Bildirim
ANKARA PANORAMİK CAM TAVAN KAPLAMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
gmg foliotech ve folioplustan indirim yaptırabilecek arkadaşlar varsa onlarda olabilir -
seatclubworld sitesine üye ol gmg o sitenin sponsoru.sonra git mustafa abiye de ben scw üyesiyim :) sponsor indirimi de yapabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: scgnbsl
seatclubworld sitesine üye ol gmg o sitenin sponsoru.sonra git mustafa abiye de ben scw üyesiyim :) sponsor indirimi de yapabilir
Ne kadar bi indirim olur tahminen cam tavana 250 istiyorlar yani zaten pahalı o yuzden iyi bir indirim olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ne kadar indirim yapar bilmiyorum.ama şunu biliyorum gmg bu konuda çok iyi.ama başka yelerede bak daha ucuzunu bulabilirsin.işçiliği nasıl olur bilemem. -
panoramik cam tavan kaplama ve ayna kaplamayı 175 tl ye yapabiliriz 3 yıl garantili
Boom Garage Ankara
Adnan Yüksel Caddesi No :29 Etlik Ankara
0312 321 7799 -
panaromik cam tavan kaplama nedir ya. aracın tavanını kesip cam mı, pvc mi kaplıyorsunuz?
o dediğiniz işlem folyo kaplama, araç kaplama denen işlem olmasın? -
arkadaş folyo kamplamayı kasttetmiş tabikide -
tamam iyi güzel de, cam tavan olmadığı "kabak" gibi sırıtıyor.
ben beğenmiyorum. bir özenti durumu varmış gibi duruyor.
1,5 ay önce beyaz sunroof lu bir araç aldım;
*abi siyah folyo yapalım. valla! mis gibi oluyor, aynı cam tavan....
-istemem arkadaşım, bildiğin siyah folyo nasıl cam tavan gibi durur?
*ama abi!
-hem ruhsata çift renk diye işletmek gerek gerekiyor. muayne ye gitmek gerekiyor.
*ama abi!
-i s t e m i y o r u m..........
adam neredeyse zorla folya yapacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: acypower
panoramik cam tavan kaplama ve ayna kaplamayı 175 tl ye yapabiliriz 3 yıl garantili
Boom Garage Ankara
0312 321 7799
Peki kullandığınız ürünlerin markaları nedir ve bu işlemler ne kadar sürer?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boş yere zamanın ve paran gidecek güzel durmayacak cam tavana zaten benzemeyecek
onun yerine arabana hız sabitleme taktır egzoz ucunu değiştir navigasyon yoksa al vs. vs. -
Kpmf Hexis Oracal Yaklaşık olarak 1 saat sürer.quote:
Orijinalden alıntı: proforumquote:
Orijinalden alıntı: acypower
Boom Garage Ankara
0312 321 7799
Peki kullandığınız ürünlerin markaları nedir ve bu işlemler ne kadar sürer?
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X