Şimdi Ara

Ankara ücretsiz yağ değişimi yapan bir yer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
18.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: codemaster42

quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

aslinda yag degisimine vericegin parayla daha bile pahaliya gelicek...

ayrica yag filitrende degisicek...

yakinsan golbasi sanayine git orada baskent otomotiv var hamdi usta halleder,en ucuza orada cozersin

Bugun arkadaşın tavsiyesi üzerine hamdi ustaya gittim. Yağ değişimi yaptım.
    Aldığım fiyatlar ise şöyle
    Castrol magnatec 4lt 60 tl
    Mobil 4lt 55 tl
    Ve en önemlisi işcilik almıyor usta.
    Motordan aldığımız yağı kışın yakıyoruz, o yüzden işcilik almıyoruz şeklinde konuştu usta. Ben memnun kaldım tavsiye ederim. Tavsiye eden arkadaşa da teşekkür ederim.[s

selamımı söyleseydin benim bacanak olur kendisi...gerçekten uygundur ve temiz insandır ...memnun kaldığına sevindim. bu arada ankarada yağ satış sıralamasında baya üsttedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 21 Eylül 2013; 16:29:50 >

• quote:

quote:

yakinsan golbasi sanayine git orada baskent otomotiv var hamdi usta halleder,en ucuza orada cozersin

Mobil 4lt 55 tl
    Motordan aldığımız yağı kışın yakıyoruz, o yüzden işcilik almıyoruz şeklinde konuştu usta. Ben memnun kaldım tavsiye ederim. Tavsiye eden arkadaşa da teşekkür ederim.[s

Motordan çıkan yanık yağı işçilik niyetine alan ustalarda var yani vayy bee..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben mobil 1 0/40 5 litre yağ 120 liraya alıp, yağı aldığım yerin ilerisinde kaçak audi servisi var orada yağ filtresi ile 50 tl ye değişti. Bu Ostimde mobil 1 var onun az ilerisi bu adamlara güvenmeyin alman malı orjinal filtre takın dedim , orjinal dediği filtre yan sanayi çıktı. adamın yüzüne baka baka yalan söylemişler, birde ben biliyom ve küstah tavırları varki sormayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem_ank

quote:

quote:

Mobil 4lt 55 tl

Motordan çıkan yanık yağı işçilik niyetine alan ustalarda var yani vayy bee..

Kışın sanayide bu atık yağları yakarlar. Öyle güzel ısı verirki.
    Kış mevsiminde sanayiye gitmenin en güzel yanıdır. Yanıda birde sıcak çay olunca mis

Ankara ücretsiz yağ değişimi yapan bir yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat006 -- 15 Ekim 2014; 17:41:25 >

• evet üstadlar... şaşmaz'da ya da ostim'de ücretsiz yağ değişimi yapan bir yer bilen var mıdır?.. yağı ve filtreleri de oradan alacağım için güvenilir bir yer tavsiye eden olursa müteşekkir olurum..... saygılar..
  • Var mı ankarada bildiğiniz güvenilir yer arkadaşlar

• Arkadaslar ozellikle benzinli araçlarinizin yağ,filtreler, ve lpg filtrelerinin degişimini yerinizde yapabilirim. İki yildir hyundai accent era aracimin bakimlarini ben yapiyorum.

Yağ ve yağ filtre degişimi ankara merkez icin 2021 yılı için 50 TL dir. Malzemeleleri siz almalisiniz. Eger benim getirmemi isterseniz Iban vereyim oraya ücreti gonderin, ben sanayiden ucuz temin eder ve o fiyattan getiririm. Kâr almadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slx -- 16 Mart 2021; 11:34:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slx

Arkadaslar ozellikle benzinli araçlarinizin yağ,filtreler, ve lpg filtrelerinin degişimini yerinizde yapabilirim. İki yildir hyundai accent era aracimin bakimlarini ben yapiyorum.

Yağ ve yağ filtre degişimi ankara merkez icin 20 TL dir. Malzemeleleri siz almalisiniz. Eger benim getirmemi isterseniz Iban vereyim oraya ücreti gonderin, ben sanayiden ucuz temin eder ve o fiyattan getiririm. Kâr almadan.

bütün araçların kartel tıpası aynı mı dır. kaç anahtarla sökülüyor, bende uzun zamandır kendim değiştirmek istiyorum ama kanal gibi bir yer bulamıyorum.hangi semttesiniz.
  • Her arabanın karter tapası ayrıdır. Ankara Altındağ ulus dikimevi cebeci kızılaya kadar Yardımcı olabilirim. Hafta sonu ise hemen her yere gelebilirim. Ayrıntılar için 0538 692 7039

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slx -- 11 Ocak 2018; 21:32:28 >
  • Benzinli Fiat motorları için magnatec yerine Selenia Pure Energy StAR modelini öneririm. Biraz pahalı bir yağ ama Castrol'den çok daha iyi. Magnatec'in ilk çalıştırma performansından çok çok daha başarılı ilk çalıştırma performansı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sincan oto sanayi girişinde tisgeli quick service var selamımı söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 10 Ocak 2018; 23:16:27 >
  • Ankarada ücretsiz yağ değişimi yapan firmalardan bir tanesiyim gölbaşında başkent otomotiv hamdi ustanın oğluyum. Geldiğinizde beni bulursanız fiyatta yardımcı olmak isterim konu 6 yıl önce açılmış ama baya üstünde durulan bir konu olmuş teşekkürler destekleriniz ve yorumlarınız için.

• Bu güzel konu altınada güzellik yapıyım yazmayı unuttum. Bakıma gelip periyodik bakımını yaptıranlara donanım haberden okuyup geldiğini söylerse polen filitresini de montaj dahil hediye edicem hesabada yansıtmıcam bilginize :))

• Yeni yer açtık şaşmazda, ücretsiz yağ bakımı yapıyoruz. Arayın bi fiyat alın isterseniz.
    bedavabakim. com web sitemiz.
    505 626 50 41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 15 Haziran 2020; 12:0:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.