Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ankara Satılık Acer AOD257 netbook Satın Al 5 Mart 2012 00:38 1 1 Ankara Satılık Acer AOD257 netbook Sadece Ankara içi elden satılıktır Takas yoktur. electro world faturası, kutusu herşeyi tamdır. cihaz bana ufak geldiği için satıyorum kullanamadım. en az 1.5 seneden fazla garantisi var hddlife programında 25 gün kullanıldı göstermektedir. FİYATI : 450TL pazarlık payı var forumdaki ölücüler uzak durun. şu fiyat olmaz mı öğrenciyim işsizime satışım yok. İletişim telefondan olursa daha çabuk olur. gün içinde işteyim cevap yazamayabilirim. 0531.0220.220 ibrahim emre Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Mayıs 2013 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ankaradan satılık asus zenbook flip i7 8550u 8gbram 128ssd
arıyorlar sağolsunlar öğrenciyim abi işsizim cem yılmaz diyorya sanki bana okuyor diye. alakasız oldu ama Satışa Devam . ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ankaradan satılık asus zenbook flip i7 8550u 8gbram 128ssd