Şimdi Ara

Ankara mamak natoyolu fiber optik çalışması süperonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankara mamak natoyolu caddesi boyunca fiber optik kablo döşüyorlar ama sadece caddede var konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?



  • ankara büyükşehir belediyesinin bir şey dememesi ilginç

    neden Türk Telekom sadece İstanbul için alt yapı engellemelerini yapıyor anlamış değilim

    işin garibi alt yapı yatırımlarını engelliyor kendi de bir çalışma yaptığı yok

    internet bağlatamayan tonla insan var.
  • ben de natoyolunda oturuyorum. sadece ana cadde boyunca fiber götürüyorlar. ara sokaklarda oturanlara yine yok :)

    geçen haftalarda uydunet çalışması vardı, bizim mahalleye yakın bir yerde. caddenin karşısına geçecek misiniz dedim, yeni kurulan siteler için çalışma yapıyoruz sadece dediler.

    ne siteymiş arkadaş, apartmanda oturmak suç mu anlamıyorum. Telekomun tekelliğinin bitmemesi için elinden ne geliyorsa yapıyor sevgili devletimiz
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    süperonline ' e sordum da adamlar biz çalışanız bilmiyoruz hangi sokak caddeye girecegimizi dediler :) :)

    Ben hiç inanmiyorum sokaklara gireceklerini nata vega avm ye kadar giderler :) Site bol oralarda ::)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 1 Aralık 2016; 23:21:4 >
  • İlk önce Ankara da ana caddelere fiber çekiyorlar tt ve sol benim mahallenin altındaki caddede var sol ve tt ama mh nezaman geleceği belli değil mamakda oturuyorum mh aralarına gelmesi için belli bi kullanıcı olması lazimmis sayı yetersiz olursa fiber cekemezlermis maliyetini kurtarmiyormus mudurluk öyle dedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz2424 -- 2 Aralık 2016; 10:38:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FOCUS inş. alt yapı ve baz istasyonlarında ki 4.5 g muhabbetine etlik tarafında yayla mh ve yozgat bulv. civarında bırakın fiberi tt. alt yapısı bulunmayan yerlerde de aynı çalışmayı yapıyordu araştırırsan fiberi baz istasyonlarına çekiyoruzdu cevapları..
    fiber alt yapının olduğu bölgede ve caddede alt yapının binaya tanımlanmasını 1 yıla yakın bekleyen binalar var ve keçiören gibi oturmuş bir bölgede. Mamakta pek sıcak bakamıyorum fiber dağılımına ... Ankara mamak natoyolu fiber optik çalışması süperonline




  • aytozzy A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yayla mahallesinde oturuyorum buralarda süperonline fiber namına bişey yok nerdeyse sadece 1 ay önce falan kazdı süperonline ana yoldan direk üst tarafta baz istasyonuna gitti diğer 2 baz istasyonunada götürmedi daha yaylada yokken yozgat bulvarında zaten hiç yok.
  • Çektikleri fiber kabloyu baz istasyonlarına bağlıyorlar.
  • Biz Mamak Akşemsettin Mahallesinde oturuyoruz. Fiber için 2017'de keşif yapacaklarmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de arkadaşlar fiber yol boyunca cekmisler ama çekilen caddedeki evlerin önlerine küçük beyaz superonline yazan kutular koymuşlar her apartmana 1 küçük kutu var hat gidiyor kutulardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atını Dürten Kovboy

    Biz Mamak Akşemsettin Mahallesinde oturuyoruz. Fiber için 2017'de keşif yapacaklarmış.

    Durali alicta oturuyorum ben de. Aksemsettindeki spor salonunun oralarda uydunet kazisi yaptiklarini gormustum. Kazi sezonu simdi bitti ama nisanda yeniden baslayacak. Uydunet altyapisi gelebilir aksemsettine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surpentor kullanıcısına yanıt
    nerden uydurdularsa hep baz istasyonuna çekiliyor o fiber... kim dediyse sallamış... eksik söylemiş... o fiber abonelere...
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Bende yayla mahahallesinde oturuyorum , geçen haftalarda Turkcell biraz kazı yapıp fiber kablo döşedi . Şuan bir çalışma yok.

