Şimdi Ara

Ankara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar, Anakart yanında ses kartıda verilecektir. Hiçbir sorunu yoktur.

Ürünlerin özellikleri için ürünleri Google'da aratabilirsiniz.
    Ankara içi elden teslim olabilir.
    Herhangi bir soru/istek/bilgi için PM atabilirsiniz.

Fiyat 320TL'dir.

Ankara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin AnakartAnkara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin Anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UniqueX -- 27 Ocak 2021; 13:40:54 >

• Abit'le bu markaya ayrı bir sempatim vardı hep hayırlı satışlar
  • komando57 kullanıcısına yanıt
    Mesajınız için çok teşekkür ederim hocam :) umarım gerçekten hakkıyla kullanacak birisine nasip olur:)
  • zamanının efsane anakartı
  • Gözüm yaşardı. Kullanmaya doyamadığım bir kart kendisi..
  • Mesajlarınız için teşekkürler :D vallahi bende doyamadım diyebilirim, hakkını vererek kullanmaya pek fırsatım olmadı ne yazıkki :( Değerini bilecek, iyi O.C. yapacak bir arkadaşa gider umarım :)

• Z kuşağı bilmez bu anakartı Ankara - Satılık Dfi Lanparty LT x48 T2R 8GB Ram 775Pin Anakart 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okadar çok severek kullandığım bir anakarttı ki sonrasında x58 modelini almıştım hala da duruyor satmaya kıyamadım

• bugün itibariyle forum dışına satılmıştır, alan kişiye hayırlı olsun :)

Konuya not:

Açıkçası bende ilk aldığım zaman dfi x38 kart almıştım sonrasında elektrik gidip gelmesinden, anakart, cpu, ssd, hdd, psu yanmıştı. psu hariç hepsi garantiden değişmişti(halbuki asıl psu değişmeliydi ama kabul etmediler). Anakartta zamanında tekrar x38 yerine bu x48 i vermişlerdi çook sevinmiştim. o zamanlarda 4gb ram vardı x38'imde, bu kartla beraber 8gb'a geçmiştim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.