Şimdi Ara

Ankara Kızılay Final Dershanesi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Kızılay Final Dershanesi: Kapsamlı Bir İnceleme

Ankara'da üniversiteye hazırlanmak isteyen öğrenciler için Final Dershanesi Kızılay şubesi, göz önünde bulundurulması gereken popüler bir seçenektir. İşte bu dershane hakkında bilmen gerekenler:

Yorumlar:

• Öğrenci yorumları genelde olumludur ve dershanenin akademik kalitesine, öğretmen kadrosuna ve destek hizmetlerine övgüde bulunmaktadır.
    • Öğrenciler, dershanenin zorlu ancak destekleyici ortamını, sınavlara iyi hazırlanmalarına yardımcı olduğunu belirtmektedir.

Kurslar:

• Final Dershanesi Kızılay, TYT, AYT ve özel yetenek sınavları için çeşitli kurslar sunmaktadır.
    • Kurslar, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına göre uyarlanabilir ve hem yüz yüze hem de çevrimiçi seçenekler mevcuttur.

Öğretmen Kadrosu:

• Öğretmen kadrosu, deneyimli ve alanında uzman eğitmenlerden oluşmaktadır.
    • Öğretmenler, öğrencilerin kavramları anlamalarına yardımcı olmak ve başarılarına odaklanmak için bireysel yaklaşımlar kullanırlar.

Destek Hizmetleri:

• Dershane, rehberlik ve kariyer danışmanlığı, çalışma grupları ve periyodik sınavlar gibi çeşitli destek hizmetleri sunmaktadır.
    • Öğrenciler, soru çözme ve çalışma teknikleri konusunda ek destek için öğretmenlerden yardım alabilirler.

VIP Programları:

• Final Dershanesi Kızılay, yoğun destek ve rehberlik sağlayan VIP programlar sunmaktadır.
    • Bu programlar, öğrencilerin akademik yolculuklarında kişiselleştirilmiş bir deneyim elde etmelerini sağlar.

Sonuç:

Final Dershanesi Kızılay şubesi, üniversiteye hazırlanmak için kaliteli bir eğitim ve kapsamlı destek arayan Ankara'daki öğrenciler için iyi bir seçenektir. Olumlu öğrenci yorumları, deneyimli öğretmen kadrosu ve çok yönlü kurs ve destek hizmetleri, onu yüksek oranda tavsiye edilen bir dershane haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konuşmaya gittiğimde pek beğenmedim ortaokuldada oraya gidiyordum kalabalıktı rehberlik iyi değildi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanac -- 29 Nisan 2018; 19:21:32 >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gittim ve berbattı bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yankı Dershanesi (Ankara)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skywards kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açabilir misiniz hocam, size göre artı ve eksileri nelerdi?

• Up lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun

• Up yardım lütfen

• Yukarı

• Uplayalım

• Up up up

• Finalden hayır gelmez yazılma reklama kanıp kaydolunur genelde kaynakları dergileri ,rehberliği çöptür hocalar genelde acemidir onermem finale güven olmaz tek derdi para olan bir kurum bırakırsanda senedi bozmazlar.

• Odtü luler var oraya da bakabilirsin.

• Die Chemie. kullanıcısına yanıt
    öğretmenlerin bir standardı yok, kimisi çok iyiyken kimisi yeterli değildi, hangisi senin sınıfına girer bilinmez. denemelerin bir standardı yok, genel olarak kolaydı. kolay olduğundan şikayet ettiğimiz için çok zor bir deneme hazırlamışlardı alın size deneme der gibi tabii çok şey kattı o sınav ama ösym tarzı ile uzaktan yakından alakası yoktu. final'in dergileri var internet üzerinde satılıyor, dershane öğrencilerine de verilmişti. mesela o setin hediyesi olan bize vermeleri gereken denemeleri cumartesi günü sınav diye önümüze koyarlardı. kitaplar çok geç dağıtılmıştı. etüt sistemi kötüydü hatta sene başında etüt diye bir şey yoktu. birebir etüt almak diye bir şey zaten yok 3-4 kişilik grupla alıyorsun. eğer hocalarla aran iyiyse anlaşıp boşluğuna denk getirerek tek başına alabilirsin. mesela tm'de sadece iki sınıf vardı eğer sınıf düşersen gg bende öyle olmuştu. ikisi arasında çok büyük seviye farkı oluyor. rehberlik sistemi rezaletti. kantini pahalıydı hatta dipnot da vereyim, dershanenin karşısındaki markete gitmeyi bile yasaklamışlardı bir ara ciddi ciddi. bizim security abi ile aramız iyiydi çaktırmadan çıkarırdı bizi ama başka türlü çıkış yok.

