Şimdi Ara

Ankara'nın en ucuz bilgisayarcısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PC'yi upgrade etdicem 1-2 hafta içinde... Gigatek ve Nova dışında bi yer var mı ? Gigatekten almayı düşünüyorum ancak orası da dağın tepesi oraya arabayla gitsem aradaki benzin parası farkını kızılaydaki bi bilgisayarcıya versem daha yakın olur.... hem bi sorun çıktığında gigatek'e gitmeme gerek kalmaz... metrodan iner giderim.. ucuz olsun istiyorum bi de... DEMO bilgisayar var ama eskisi kadar mütevazi değil artık orta bi yer haline geldi... Nova bilgisyarın fiyatları fena değil ama benim istediğim parçaların bazıları orada yok gibi... istesem getirtebilirler mi acaba

Ankarada Başka tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı ucu ve ilgili bi bilgisayarcı ?

Alacağım sistem şu: bazı parçalar novada yok..

GIGATEK ONLINE SİSTEM TOPLAMA

Kategori Ürün Birim Fiyat Adet Toplam Fiyat

AMD-ATHLON 64 X2 4800+ AM2 85.5000 USD 1 85.5 USD + KDV

GIGABYTE-MA78GM-S2H 103.0000 USD 1 103 USD + KDV

VERITECH- 2*2 GB DDR2 800 42.5000 USD 2 85 USD + KDV

SEAGATE-250 GB SATA2 16 MB NCQ 62.0000 USD 1 62 USD + KDV

COOLER MASTER-RS-450-ACLY UPS 59 USD + KDV

TOPLAM : 394.5 USD + KDV

KDV DAHİL TOPLAM : 465,51 USD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Temmuz 2008; 12:56:48 >

• Bende bir zamanlar masaüstü bilgisayar toplayacaktım çoğu kişi gigateki önerdi gerçekten hem ucuz hemde güvenilir olduklarını söylemişlerdi, hatta yerine gidip bizzat konuşmuştumda iyi satıcılara benziyolardı ,yerinde olsam gigateke giderim hem nakit indirimide yapabilirler benzin farkı demişsinde haklı olabilirsin batıkent nere gigatek nere ama kızılaya kadar geldikten sonra gigatek çookta uzak olmuyor
    E6300 1.86 ghz|Gigabyte 945P S3|2*1 gb Kingston 667 mhz|PALİT 8800GT 512 MB|250gb Seagate+500 gb Western Digital|LG DVD RW|SyncMaster Samsung226BW|Logitech G5|CoolerMaster 500 W|CoolerMaster RC-690
  • quote:

Orjinalden alıntı: rnw@y1235

amd alma bence.intel albide pc bölümünede aç bu konuyu

oc yapmayacaksa ne gereği var? çünkü sende biliyorsun intel hem pahalı hemde oc yapmadan bir cacık olamaz. ama amd ucuz zaten amd indirimde amd oc yapmadan default hızlardada çok iyi amd önerim

ekran kartı yazmamışsın?

edt: o işlemciyi bende kullanıyroum eğer intel alırsan birçok işi bir aada yaparken zorluk çekersin. intel seçili işleme odaklanır. ama amd tüm gücünü kullanmadam direk saldırmaz. biz nbuna taktik diyebiliriz. eğer günlük işi internet ise AMD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad Soft -- 10 Temmuz 2008; 14:09:37 >

• gigatek te bi sistem toplayım dedim doğru düzgün bi şey yok ki. stoklarındaki mallar çok sınırlı. nerdeyse istediğim hiçbir parçayı bulamadım...

bu konuda en iyisi mavi bilgisayar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 10 Temmuz 2008; 14:34:30 >
  • Arkadaşım Merhabalar Sana Bir Bilgisayar İsmi Vereceğim Bende Buradan Aldım Bütün Parçalarımı Hangi Pc'de Ne Çalışır Hangi Parça Hangisiyle Uyumludur Karşılıklı Konuşarak Süper Bir Bilgisayar Toplayabilirsin İsmi Tayron Bilişim Google'dan Aratırsan Ulaşabilirsin Hemde Tüm Ürünleri İnceleyebilirsin Fiyatlar Çok Uygun Aradığın En Uygun Fiyatlar Burada Diyebilirim Her Parçada Garantili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellcat876 -- 10 Temmuz 2008; 14:59:27 >
    Daha Fazla Göster
  • TriaThlon unda dediği gibi mavi vatan vs. böyle yerlere baktınmı?oralar daha uygun oluyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

TriaThlon unda dediği gibi mavi vatan vs. böyle yerlere baktınmı?oralar daha uygun oluyor .

uygun mu?bence kazık yemek isteyen oralardan alsın.
  • Giga da nova da iyidir.

Alternatif istersen mavi bilgisayar uygun bence. Ama asla vatana uğrama

ytl olarak 600 civarı.

oysa ar..k marka pc var oda 490 ytl
    hemde 80 hdd 2.6 hız 512 ram,128 ekran kartı 17 ınc monıtor

Orjinalden alıntı: CodeWriter

quote:

Orjinalden alıntı: rnw@y1235

amd alma bence.intel albide pc bölümünede aç bu konuyu

oc yapmayacaksa ne gereği var? çünkü sende biliyorsun intel hem pahalı hemde oc yapmadan bir cacık olamaz. ama amd ucuz zaten amd indirimde amd oc yapmadan default hızlardada çok iyi amd önerim

ekran kartı yazmamışsın?

edt: o işlemciyi bende kullanıyroum eğer intel alırsan birçok işi bir aada yaparken zorluk çekersin. intel seçili işleme odaklanır. ama amd tüm gücünü kullanmadam direk saldırmaz. biz nbuna taktik diyebiliriz. eğer günlük işi internet ise AMD

Söylediklerinin tamamı yanlış. Şu anda piyasdaki intel işlemciler, muadili olan amd işlemcilerin çoğundan performans olarak önde. Bunlar testler ile sabit. Amd bir ara intelden öndeydi ancak şimdi durum öyle değil.

Ayrıca intelin bir çok işi aynı anda yaparken zorluk çekme gibi bir durumu yok. Bilakis grafik ve 3d işlemlerde biraz daha iyidir, bu değişken bir olaydır işlemci önbelleğine ve hızına göre değişir. Intel birçok işi aynı anda yaparken zorlanır diyerek kestirip atmak yanlış olur.

• hangi dağın tepesi abi gigatek arabayla gitceksen bide kızılaya gitmekten pek bi farkı yok ki fiyat olarak maviden carttan curttan çok daha karda olursun

bang! bang!
  • hiteknoloji öneririm çoğu parça gigatekten bile ucuz oluyor.

Orjinalden alıntı: brk_066

hocam şu novaya gidersen 2253bw ellerinde var mı bi bak 2gün oldu sipariş vereli bugün çıkarmaya çalışacaz diyor ya!!!

şu mesajımıda tekrarlayım.
    novadan ilk alışverişimdi ve soğudum.
    ilk arayışımda yarın verilecek dediler ikinci arayışımda yarın gönderecez dediler bugün aradım bugün göndermeye çalışacaz dediler ne deyim yarında hele bi gönderecez desin!!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.