Şimdi Ara

Ankara ucuz veteriner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ankarada evcil kedimi aşı için götürebileceğim uygun fiyatlı veteriner biliyor musunuz ? İlk kez götürecem, önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir ?

• Ben baytarım nereniz ağrıyor
  • Batıkent'te pet312 var gayet ilgililer ve uygun fiyatlandırma var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eryamanda iyi bir kasap biliyorum veteriner iyileştiremezse söyleyin adres vereyim.
  • hocam aydinlikevlerde zeki veteriner var ucuz sayilir

ve dahada onemlisi gercek hayvan sevgisine sahip biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

Batıkent'te pet312 var gayet ilgililer ve uygun fiyatlandırma var.

Başka şubesi varsa bilmiyorm ama yüzüncüyıl ordakiyse. Götürme hem pahalı hem çok olumsuz yorumlar vr hakkında. Benimde 2 aşı 1 rontgen için 180 lira aldılar geçen sene. Hatta burda veteriner soranlara 312'ye götürme diyorlar genelde öyle diym.

Yok çakırlarda benim dediğim. Bir kaç şubesi olduğunu söylemişlerdi. Ben pug cinsi arkadaşımı götürüyorum çok memnunum . 2 aşı 90 lira ödüyorum . İlgi ve bilgileri de iyi düzeyde.

• ogunNnN kullanıcısına yanıt
    Hocam pet312 yi bende pek iyi diye duymadım. Fiyatları şubeden şubeye değişiyor mu acaba? Birde ankara üniv. veterineriner götürsem olur mu ? Nasıl bir yer olduğu hakkında bilginiz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA VS EGE TIP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yalnız kedide göz sulanması, kusma, uyurken titreme gibi sorunları var. Genel bir muayeneden geçmesini istiyorum aşıları dışında. Ne yapmam gerek ?
  • Hocam kedi kısır ve 5 yaşında. aşı kartı da yok elimde. Komşumuz yurt dışına taşındı ve kediyi temelli bize verdi. 4 ay önce tüm aşılarını yaptırdım demişti. Sonra veterinere götürürsün demişti ama şu an hangi aşıların yapılması gerekiyor hiç bilmiyorum
  • 15 dayz veteriner kliniği.

• Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaxxx

Ben baytarım nereniz ağrıyor

Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya hocam sen bir yerin ağrıdığında ne yapıyorsun?

• Sokakta beslediğim dişi kedi de aynı sorun vardı göz sulanması ve hafif iltihap. Kedi kutuya girmedi aksileşti kaçtı veterinere götüremedim. Gentagut göz damlası öneriliyordu eczaneden aldım güç bela kedinin gözlerine damlattım 2-3 günde tamamen iyileşti.
  • Tip fakultelerinin hayvan hastanelerine veya buyuksehir belediyesinin hayvan hastanesi olmasi lazimdi oraya goturebilirsin.

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Hocam sürekli olan bir şey değil bu yani rastgele bir günde bir bakıyorum kedinin gözleri sulanmış, genelde uykudan uyandıktan sonra oluyor ve belirli bir periyod içinde tekrarlamıyor. Bir kere oluyor ve bir sonraki olacağı vakit belli değil ama sulanmaların aralarında minimum 1 hafta oynuyor diyebilirim. Ne sıklıkla kullanmam gerek o damlayı?

• The Bavarian kullanıcısına yanıt
    Hocam belediyenin yerlerini aradım sadece sokak hayvanlarına bakıyorlarmış.
    Tıp fakültesi olarak bir yeri aradım, kadın açtı bekleyin bağlıyorum dedi, 2 dakika bekledikten sonra telefon açıldı sonra kapatıldı direkt, bende tekrar aramadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Computerce

Hocam sürekli olan bir şey değil bu yani rastgele bir günde bir bakıyorum kedinin gözleri sulanmış, genelde uykudan uyandıktan sonra oluyor ve belirli bir periyod içinde tekrarlamıyor. Bir kere oluyor ve bir sonraki olacağı vakit belli değil ama sulanmaların aralarında minimum 1 hafta oynuyor diyebilirim. Ne sıklıkla kullanmam gerek o damlayı?

12 saatte bir gunde 2 kere 2 gozune de birer damla seklinde 2 veya 3 gun kullanin iltihap varsa. 1 hafta arayla tekrarliyorsa damla kullanmadan once veterinere danismanizda fayda var kedide baska bir problem olabilir.

Besledigim kedi sol gozunu yarim acabiliyordu ve 2 gun sonra oteki gozu de ayni oldu damla kullandiktan sonra duzeldi soguk havadan oldugu soyleniyor veya hayvanin gozune bir sey batmis olabilir ya da enfeksiyondur.

• Computerce kullanıcısına yanıt
    Evet hocam malesef veterinerlerin baskısından dolayı belediyeler evcil hayvanlara aşı hizmetini durdurmuş.Belediyenin 30 liraya verdiği hizmet şimdi 90-100 tl den başlıyor.
    Bu hizmete mani olanları şiddetle kınıyorum, yaptıkları alçaklıktır
  • Merhaba,

Ankara'daki 20'den fazla veterinerden tek mesajla fiyat alabilirsiniz.

AnkaraVeterinerleri.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.