    Kırmızı ile işaretlediğim yerlerde Turkcell'in alt yapısı var , sarı noktalı yerde Turkcell'in bıraktığı 3-4 kanallı turuncu kablolar bekliyor yaklaşık 1 aydır.
    Mavi ile çizdiğim yerleri hafta içinde Türk Telekom kazmış. 6 ay önce Türk Telekom saha ekibi ile konuşmuştum tüm yayla fiber olacak demişti 2016 sonuna kadar , pek inanmamıştım zaten
     Ankara mamak natoyolu fiber optik çalışması süperonline

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bende resimde siyah ile işaretlediğim yerde oturuyorum süperonline'ın bizim buralara gelme gibi bi niyeti yok sanırım 286 otobüsüyle yolculuk yaptığım için o pazarın ordaki kazıların hepsini gördüm büyük ihtimal o iki kırmızı noktayı birleştirip yozgat bulvarı üzerinden foruma ve ovacığa gidecekler zaten mantıklıda ovacıkta en azı 17 katlı olmak üzere site inşaatları başladı tüm ovacık site dolacak tamda süperonline'ın sevdiğinden :)

    Evden Ümidi Kestimde Beyaz Noktalardaki Turkcell Baz İstasyonlarına Gelme Şansı Ne Kadardır :)
     Ankara mamak natoyolu fiber optik çalışması süperonline




  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Bu senaryoya göre bazı çekişkiler var bence.
    Eğer ovacığa çekeceklerse neden esertepeye girdiler. Haritada turuncu işaretlediğim yerlerden gidebilirlerdi.
    Ama öyle olduğunu düşünelim esertepe üzerinden ve yozgat bulvarından ovacığa gidecekler. Haritadaki kırmızı işaretli yerlere döşenen kablolar yolun karşı yönlerinde.Eğer öyle olsaydı tek taraftan gelirlerdi diye düşünüyorum.

    Beklemekten başka çaremiz yok ne yazık ki

     Ankara mamak natoyolu fiber optik çalışması süperonline

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evlere dağıtacakları konusunda pek ümitli değilim büyük ihtimal esertepede sadece baz istasyonlarına fiber götürecekler kazıların olduğu zaman salı pazarının orda çalışan işçilere soracaktım o gün gördüm üşendim yarın o durakta iniyimde soruyum dedim o günden sonra bir kere bile göremedim adamları borulara kabloyu çektikleri zaman yakalayabilirsem inip sorucam iyice . neyse baz istasyonlarına götürselerde yeter 4g de daha stabil hızlar alırız en azından
  • ege mahallesinde hareketlilik gördüm, uzun binaların olduğu tarafta yolları kazıyorlar, binaların önüne doğru kablo çekiliyor. ama detayını bilmiyorum. büyük ihtimal superonline çalışması.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    anca büyük binalara sitelere çekerler küçük apartmanlar beklemesın
  • Bahçelievler-Emek mahallesi gibi bölgede bile alt yapıyı çekip tam 5-6 senedir hala aktif etmediler düşünün. Ama dikmen'de, Akpınar, karapınar gibi bölgelere 1 haftada alt yapıyı tamamlayıp, fiber optik hazır diye apartman girişlerine yazılar yapıştırdılar.

    Yani görünen o ki, Keçiören gibi bir semte gelme ihtimali çok zayıf gibi. Çünkü çok kalabalık bir muhit. İzin alması vs ayrı bi dert, her binaya modem ayrı bir dert.

    Genelde, fazla trafiği olmayan, sessiz sedasız semtlere çekiyorlar hemen.
  • Stones S kullanıcısına yanıt
    5 - 6 senedir aktif etmediler dediğiniz yerlerdeki fiberler muhtemelen baz istasyonlarına giden fiberlerdir. Yoksa çekilmiş fiberin o kadar süre boşta yatması şirkete zarar sayılır hani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.