Şimdi Ara

Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI 

• bu ara okullar arasında 5-10 metre var sadece arada bir yol var

• cebeci hastanesine de her 15 dakika da bir ring var bedava

hacettepe ile arada 1 yol var

Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI

tüm ankara ayaklarınızın altında ve tam ankaranın merkezzinde okul

cebrci hastanesi ile mesafesi

• Bu videoyu izledim de konu dışı biraz
    Ben bu tipleri görünce niye hayatı sorguluyorum çok garip ya adamlar her ultiyi basmış dünyaya gelmeden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendi mezun olduğum okul diye söylemiyorum Odtü inşaat QS'e göre ilk 150 inşaat mühendisliğinin arasında. İkisinden de iyi belli kiAnkara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI 

https://ce.metu.edu.tr/tr/

Not: Biraz da biz reklam yapalımAnkara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI 

• romario11111 R kullanıcısına yanıt

Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI 

• bölüm tanıtım hocamAnkara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI 

• Hacettepe ve İstanbul tıpta ayrı bir seviyede Türkiye için.Ankara ile aralarında epey fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sta07

Hacettepe ve İstanbul tıpta ayrı bir seviyede Türkiye için.Ankara ile aralarında epey fark var.

tus ort ve genel olarak

1.)grup hacette****rrahpaşa(ilk 100de 30-35 öğrenci)

2.)grup ankara-çapa-ege (ilk 100de 8-11 öğrenci)

3.)grup gazi-aybü-deü-marmara (ilk 100de 3-5 öğrenci)

ama ben yine aynı puanı alsam şimdiki aklımda ilk tercihi hacettpe yerine ankara ing yazardım çünkü bana kattıkları özellikler çok fazla

ilk 2 yılda almanca konusunda çok iyi yere geldim, daha 1. sınıftayken toplu ortamlarda ingilizce sunum deneyimi kazandım ve akademik ingilizcemi baya geliştirdim, 2 ve 3. sınıfta proje yaparak araştırmacı kimliğimi kazandığımı düşünüyorum ve ilk kez makale süreci ve proje yönetme sürecindeki tüm basamakları geliştirdim ve bir de makale yazma deneyimim oldu

yani ankara tıpa gelirseniz pişman olmazsınız tam tersine baya özellik katar size

• Hacettepe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.