her açıdan ele almaya çalıştım. kızılay şubesi açıldıktan sonra ilk öğrencilerindenim ben sanırım şu an ikinci yılı dershanenin. hadi bazı şeyleri yeni olmasına verelim ama şimdi gitsen düzelmiş midir? sanmıyorum. eğer başka bir alternatifin varsa buradan uzak dur derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywards -- 1 Mayıs 2018; 15:12:35 >

• derece sınıflarına muazzam ögretmenler giriyor ama diğerleriyle ilgilenmiyorlar bile.rehberlik ve yönetimde ilgi alakaya dair zerre bir şey yok.yayınları kendi yayınları ben beğeniyorum fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywards

öğretmenlerin bir standardı yok, kimisi çok iyiyken kimisi yeterli değildi, hangisi senin sınıfına girer bilinmez. denemelerin bir standardı yok, genel olarak kolaydı. kolay olduğundan şikayet ettiğimiz için çok zor bir deneme hazırlamışlardı alın size deneme der gibi tabii çok şey kattı o sınav ama ösym tarzı ile uzaktan yakından alakası yoktu. final'in dergileri var internet üzerinde satılıyor, dershane öğrencilerine de verilmişti. mesela o setin hediyesi olan bize vermeleri gereken denemeleri cumartesi günü sınav diye önümüze koyarlardı. kitaplar çok geç dağıtılmıştı. etüt sistemi kötüydü hatta sene başında etüt diye bir şey yoktu. birebir etüt almak diye bir şey zaten yok 3-4 kişilik grupla alıyorsun. eğer hocalarla aran iyiyse anlaşıp boşluğuna denk getirerek tek başına alabilirsin. mesela tm'de sadece iki sınıf vardı eğer sınıf düşersen gg bende öyle olmuştu. ikisi arasında çok büyük seviye farkı oluyor. rehberlik sistemi rezaletti. kantini pahalıydı hatta dipnot da vereyim, dershanenin karşısındaki markete gitmeyi bile yasaklamışlardı bir ara ciddi ciddi. bizim security abi ile aramız iyiydi çaktırmadan çıkarırdı bizi ama başka türlü çıkış yok.

her açıdan ele almaya çalıştım. kızılay şubesi açıldıktan sonra ilk öğrencilerindenim ben sanırım şu an ikinci yılı dershanin. hadi bazı şeyleri yeni olmasına verelim ama şimdi gitsen düzelmiş midir? sanmıyorum. eğer başka bir alternatifin varsa buradan uzak dur derim.

Çok teşekkür ederim hocam vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için. Bir şey daha sormak istiyorum, derece sınıfları ile diğer sınıflar arasında nasıl farklılıklar oluyor(ilgi vs. bakımından)

• Die Chemie. kullanıcısına yanıt
    derece sınıflarını çok pohpohlarlar. iyi sınıflara yeterince ilgi gösterirler. kötü sınıflara ilgi yok denecek kadar azdır, sadece duyarlı birkaç öğretmen ilgilenir onlarla.

bu arada yaz kursu da çok geç başlamıştı ve kısa sürmüştü mesela. millet final hoca bulamamış onun için yaz kursları yok diye goygoy yapardı. şaka bi yana bazı arkadaşların dershanesi yaz kursu yapıp ygs konularını yüzeysel olarak falan bitirmişti işte biz de bekledik öyle ağzımızı poyraza açıp.
  • 42shadowank kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrıntılı cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu ilk başta bahsettiğiniz öğretmen mevzusu dershane için mi geçerli, lisesi için mi onu biraz daha açıklayabilirseniz sevinirim.
    Bir de siz genel olarak memnun musunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.