Şimdi Ara

Ankara Trafiği Kadar Rezil Trafik Görmedim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kırmızı ışıkta durma yok,etraf Şahin dolu,polis rahat

Burada meğer herkes kurallara uyuyormuş.

Gerçekten İstanbul trafiğinde şöförler büyük oranda bilinçli.

En azından ben şu ana kadar kırmızı da durduğumda korna,selektör görmedim.

Yol verme falan da sorun olmuyor.

En kısa zamanda Ankara'ya gelip içimdeki trafik canavarını ortaya çıkarıcam

• Allahhhhh illallah benim aracımda bmw yanımda yarışmak için atmadıkları takla yok pist ya yollar.Sonuna kadar okudum çok doğru tespitler
  • Eskişehir yolu üzerinde bulunan Üniversiteler Hastaneler "AVM"ler ve Kamu kurumları'nın bulunması nedeniyle çok yoğun bir yol.
    Ayrıca Konya ve İstanbul yollarıyla bağlantılı olduğu için dahada yoğun bir yol.. AŞTİ ise cabası.
    Ankara'nın ana arterleri göreceksiniz yakın zamanda günün her saati Dur-Kalk trafiğinden geçilmeyecek
    Çok plansız bir şehir, araç sayısı ve nüfus gün geçtikçe artıyor. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum. Ankara'yı stresli günler bekliyor gibi.
  • siz ankara trafiğinde yenisiniz galiba. Daha başınıza biçok şey gelecek. Adamın biri üstünüze kıracak sizi refüje atmaya çalışacak öldürmeye çalışacak. Siz son anda kurtulup tepki verip sellektor yapacaksınız sonra sizi öldürmeye çalışan bu seferde sellektore sinirlenip sizin önünüzü kesecek. Size ve aracınıza saldıracak zarar verecek. Şanslıysanız silahla falan vurulmazsanız ölmeden yolunuza devam edeceksiniz. Ve burda anlattıklarınız bir yıl sonra size komik gelmeye başlayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Eskişehir yolu üzerinde bulunan Üniversiteler Hastaneler "AVM"ler ve Kamu kurumları'nın bulunması nedeniyle çok yoğun bir yol.
    Ayrıca Konya ve İstanbul yollarıyla bağlantılı olduğu için dahada yoğun bir yol.. AŞTİ ise cabası.
    Ankara'nın ana arterleri göreceksiniz yakın zamanda günün her saati Dur-Kalk trafiğinden geçilmeyecek
    Çok plansız bir şehir, araç sayısı ve nüfus gün geçtikçe artıyor. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum. Ankara'yı stresli günler bekliyor gibi.

Katılıyorum Ankara çok kalabalık bir şehir değil fakat aşırı düzensiz ve altyapısı yok.Otobüs-dolmuş tan başka doğru düzgün işleyen hiçbir ulaşım sistemi yok.Hal böyle olunca lüzumsuz bir araç trafiği oluşuyor şehirde ve Gökçek sağolsun toplu taşımayı geliştirmekten tek anladığı yeni otobüs almak olduğu için bu trafik giderek kötüleşecek gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Eskişehir yolu üzerinde bulunan Üniversiteler Hastaneler "AVM"ler ve Kamu kurumları'nın bulunması nedeniyle çok yoğun bir yol.

Katılıyorum Ankara çok kalabalık bir şehir değil fakat aşırı düzensiz ve altyapısı yok.Otobüs-dolmuş tan başka doğru düzgün işleyen hiçbir ulaşım sistemi yok.Hal böyle olunca lüzumsuz bir araç trafiği oluşuyor şehirde ve Gökçek sağolsun toplu taşımayı geliştirmekten tek anladığı yeni otobüs almak olduğu için bu trafik giderek kötüleşecek gibi.

İnşaatı sürmekte olan metro projeleri tamamlanınca trafik bir nebze rahatlayabilir. Umarım yakın zamanda tamamlanır metrolar.
    Dikmen - Konya yolu arasındaki bağlantı yolu projesi mahkemelik şuanda malesef trafiğe açılmadı.
    ODTÜ arazisi içerisinden geçen Eskişehir yolu ve Balgat arasında geçiş yolu yapılması da fayda sağlayacaktır.(Bu yol ayrıca bilkent'e bağlanmalı)
    Dikmen ile Ulus arasında Kara Harp Okulu arazisi'nin içinden geçen bir metro yapılması iyi olur diye düşünüyorum.
    Ankaranın çok eksiği ve problemi var. Cadde ve bulvarların birçoğu çok dar planlanmış.. Ankaranın damarları tıkanmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 8 Şubat 2013; 3:53:01 >

• O metrolar bitmez be hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksiciye daldığında , müşterininde inip sana daldığı şehirdir Ankara (Ciddiyim Maltepede başıma geldi )

Ankaradaki ayılardan kurtulmanın yolu, şirket aracı. Bu ayıların bir çoğu ilaç mümessillerinden korkuyorlar. Dinsizin hakkından imansız gelir misali

Şirket arabasıyla çok yol yaparım Ankarada özellikle taksici dolmuşçu veya takım elbiseli magandalara asla yol vermem Vurursa vursun kiralama firmasını arar, yenisini alırım zaten bunu bildikleri için pek yanaşmıyorlar 34 plaka gri Linea,fluence,jetta türevlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 8 Şubat 2013; 4:21:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

