Şimdi Ara

ankara tıp yazacak arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
3
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversite nasıl eğitim zor diyorlar siz ne düşünüyorsunuz hazırlık kolay geçiliyor mu kızlar hangi yurtta kalmayı düşünüyo

• arkadaşlarım var orda kolay değil tıp sonuçta ama ankara üniversitesi çok daha zormuş gazi daha rahat diyolar genelde hazırlığa gelince kelime geçmişin iyiyse geçersin muafiyet sınavında aksi takdirde okutup öğretirler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaussmf

arkadaşlarım var orda kolay değil tıp sonuçta ama ankara üniversitesi çok daha zormuş gazi daha rahat diyolar genelde hazırlığa gelince kelime geçmişin iyiyse geçersin muafiyet sınavında aksi takdirde okutup öğretirler :)

kaldık o zaman hazırlığa :( teşekkürler cevap için peki hocaları çok kompleksliymiş diyolar o nekadar doğru
  • Hazırlık geçme notu 60 çoğu fakültete ankara da sanırım 60. Millet bilmeden konuşuyor. 3-4 hafta çalışsan ya da direkt üniversitelere özel hazırlık atlama kurslarına gitsen gecersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

Hazırlık geçme notu 60 çoğu fakültete ankara da sanırım 60. Millet bilmeden konuşuyor. 3-4 hafta çalışsan ya da direkt üniversitelere özel hazırlık atlama kurslarına gitsen gecersin.

teşekkür ederim cevap için :) kursa başlamayı düşünüyorum zaten de biraz tatil yaptıktan sonra :) epey zor bir dönemden çıktık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnselimiray

quote:

Hazırlık geçme notu 60 çoğu fakültete ankara da sanırım 60. Millet bilmeden konuşuyor. 3-4 hafta çalışsan ya da direkt üniversitelere özel hazırlık atlama kurslarına gitsen gecersin.

teşekkür ederim cevap için :) kursa başlamayı düşünüyorum zaten de biraz tatil yaptıktan sonra :) epey zor bir dönemden çıktık

Yerleştirmeler açıklandıktan sonra başlıyor kurslar. Ankara Tiptan bir arkadaşıma sorayım ben hazırlık atlama konusunu. Atladı çünkü o, kursa da gitmişti.

• quote:

quote:

quote:

Yerleştirmeler açıklandıktan sonra başlıyor kurslar. Ankara Tiptan bir arkadaşıma sorayım ben hazırlık atlama konusunu. Atladı çünkü o, kursa da gitmişti.

çok teşekkür ederim sorarsanız çok memnun olurum ayrıca bayansa hangi yurtlar tercih ediliyor sorar mısınız bide hocaların kompleksli olduğunu söylüyorlar ne düşünüyor o konuda bana o kadar yardımcı oldunuz ki anlatamam çooook teşekkürler süpersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankara tıpta okuyorum ben, öncelikler ben hazırlığı kursa gitmeden atladım ama çoğu kişi kursa gitti ve faydasını gördüler. zaten çok az kişi hazırlığa kaldı (tam oran hatırlamıyorum ama geçenlere göre az bir sayıydı). genelde tömerin hazırlık kursuna gittiler zaten sınavda da oradaki sorulara benzer şeyler çıkmış hatta listening aynıymış... ve zaten okula kayıt gününe gelindiğinde her yerden yurt broşürü veriyorlar yani yurt seçeneği çok

facebookta ankara tıp 2020 mezunları diye grup kurarlarsa oraya katılıp soru sorarsın kazandıktan sonra
  • quote:

arkadaşlar üniversite nasıl eğitim zor diyorlar siz ne düşünüyorsunuz hazırlık kolay geçiliyor mu kızlar hangi yurtta kalmayı düşünüyo

Ben de belki yurtta kalabilirim henüz araştırmadım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: soulsilver

ankara tıpta okuyorum ben, öncelikler ben hazırlığı kursa gitmeden atladım ama çoğu kişi kursa gitti ve faydasını gördüler. zaten çok az kişi hazırlığa kaldı (tam oran hatırlamıyorum ama geçenlere göre az bir sayıydı). genelde tömerin hazırlık kursuna gittiler zaten sınavda da oradaki sorulara benzer şeyler çıkmış hatta listening aynıymış... ve zaten okula kayıt gününe gelindiğinde her yerden yurt broşürü veriyorlar yani yurt seçeneği çok

facebookta ankara tıp 2020 mezunları diye grup kurarlarsa oraya katılıp soru sorarsın kazandıktan sonra

Teşekkür ederim cevabınız içiin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sena'

quote:

arkadaşlar üniversite nasıl eğitim zor diyorlar siz ne düşünüyorsunuz hazırlık kolay geçiliyor mu kızlar hangi yurtta kalmayı düşünüyo

Ben de belki yurtta kalabilirim henüz araştırmadım ama

Biz senle bi özelde konuşsak ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.