Şimdi Ara

Ankara Kütüphane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adnan Ötüken tadilattaymış. Onun dışında da zaten yaz dönemi olduğu için sanırım açılış-kapanış saati koymuşlar (9-18di sanırım). Yaz dönemi için Kızılay’da önerebileceğiniz bildiğiniz bir kütüphane var mı? Uyanık hariç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up.
    Adnan ötüken zaten ben bildim bileli tadilattaydi.Geçen sene tadilat bitti,açıldı ama tıklım tiklimdi.Şimdi yine tadilatta hocam umudu keseceğim anlaşılan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kızılayda öyle çok kütüphane yok sanırım.Milli kütüphane ya da aile yaşam merkezlerinin kütüphaneleri güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karanfil'de olgunlara gelmeden önceki işlerin en üst katında ankom kitap-kafe var. giriş ücretinden sonra sınırsız kahve/çay var.

konur 2'de galiba tam hatırlamıyorum hayalet kütüphane var. ismini ararsanız google'da zaten çıkar.

kızılaydan metroyla gitmek isterseniz çukurambarda liman kitap kafe var. gayet güzeldir.

ayrıca adnan ötüken muhtemelen okul dönemine açılır. ben girebiliyorsanız oraya gitmenizi tavsiye ederim. hilal salonu gayet güzel bence birçok arkadaş beğenmese de kalabalıkta çalışabiliyorsanız ücretsiz ve birçok kütüphaneden daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxarius -- 31 Temmuz 2019; 11:54:50 >
  • Teraryum kitap kafe
    Ozgur kütüphane
    Kitapça
    Tayfa kitap kafe
    Minerva kütüphane
    Sirinyel kütüphane
    Cahil kütüphane
    Google'dan yerlerine bakabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kocatepe camii'nin altında diyanetin kütüphanesi var...biraz küçük ama sessiz sakin bir yer..tek sıkıntısı 9-17 arası açık olması..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    off o cahil kütüphane efsane bir yer instada görmüştüm istanbuldayım keşke ankarada olsam sdfjksd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.