. Hazırlıktan 70 de almasan, devam da etmesen bölümüne devam ediyorsun ki zaten Gazetecilik Türkçe. Gölbaşını görünce hazırlıktan vazgeçtim yaw.

Not: Aşağıda yazdıklarım kesin bilgiler değildir.

bizim fakültede sizin durumda olan jeofizik müh. var.

uyum programında söylediklerini yanlış anlamadıysam onlarda kalma yokmuş çünkü dersler Türkçe. Ama seçmeli derslerden ingilizce olanları alamıyormuş hazırlıkta başarılı olamayanlar.

Ayrıca gölbaşı uzak vs. tamam ama 1 yılın gidecekse gel bence niye devamsızlıktan kalacaksınki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 21 Eylül 2012; 21:01:02 >

• beyler ben ders kaydını yapamadım çalıştığım için aklımdan çıkmış bu hafta zannediyordum halbuki geçen haftaymış. mazeret kaydında kabul edilir mi ya son sınıfım bi de..
  • Ben perşembe-cuma günleri derse girmedim. Sınıfımı nerden öğrenebilirim? Yarın birde onunla uğraşmayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

beyler ben ders kaydını yapamadım çalıştığım için aklımdan çıkmış bu hafta zannediyordum halbuki geçen haftaymış. mazeret kaydında kabul edilir mi ya son sınıfım bi de..

Ekle-bırakta yapabilirsin sanırım. En azından geçen dönem sistemdeki hatalar sebebiyle kayıt yapamayanlar ekle-bırakta yapmılardı ders kayıtlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurayalp

Ben perşembe-cuma günleri derse girmedim. Sınıfımı nerden öğrenebilirim? Yarın birde onunla uğraşmayayım.

Obs'deki program doğru ise orada sınıflar yazıyor. Yanlış ise de bölüm sekreterliğindeki panoda da yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

beyler ben ders kaydını yapamadım çalıştığım için aklımdan çıkmış bu hafta zannediyordum halbuki geçen haftaymış. mazeret kaydında kabul edilir mi ya son sınıfım bi de..

Ekle-bırakta yapabilirsin sanırım. En azından geçen dönem sistemdeki hatalar sebebiyle kayıt yapamayanlar ekle-bırakta yapmılardı ders kayıtlarını.

ekle bırak haftasında kendimiz internet üzerinden yapabiliyor muyuz kaydı yoksa öğrenci işleri mi yapıyor hocam?

• quote:

quote:

quote:

ekle bırak haftasında kendimiz internet üzerinden yapabiliyor muyuz kaydı yoksa öğrenci işleri mi yapıyor hocam?

öğrenci işleri int. ten yapıcaksınız dedi.gelmemize gerek yokmuş

• quote:

quote:

quote:

İnternetten, aynı ders kaydı yapar gibi yapıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnternetten, aynı ders kaydı yapar gibi yapıyoruz.

fakultelerde bazı yerlerde afişler var interaktif kayıt işlemleri falan diye. Orda normal sürede ders kaydı yapmayanların geçerli mazeret sunması halinde kayıtlarını sadece öğrenci işlerinden yapabilecekleri yazıyordu. O yüzden sordum.

• quote:

Ben perşembe-cuma günleri derse girmedim. Sınıfımı nerden öğrenebilirim? Yarın birde onunla uğraşmayayım.

http://yabdil.ankara.edu.tr/?bil=bil_haber&gosterim=haber_icerik&haber_id=20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

http://yabdil.ankara.edu.tr/?bil=bil_haber&gosterim=haber_icerik&haber_id=20

Sağol ama gerek kalmadı. İnternetten arayınca buldum.

• Yabancı diller yüksek okulu = Nerde çokluk orda b.kluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Yabancı diller yüksek okulu = Nerde çokluk orda b.kluk

Hocam siz hangi sınıftasınız?

• müzik,resim,beden,heykel hangisini tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.