Şimdi Ara

Ankara Metal Grubu (Gitarist ve Davulcu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. bu yaz başında 3 yakın arkadaş olarak Akheron isimli bir grup kurduk. ilk etapta cover grubu olarak başlıyoruz. Yaptığımız tür ağırlıklı olarak metalcore ama yerine göre thrash heavy death te yapıyoruz. örnek olarak grup ismi verirsem, Lamb of God, Avenged Sevenfold, Pantera, Children of Bodom, Motorhead, Slipknot.... vb yani genellikle kirli vokaller mevcut, yerine göre kendi tarzımızla iron maiden metallica gruplarıda coverlayabiliyoruz. Ankarada belli başlı yerdelerde sahne alıp daha sonra üniversite şenlilerine katılmayı düşünüyoruz. Ben grubun Bass Gitar görevini üstlenmekteyim yaşım 22. yaklaşık 9 senedir Bass çalıyorum. diğer arkadaşlarımda minimum 6-7 yıllık müzisyenler. grubumuza şuan geçici olarak ritim gitarist ve davulcu bulunmaktadır. kendilerinin başka grupları oldugu için bize yetişemiyorlar. bu sebeple bu boşlukları doldurmamız gerekmekte. benim veya bizim yaşlarımızda kendilerini geliştirmiş disiplinli Ritim gitarist ve davulcu arkaşımızı arıyoruz. Önemle söylemem gerekirki son derece sıcak kanlı ve samimi insanlarız herhangi bir zorluk yada çekingenlik yaşmazsınız. İlgelenenlerin buradan yazmasını isterim özellkile facebook sayfamdan yazarsanız daha çok sevinirim teşekkürler...

https://www.facebook.com/samet.birten.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IvanSamedov -- 14 Ağustos 2015; 13:59:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.