Şimdi Ara

ANKARA SATILIK SAMSUNG SYNCMASTER BX2350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ANKARA SATILIK SAMSUNG SYNCMASTER BX2350
    Merhaba

Samsung syncmaster bx2350 ANKARAdan satılıktır. FİYAT 250TL

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/lcd-monitor/LS23B5HVFH/UF

ANKARA SATILIK SAMSUNG SYNCMASTER BX2350 ANKARA SATILIK SAMSUNG SYNCMASTER BX2350 ANKARA SATILIK SAMSUNG SYNCMASTER BX2350 ANKARA SATILIK SAMSUNG SYNCMASTER BX2350 ANKARA SATILIK SAMSUNG SYNCMASTER BX2350
    11.03.2011 de vatan bilgisayardan aldım ürünü.

2hdmi girişi 1vga girişi vardır. 2ms tepkime süresi,mega dynamic contrast, 1920x1080 60hz.

ürün, alana kutulu içeriği eksiksiz teslim edilecektir.

Ölü pixel gibi bir sıkıntı yoktur.

ÖNEMLİ: Üründe beyaz ekranda görebileceğiniz gibi tek sorun forumlarda araştırdığım kadarıyla toz var led içinde.belirgin bir şey değil. Fotoğraftaki hali en belirgin haldir. Uzaktan bakınca anlaşılmaktadır. pc başında görebilmeniz zor. Beyaz ekranda anlaşılıyor.Oyun oynarken görebilmeniz imkansız diyebilirim, şahsen ben kendimi görmek için zorladım göremedim.

Aslında monitörümden memnunum. Dayz,bf3, fifa14, arma3,skyrim sıkça oynuyorum. ama 3d yüksek hz bir monitöre geçmek için elden çıksın diye bu fiyatı koydum.

Alanın içine sinmesi için elden teslim etmeyi tercih ederim. İsteyene evde pc başında gösterebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Gitti gitti gittii allah kahretsin 10 dk ile gitti Dertli dertli çal kemancı

• Ürün ThatsIt nickli arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one1r nickli arkadaş ile sorunsuz, güzel bir alışveriş oldu, kendisine teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.