Şimdi Ara

ANKARA ÜNİ , GAZİ BİLGİSAYAR MÜH. ACİLLL!!!!!(SON 2 GÜN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mf4 35k bugün ankara üniye gittim bilgisayar bölüm başkanıyla konuştum okulu övdü hocalarımızın yüzde sekseni ingilizce biliyor vs.(kendisi Türkçeyi zor konuşuyor ingilizce bilse ne olur içimde kaldı yazayım dedim) bölümün tek eksiyi asistan azlıgı dedi odtü ile karşılaştırdı orda 46 tane var dedi bizde önce 5 6 dedi sonra 10 dedi dedigim gibi türkçeyi iyi konuşamıyordu o yüzden bazı dediklerini tam anlayamadım.ANKARANIN KAMPÜSÜ gölbasında evim etlikte gidiş geliş min 4 saat sürer.
    Gazi ile ankara arasındayım gazi merkez bi yerde ama 3 rehber hocasıyla konuştum 3 üde gazinin bilgisayar hariç ne yazarsan yaz dedi yardımlarınızı bekliyorum hangisini başa yazıyım tercihi yarın akşam yapacam inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömrbyk -- 15 Temmuz 2014; 21:58:01 >

• up
  • UP
  • başlığa yazdığın sırayla tercihe yaz bence
  • Gazi ile Ankara'nın farkını bilmiyorum ama ikisi Yıldırım Beyazıttan iyiler onu biliyorum. Gazili ve ODTÜ'lüler Gazi mühendislikte daha iyi diyorlar çünkü Gazi'ye ODTÜ'den de hoca geliyor ama Ankara'ya gelmiyor diye duydum. Ama zaten 35k'ya Ankara gelmez büyük ihtimalle. Sen Ankara'yı en üstte yaz ama gelecek olan Gazi olur.
  • Gaziy yazma sonra çok pişman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wakepeople16 kullanıcısına yanıt
    hocam ankara ing. ve türkçe ayrı türkçe 38k diye biliyorum.
  • ankara üniversitesini önermiyorlar ben de yazmayı düşünüyordum da araştırdım sıkıntılı bayağı asistanlar yokmuş lablara 3. sınıflar giriyormuş hocalara da baktım işletim sistemleri dersini bile fizik mühendisi veriyor bilgisayar mühendisi olan yok gibi bişey yani hocalar arasında
  • teşekürler.bu ünilerde okuyan arkadaşlarda cevap yazabilirlerse daha iyi olur
  • ömrbyk Ö kullanıcısına yanıt
    Onu hatırlayamadım hocam. tabi onun gelme ihtimali var. zaten gazide de ankarada da ingilizce dersler tamamen ingilizce olmucak o yüzden ingilizce türkçe çok aşırı farketmez
  • up
  • Gazi yi yazma mühendislik fakültesinin konumu iyi bi yerde değil. Ayrıca ingilizcesi de yok (%30 yeter diye savunanlar var)
  • up
  • upppp
  • up
  • yardım lütfen
  • Kaç gündür konuşuyoruz, ben gazi yazıcam

http://forum.donanimhaber.com/m_94603734/f_//tm.htm#94603734
    hocam saolunda gazi hakkında pek bişey yazışmamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.