Şimdi Ara

Ankara otomobil ustaları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkes ankarada bildiği en iyi ustayı ve kısmende olsa adresini ve genel olarak hangi marka araçlara baktığını yazarsa ankaralılar olarak büyük bir dertten kurtulmuş oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşimin servisi var, kaporta, boya, mekanik, otomatik şanzıman konusunda uzman kadro var. Ankara'daki en dürüst en güvenilir ve işinin arkasında duran bir servis olduğunu iddia edebilirim

Çözülmeyen mekanik sorunu olan kişiler, uğrayabilir bir çay-kahve içebilir.

• Konu çok iyi olmuş; benim tavsiyelerim Wv,skoda,seat,audi üzerine ..
    Yahya Usta - Aydoğdu servis (erciyes işyerleri sit.) , Naim Usta - Atak oto (şaşmaz) , Murat Usta - Kaygusuz Oto. ( ivedik)
    Mass Oto - (ostim) , Tüm Oto Erkan Usta (şaşmaz) , ekstra olarak Bmw sahiplerine de bi kıyak olsun, Erkan Usta ankara'da üstüne yoktur prof. diyebiliriz ..
  • ankarada otomatik şanzıman için nereyi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01018

ankarada otomatik şanzıman için nereyi önerirsiniz?

Aynı dertten müzdaribim kardeşim etrafata bilmiş gibi davranan çok ve bunlar para tuzağı resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkabasakalx X kullanıcısına yanıt
    ben konyadayım hocam ve koca şehirde içime sinen bir şanzıman ustası bulamadım. meşhur dedikleri yere gittim birkaç müşteri vardı ustayla tartışıyordu koşarak kaçtım. ankarada aydoğmuş şanzıman ve öztürk şanzıman var, bilinen ve yaptığı işe bir yıl garanti veren. uygun zamanda bu iki yerden birisine götüreceğim aracı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara HONDA Ustası Tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.