Bildirim
Ankara Ümitköy'de Adres İçin Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Forumdan yardım eden çıkmadı, Facebook'ta o liseden birilerine mesaj attım, cevap verdiler sağolsunlar. Belki bir gün, birisinin işine yarar. Meşrutiyet'ten 163 numaraya binip, 45 dakika yoldan sonra Galleria'yı geçince Opet'te inip, gidebiliyormuşsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mthan
Forumdan yardım eden çıkmadı, Facebook'ta o liseden birilerine mesaj attım, cevap verdiler sağolsunlar. Belki bir gün, birisinin işine yarar. Meşrutiyet'ten 163 numaraya binip, 45 dakika yoldan sonra Galleria'yı geçince Opet'te inip, gidebiliyormuşsunuz.
Burada bunu sordugumu unutmusum, aradan neredeyse 2 yil gecti stajim da ayni okula cikti. Google'da aratirken yine kendi mesajimi buldum, baya komik oldu. Sagol DH adeta not defterimsinBu arada sanirim 126 direkt okulun yaninda indiriyormus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Forumdan yardım eden çıkmadı, Facebook'ta o liseden birilerine mesaj attım, cevap verdiler sağolsunlar. Belki bir gün, birisinin işine yarar. Meşrutiyet'ten 163 numaraya binip, 45 dakika yoldan sonra Galleria'yı geçince Opet'te inip, gidebiliyormuşsunuz.
Burada bunu sordugumu unutmusum, aradan neredeyse 2 yil gecti stajim da ayni okula cikti. Google'da aratirken yine kendi mesajimi buldum, baya komik oldu. Sagol DH adeta not defterimsinBu arada sanirim 126 direkt okulun yaninda indiriyormus.
hahaha :) bana da yardımcı oldun kardeşim sağ olasın ygs ye orda gireceğim, zamanında yazman iyi olmuş tekrar teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: silverscreen
quote:
quote:
hahaha :) bana da yardımcı oldun kardeşim sağ olasın ygs ye orda gireceğim, zamanında yazman iyi olmuş tekrar teşekkürler
Sevindim işe yaramasına ayrıca 165'te yakınına gidiyormuş. Yani özet olarak 126 okulun önüne gidiyor, 163 ve 165 yakınına gidiyor.
-
126 ya da 127 ye bin.165 ve 163 sandığınız kadar yakınından geçmiyor ama çok da uzak değil -
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherPlanet
126 ya da 127 ye bin.165 ve 163 sandığınız kadar yakınından geçmiyor ama çok da uzak değil
Evet ilk gittiğimde 163'le gitmiştim bir 5-10 dakika kadar yürümüştüm. 127'yi de öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler. Google haritalara şu otobüs güzergahları eklense de rahat etsek keşke
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X