Şimdi Ara

ANKARA RUS PAZARI HAKKINDA ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAŞIMDAN GEÇEN BİR PROBLEMİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM 2-3 HAFTA ÖNCE ANKARA RUS PAZARINDAN UCUZ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜP BİR MATKAP ALDIM ADAM MATKAPA 45 YTL İSTEDİ AMA GARANTİLİ 40 YTL YE ALDIM 1 SAAT ÖNDE BİR ALIŞVERİŞ MAĞAZASINDAN AYNI MATKABIN 20 YTL OLDUĞUNU GÖRDÜM VE ÇOK SIZDIM BUMUDUR YANİ PARA KAZANMA BUMUDUR ESNAFLIK PARAMI HELAL ETMEDİM O SATICIYA ..
    SAYGILAR.....

• artık özellikle teknolojide yaşanan bu ucuzluk ortamında oralara gitmek akıl karı değil. zaten sattıkları malların yarısı arızalı çıkar. bi de böyle tuttuklarına geçirirler kazığı. birgün biter zaten bu çağdışı pazarlar. kendi yaptıklarıyla kalırlar merak etme...
  • oralar insanı nasıl kafalarız yerleri hiç bişiyin ucuzu yok adam oradan 20 ye almış sana satmış 40 ytl ye satmış hiç olmassa garantin var ona dua et bozukta çıkabilirdi
  • rizedede bir rus pazarı varmış duyduğuma göre ilk geldiklerinde bizimkiler vermişler kazığı sonra bunlar böyle olmuş
  • Yıllar önce Tahtakale' den arkadaşımla birlikte pazarlık yaparak 15 YTL ye aldığım termosun hemen yanında ki dükkanda sadece 10 YTL ye satıldığını görünce arkadaşım "Enayi" diye dalga geçmişti.
  • Elektronik eşyalarda nasıl kar yapmayı önerirsin peki ?

Hata sende birşeyi almadan heryeri dolaşman lazımdı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 9 Şubat 2008; 17:01:55 >
  • rus pazarı ney ne var orda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara çin çin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

rus pazarı ney ne var orda?

RUS PAZARI ANKARA ALTINDAĞDA BULUNAN ESKİDEN UCUZ GÜZEL MALZEME - GİYİM-ELEKTRONİK AKLINA NE GELİRSE BULABİLECEGİN Bİ ÇARŞI İSMİ..

HATA BENDE KENDİMEDE KIZDIM ARKADAŞLAR HEMDE NASIL BUNDAN SONRA ARAŞTIRIP ALICAM ..
  • demek her türlü elektronik ucuza burda
    eyv.
  • Bende rus pazarının oralarda oturuyorum ve ordan dvd dışında asla bişey almam.Zaten nerdeyse tamamı çakal tayfası.Hatta dün bi konuşma geçti dvd alırken.
    Adam ps2 arıyorum varmı tanıdık dedi valla satan karşında duruyodu ama geç kaldın dedim.Neyse kaça sattın falan konuştuk yok yav sendeki pahalıymış ben 70-80 liraya arıyorum dedi.
    Yuh dedim insan bu kadarmı mezarcı olur.Ama kendi satsa nasıl geçiririm bunu birine düşüncesiyle hareket eder.
    Eskiden çok iyiydi (benim küçüklüğümde:) harbi rus kadınlar gelir ucuza şeyler satarlardı ama artık bundan eser yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

demek her türlü elektronik ucuza burda
    eyv.

KONUYU ANLAMADIN HERALDE ESKİDENDİ DİYORUZ ŞİMDİ KAZIK ADAMLAR ÜÇ KAĞITÇI ANLASANA ..
  • Yandı kül oldu pazar be:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.