Şimdi Ara

Ankara/Kızılay elektrikler kesildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ve polis sağa sola ateş ediyor plastik mi gerçek mi bilemem. Burger Kingden ceset çıkardılar az önce.

• Gözünlemi gördün ?
  • Tabi elektrikler kesilince video çekilemiyor değil mi kardeş

Belki siber bomba da atmışlardır hiçbir elektronik alet çalışmıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Gözünlemi gördün ?

Hayır , yakın arkadaşım şuan orada. 2-3 saattir elektrikler kesilip milleti dağıtacaklar deniyordu zaten.

GMK bulvarındaki Burger
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Tabi elektrikler kesilince video çekilemiyor değil mi kardeş

Yav kardeşim boş beleş konuşma. Siyasi yorum yapmadım burada görüşümü bilmiyorsun kim olduğumu bilmiyorsun.

At gözlüğü kullanmanın lüzumu yok. Polislerin çoğu eğitimsiz çoğu yaptığı hareketin ne sonuçlar doğuracağını bilmeden davranıyor bu gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Tabi elektrikler kesilince video çekilemiyor değil mi kardeş

Yav kardeşim boş beleş konuşma. Siyasi yorum yapmadım burada görüşümü bilmiyorsun kim olduğumu bilmiyorsun.

At gözlüğü kullanmanın lüzumu yok. Polislerin çoğu eğitimsiz çoğu yaptığı hareketin ne sonuçlar doğuracağını bilmeden davranıyor bu gerçek.

Sen ne diyon læ değişik. Yat uyu saçmalamaya başladın iyice. Konu elektrikler kesildi attığın cevaba bak.

• Kızılayda elektirikler var ortalığı kızıştırmaya çalışıp durmayın hala. Sadece polis boş sokaklara ve açık mekanlara gaz bombası atıp gezip duruyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beceriksiz1i

Kızılayda elektirikler var ortalığı kızıştırmaya çalışıp durmayın hala. Sadece polis boş sokaklara ve açık mekanlara gaz bombası atıp gezip duruyo.

Şato Burger e gidip sorar mısın Allah aşkına , buradan ceset çıktı mı çıkmadı mı diye ?
  • Oranın kapıları ben en son 9da ordayken kapalıydı bahçesinde insanlar vardı sadece. Daha sonra da açıldığını hiç sanmıyorum. Yarın yine ordayım zaten öyle bişey olduysa öğrenirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.