Şimdi Ara

ANKARA - SATILIK EVGA GTX 1080 FE - TEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
3
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

EVGA GTX 1080 Founders Edition ekran kartım sistem yenileme nedeniyle satılıktır.
    Ankara vatan bilgisayardan alındı. Evde temiz bir şekilde overclock ihtiyacı duymadan kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım.
    Temiz ve tamamen sorunsuz bir karttır,üzerindeki jelatinini bile çıkarmadım.
    Garanti süresi doldu fakat tüm aksesuarları ve kutusu mevcuttur.

Fotoğrafları ekledim.

Sadece Ankara içinde (Ümitköy veya Çankaya) elden teslim edilir.
    İstediğim fiyat 1600TL dir, takas ve pazarlık yoktur.
    Kargo ile satış yoktur.

Ankara'da elden satın almak isteyenler PM den ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equinox1969 -- 18 Ocak 2020; 22:40:3 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1.800 liraya satmaya çalışan arkadaş var sizin işiniz 2.000 liraya zor gibi o fiyata özel soğutmalı modeller varken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca;

1) 2060 GTX1080'den daha hızlı veya daha iyi bir kart değil.
    GTX1080 2K ve 4K çözünürlükte ortalama yüzde 6-7 daha hızlı ve ram miktarı 2gb daha fazla.
    Yakında yeni nesil konsollar en az 12gb ram ile piyasaya çıkarsa ki söylentiler öyle, o 2gb'lık farkı mumla aramak istemezsiniz.

https://www.gpucheck.com/compare/nvidia-geforce-rtx-2060-vs-nvidia-geforce-gtx-1080/intel-core-i7-8700k-3-70ghz-vs-intel-core-i7-6700k-4-00ghz/

2) Ray tracing destekliyor diye 2060 alınmasını tavsiye etmem.
    Şuan kullandığım 2080ti tracing açınca 35 kare veriyor. 2060'ta aç bakalım sonuç ne olacak buraya yazarsın yine.

Neyse laf kalabalığına gerek yok, ilan budur sonuç olarak. Sorunsuz bir kart. Üstelik EVGA ki bence en kaliteli ekran kartı markasıdır.
    Ankara'da yaşıyor olup, hesap numarası kargo vs. zahmetine riskine girmeden almak isteyen olursa alır.

Not: Kartın ısı, desibel vb. değerlerini öğrenmek isteyenler pm yerine bir zahmet internetteki yüzlerce incelemeden birini okusun, zamanım kısıtlı cevap veremiyorum.
    Sıfır bir kart hangi değerlerde çalışıyorsa bu kart da öyle çalışıyor sorunsuz şekilde.

* Kart Xiongnuu nickli kullanıcıya satılmıştır, güle güle kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equinox1969 -- 20 Ocak 2020; 17:9:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.