Şimdi Ara

ANKARA MEZUN İÇİN DERSHANE TAVSİYE / TECRÜBE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
17
Favori
28.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mezunken mi gittiniz lisede mi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thephantomoftheopera

Siz nereyi düşünüyorsunuz hocam ?

Hocam valla ben dersane düşünmüyorum, zaten konularda sıfır değilim yani gereksiz geliyo bana kaldı ki internette cidden çok güzel dersler var onlardan takip etmeyi düşünüyorum.gerçi benim üçüncü yıl tam kesin değil de muhtemelen kalcam ama Valla dersane seçimini çok iyi yapmanız gerek hocam, kitap seçimi de aynı şekilde
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Peki başkalarından duyduğunuz dershaneler var mı önerilen ?
  • thephantomoftheopera kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen mezunu olduğum kuruma giderim yada şuan hala araştırıyorum başka bir yere giderim aslında şöyle soru merkezli sadece sorularımı sorabilirim eksik olduğum yerlerde konu anlatıldığım fiyatına makul bir yer olsa çok güzel olur ama malesef
    Yada kendim hazırlanirim ama bunda açıkçası istemiyorum bi rekabet ortamı olması lazim
    Yada bir kurumla anlaşıp şinavlari kaç paraysa verip sadece sınavlara girerim

Siz ne düşünüyorsunuz

• quote:

Peki başkalarından duyduğunuz dershaneler var mı önerilen ?

Valla bilmiyorum hocam ne desem yalan olur 12. sınıftayken bi arkadaşım mat-fen'e gidiyodu memnundu yani onu söyleyebilirim
  • neworldgames N kullanıcısına yanıt
    Ben dershaneye gidip konularımı artık master-degree seviyesine taşımayı, bol bol soru çözdürmeyi düşünüyorum hocam ama kalabalık dershanelerde pek mümkün değil malesef. Görüştükten sonra karar vereceğim ama kesinlikle bu sene bir dershane düzenine ihtiyacım var.
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolasın başarılar
    Seçeceğiniz dershaneyi burada söyleyin lütfen Benim de dershane düzenine ihtiyacım var

• neworldgames N kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam görüştükten sonra aldığım bilgileri de yazacağım zaten
  • Up
    Temel lisesindeydim bu sene
  • Merhabalar ^^ Ben de bu sene okulumu değiştirmek için tekrar hazırlanacağım sınava. Bu sene mart ayından itibaren Odtülüler Eğitim'e gittim ancak hem geç başladığımdan hem de yeterli ciddiyetti bulamadığımdan pek verim alamadım.
    Yorumlara bakılırsa ilk önce ortadoğulular ve matfen ile görüşmeye gideceğim.

Benim için en önemli kriterler şunlar:
    - Hocaların ders anlatım kaliteleri, ders anlatmasını bilemeleri
    - Bir çalışma odasının olması
    - Soru çözüm saatleri
    - Sınıfların yüksek tavanlı ve pencerelerinin havalandırma ihtiyacını karşılayabilmesi (Bu en önemlisi , havasız bir yerde kapalı kalmak kadar dikkat dağıtan ve performansımı etkileyen bir şey yok)
  • cizkek_ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Fen Bilimleri ile de görüşebilirsiniz hocam. Görüştüklerinizi de buraya yazarsanız hepimiz faydalanırız

• quote:

Tamamdır hocam sağolasın başarılar

Rica ederim hocam size de başarılar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demirtepe durağının yakınında yorum zeka Akademi dershanrsi var 2 senedir öğrencisiyim disiplinli ve sıkı bir dershane fiyat biraz tuzlu ama senin için doğru dershane olacağı kanaatindeyim.

• Hocam etüt, sınıf imkanları vs. hakkında biraz bilgi verseniz ?
  • cizkek_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin gittiğini odtululer neredeki birden fazla odtülüler var da?

• quote:

Hocam etüt, sınıf imkanları vs. hakkında biraz bilgi verseniz ?

Etüt imkani için her dershanede olduğu gibi etüt yazdırıp etüt alabilirsiniz zaten mezun olduğunuz için genelde 3.20'ye kadar olan etütler bomboş oluyor. Bir tane büyük çalışma salonu bir tanede küçük ve bir sürü boş sınıf oluyor etüt için pek dert etmeniz gerekmiyecek bir kurum zaten. Sınıflar standartı yakalamış bazı sınıflar daha da büyük tahtalar kara tahta matametik hocaları olarak da kaliteli bence diğer dersler için biyolojiden başlamak gerekirse eğer dershanenin kurucusu enes hoca dersinize girerse gerçekten çalılırsanız 43'te 40 ı garanti olarak görebilirsiniz kimya hocaları ortalama üstü fizik hocaları bence ortalama türkçe hocoları gene ortalama. Daha detaylı öğrenmek istediğiniz bir şey varsa tekrar sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 23 Temmuz 2016; 16:36:33 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.