Şimdi Ara

Ankara Ucuz Dizel (Şehir İçi İstasyonlar) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
13.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elmadağın otaraflar full ucuz mazot dolu,

damla menzili iyidir,,

arada kaliteli yakıt alıp pompayı temizlemek gerekiyor !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plevne Caddesi Kadoil 4.06'dan satıyor. Sürekli geçiyorum oralardan ama almaya hiç niyetlenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayım,

Tavsiye edebileceğiniz uygun fiyata mazot satan akaryakıt istasyonu varmı Mamak keçiören taraflarında,

Samsun yolu üzerinde

• Anadolu bulvarında; (YDA Park Avenue yakınında geliş, gidiş karşılıklı, yolun her iki tarafında) yaklaşık 5 ay önce açılan Aytemiz motorin fiyatları 5,37 TL - 5,39 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mey88

Konuyu hortlatayım,

Tavsiye edebileceğiniz uygun fiyata mazot satan akaryakıt istasyonu varmı Mamak keçiören taraflarında,

Samsun yolu üzerinde
    samsun yolu çevre yolu çıkışından sonra ortaköy'e gelmeden sağda jet pet, solda alpet. sabah jet petten 5,05 ten aldım. alpette ise 5,06.
  • eryaman, sincan taraflarında var mıdır
  • Guncel durum?

• Güncel

• Batı bulvarındaki BP 35 kuruş indirim diyor benzin dizel ama alan var mı?
    Orası çok el değiştirdi güvenemedim yoksa %5 gayet iyi. Bir de BP clup kart %5 var. Daha ne olsun...
  • kırıkkale yolu ankara çıkışından hemen sonra sağdaki Jet pet ve karşısındaki (soldaki) Alpet : 5.62 TL/lt

ama yarın gece motorine zam var. elinizi çabuk tutun.
  • indirimden sonra etimesgut sincan tarafinda en ucuz mazot ne oldu dostlar. harikalar diyarina yakin lukoil mesela kac tl dizel ?

• evet konu hort,

güncel durum nedir arkadaşlar? Kızılay taraflarında falan varmi ucuz istasyon

• Lukoil kendi kartına %4 indirim yapıyor!

• Ucuz mazotta sorun yaşayan var mı ? dizel arabayı bu yüzden almak istemiyorum.uzun kmler ucuz mazot ile kullanan varmı mesela 50-100 bin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Ucuz mazotta sorun yaşayan var mı ? dizel arabayı bu yüzden almak istemiyorum.uzun kmler ucuz mazot ile kullanan varmı mesela 50-100 bin gibi.
    40 bin kmdir ucuz mazot kullanıyorum.hiçbi sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

40 bin kmdir ucuz mazot kullanıyorum.hiçbi sorun yok.

Alıntıları Göster
    şuanda mazot 6.50 bizim burda opette yanında tp var. 5.99 birleşik bunlar. o zaman opetten alanlar enayimi oluyor ? 1 ltde 50 krş oynasa 50 litrede 25 lira oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

şuanda mazot 6.50 bizim burda opette yanında tp var. 5.99 birleşik bunlar. o zaman opetten alanlar enayimi oluyor ? 1 ltde 50 krş oynasa 50 litrede 25 lira oynar.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ben arada 50 krs varsa kalite ve motora uzun vadeli zararı olması konusunda aynı olacağını sanmıyorum firmaların.

Ben kendim Clio dCi aracıma 6 yıl önce ilk aldığımdan beri istisnasız olarak hep Shell den aldım. Çok söyleyen oldu bak şurası ucuz daha hesaplı diye.

Ama unutmayın depo başına 20 lira kar edeceğim diye mazot pompası, enjektör, turbo gibi hayati parçaları riske atmamak gerektiği taraftarıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: funnerman

Kesinlikle ben arada 50 krs varsa kalite ve motora uzun vadeli zararı olması konusunda aynı olacağını sanmıyorum firmaların.

Ben kendim Clio dCi aracıma 6 yıl önce ilk aldığımdan beri istisnasız olarak hep Shell den aldım. Çok söyleyen oldu bak şurası ucuz daha hesaplı diye.

Ama unutmayın depo başına 20 lira kar edeceğim diye mazot pompası, enjektör, turbo gibi hayati parçaları riske atmamak gerektiği taraftarıyım.

Alıntıları Göster
    Peki bu ucuz satan yerler kamyoncu otobüsçülere yönelik mi oluyor?

• Eski tip dizel arabalar için farketmiyor. Sadece egzozdan biraz koku geliyor. Gölbaşı muayene istasyonu yakınlarında 6TL rakamının altına düşüyor. Esenboğa dönüşü 6,09TL ile aldım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.