Şimdi Ara

Ankara KPDS Kurs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben Ankaradayım ve Mayıs KPDS için 3 ay kaldı ama hala grup açan kurslar var. Kayıt olmayı düşünüyorum ama kurumlar hakkında pek bilgim yok.
    Giden, gören ya da duyan varsa kurs tavsiyesi istiyorum.Teşekkürler.



  • Merhaba, ihtiyaç akademinin hazırladığı uzaktan eğitim görüntülü kpds ve üds derslerine ait tüm videoları ve videolardaki derslerin çalışma notlarını ayrıca diğer kpds ve üds ile ilgili önemli dökümanları tek bir dvd halinde adresinize gönderebilirim... Dvd'yi aldıktan sonra ücretini hesabıma havale/eft yaparsınız. Ücreti 25 TL ve kargo masrafı size aittir. Ayrıca belirteyim ben yaklaşık 4 yıldır kpds ve üds sınavlarına giriyorum. Ankara'da özel olarak kpds kursuna da gittim. Ücreti 1000 TL idi. Ancak bu videolardaki verilen test tekniklerinden daha fazla bir şey vermiyorlar. Ben kesinlikle tavsiye ederim ayrıca bu süre zarfında çeşitli kaynaklardan edindiğim en az videolardaki dersler kadar önemli kpds ve üds'ye ait dökümanları da dvd'ye ekleyeceğim. Gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum.. İlgilenirseniz mail gönderirsiniz. Adresim kavlak009@mynet.com İyi günler..




  • TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK RUSÇA SANAL DERSHANESİ, RUSÇA KPDS sınavlarında yüksek başarı için gerekli bütün konuları (Rusça Kelime, Rusça Okuma Parçaları, Rusça Yapılar ve Soru Çözme Teknikleri) kapsamaktadır.

    RUSÇA KPDS Sınavında başarı için öğrenilmesi zorunlu olan Rusça konular ve teknikler SORU ÇÖZÜMÜNDEN GRAMER YAPISINA DÖNÜŞ şeklinde öğretilmektedir. Öğrenilenlerin pekiştirilmesi ve sınav pratiğine geçirilebilmesi için çok sayıda Soru Bankası bulunmaktadır. SANAL RUSÇA KPDS KURSUNDA öğrenilen Rusça konular ve teknikler, çeşitli üniversiteler bünyesinde bulunan Rus Dili ve Edebiyatı Bölümlerinde verilen derslere ve bu derslerin sınavlarına hazırlanmada da çok fayda sağlamaktadır.

    RUSÇA KPDS Sınavında başarı için, sınavdaki her soru tipi için ayrı ayrı TEKNİKLER öğretilmekte ve bu tekniklerin sınavda bizzat uygulanabilmesi için her soru tipi için ayrı ayrı orijinal SORU BANKALARI bulunmaktadır.

    SANAL RUSÇA KPDS KURSU


    Örnek Dersler
    www.uzaktandilegitimi.com


    İLETİŞİM: egitim@tiydem.com

    http://www.youtube.com/watch?v=Zr0wuVMnwV8&feature=player_profilepage


    http://www.youtube.com/watch?v=ZWeVlpm2qt4&feature=player_profilepage




  • ankarada çok fazla kurs var hangisi önerilebilir şu an için bilmiyorum ama önermeyeceğim yer kursa gidip hiç mi hiç memnun kalmadığım parantez ingilizce kursu dur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.