Bildirim
Ankara/Kızılay elektrikler kesildi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gözünlemi gördün ? -
Tabi elektrikler kesilince video çekilemiyor değil mi kardeş
Belki siber bomba da atmışlardır hiçbir elektronik alet çalışmıyordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
Gözünlemi gördün ?
Hayır , yakın arkadaşım şuan orada. 2-3 saattir elektrikler kesilip milleti dağıtacaklar deniyordu zaten.
GMK bulvarındaki Burger -
quote:
Orijinalden alıntı: hckr
Belki siber bomba da atmışlardır hiçbir elektronik alet çalışmıyordur.
Yav kardeşim boş beleş konuşma. Siyasi yorum yapmadım burada görüşümü bilmiyorsun kim olduğumu bilmiyorsun.
At gözlüğü kullanmanın lüzumu yok. Polislerin çoğu eğitimsiz çoğu yaptığı hareketin ne sonuçlar doğuracağını bilmeden davranıyor bu gerçek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jst1907
quote:
Orijinalden alıntı: hckr
Belki siber bomba da atmışlardır hiçbir elektronik alet çalışmıyordur.
Yav kardeşim boş beleş konuşma. Siyasi yorum yapmadım burada görüşümü bilmiyorsun kim olduğumu bilmiyorsun.
At gözlüğü kullanmanın lüzumu yok. Polislerin çoğu eğitimsiz çoğu yaptığı hareketin ne sonuçlar doğuracağını bilmeden davranıyor bu gerçek.
Sen ne diyon læ değişik. Yat uyu saçmalamaya başladın iyice. Konu elektrikler kesildi attığın cevaba bak.
-
Kızılayda elektirikler var ortalığı kızıştırmaya çalışıp durmayın hala. Sadece polis boş sokaklara ve açık mekanlara gaz bombası atıp gezip duruyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: beceriksiz1i
Kızılayda elektirikler var ortalığı kızıştırmaya çalışıp durmayın hala. Sadece polis boş sokaklara ve açık mekanlara gaz bombası atıp gezip duruyo.
Şato Burger e gidip sorar mısın Allah aşkına , buradan ceset çıktı mı çıkmadı mı diye ? -
Oranın kapıları ben en son 9da ordayken kapalıydı bahçesinde insanlar vardı sadece. Daha sonra da açıldığını hiç sanmıyorum. Yarın yine ordayım zaten öyle bişey olduysa öğrenirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X