O metrolar bitmez be hocam

Şuanda inşa edilen metrolar.. Çok geç kalınan projeler
    Ama yalan yok Gökçeğin kamu yararına yapmak isteyip de, yapamadığı çok proje var.
    Önüne mahkemeler çıkıyor, davalar çıkıyor vs. bu engelleri sağlayan kişilerin derdi nedir bilmiyorum.
    Bilmem şu müteahiti zengin etmiş.. şu firmayı zengin etmiş.. Bunlar boş laflar..
    Ortada kamu yararına projeler var.. İhaleler her an sayıştay'ın gözünün önünde.
    Öyle kolay kolay kimse kimseyi zengin edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 8 Şubat 2013; 4:16:45 >

• 18 yıldır ankara trafiğinde arac kullaniyorum. Bizim ankara şoförlerini, istanbula 1 günlüğüne bırakın. Toplu katliam olur. Döve döve gönderirler Ankara'ya. % 60 ı ciddi derecede Malak. En sol şeritte 40 la giden adama dakikalarca sellektor yapiyosun, korna felan derken zahmet edip yol veriyor, yanından gecerkende ne var diyo. Bende diyorumki ..........Var. Benim gibi beyfendi bir adamı bile deli ediyorlar. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'ya senede bir birkaç günlüğüne giderim ve böyle iğrenç böyle berbat bir trafik görmedim. Ankaradaki kıro ve maganda sayısı İstanbul'dan fazla.
  • En sol şeritte 50 km yol ile giden ve hiçbir uyarıyı ciddiye almayan adamlardan bir sürü var Ankara'da. Bir de yol vermek, eziklik ya da yenilmişlik duygusu olarak mı görülüyor acaba, kimse kimseye yol vermiyor. Yol vermemek için gaza asılan bile var. Yahu bir adam sinyal verip döneceğini belirtiyorsa yol vermek zorundasın, bu kadar basit. Yayalar zaten yok hükmündedir Ankara'da. Kızılay'ın göbeğinde ışıklarda bile yayalara yeşil ışık 30 saniye yanarken, bu süre araç trafiğine gelince 2 dakikadır. Trafik polisleri daha acımasızdır, amirleri sıkışık trafikte kalmasın diye vatandaşa eziyet ederler.
    Bir de bu kadar çok kullanılmayan üst geçidi olan başka şehir var mıdır, dünyada? Meşrutiyet caddesinin hali tam bir felaket. Trafik akışı bozulmasın diye yayalar karşıdan karşıya geçerken ne hale geliyorlar ama inatla oraya trafik lambası koymuyorlar, millete slalom yaptırıyorlar. Bazı öküzler de üst geçidi kullanın lan diyerek bastıkça basıyor caddede.
    Problemin temelinin yönetim zaafiyeti olduğunu düşünüyorum.

• istanbulda yasayan ankaraliyim. ankara trafiginde gercekten kendimi kasiyorum her an her yerden bi malak firlayabilir diye. bu kadar okuz bu kadar sigir bir arada nasil toplanmis hayret. istanbulun trafigine, dur kalkina kurban olayim ya. 3 yil sonra ankaranin trafigi istanbuldan berbat olacak altyapidan dolayi.

• Pekiyi Ankarda genel bir 34 plakaya gıcıklık durumu varmı?

Yoksa herkese mi böyleler?

• Erzuruma gel

• Peki ya Ankara yollarının durumu!!!!! ülkede iç savaş yok ama bakıyorum Halep'in yollarından daha beter. Zıplaya zıplaya araba kullanıyoruz.İnsanlar o kadar vergi veriyor yazık değil mi o arabalara.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

Peki ya Ankara yollarının durumu!!!!! ülkede iç savaş yok ama bakıyorum Halep'in yollarından daha beter. Zıplaya zıplaya araba kullanıyoruz.İnsanlar o kadar vergi veriyor yazık değil mi o arabalara.Saygılar

Sende erzuruma geel

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Pekiyi Ankarda genel bir 34 plakaya gıcıklık durumu varmı?

Yoksa herkese mi böyleler?

Herkese karşı böyleler, ama ekstra olarak 34 plakaya gıcıklık mevcut. Çünkü trafikte Ankara'ya özgü tüm rezilliklere sabredip, la havle çekip, aheste aheste yolunuzda giderken bir firma aracı en sakin anınızda sizi zıvanadan çıkartır. Yukarıda @vet147 yazmış, dinsizin hakkından imansız gelir felsefesiyle Ankara'da trafik magandaları ve 34 plaka filo araçları zirve için yarışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 8 Şubat 2013; 9:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Taksiciye daldığında , müşterininde inip sana daldığı şehirdir Ankara (Ciddiyim Maltepede başıma geldi )

Ankaradaki ayılardan kurtulmanın yolu, şirket aracı. Bu ayıların bir çoğu ilaç mümessillerinden korkuyorlar. Dinsizin hakkından imansız gelir misali

Şirket arabasıyla çok yol yaparım Ankarada özellikle taksici dolmuşçu veya takım elbiseli magandalara asla yol vermem Vurursa vursun kiralama firmasını arar, yenisini alırım zaten bunu bildikleri için pek yanaşmıyorlar 34 plaka gri Linea,fluence,jetta türevlerine

Müşteri normal şartlarda ayırır arayı bulmaya çalışır size daldığına göre mutlaka bişey yapmışsınızdır. ??

• ankara'daki 34 plakalı şirket arabaları da az maganda değil trafikte. ne zaman dikiz aynasından 34 plakalı bir araç görsem dörtlüleri yakıp en sağ şeride çekiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.