Şimdi Ara

Ankara Kızılay'da kalicak hostel tarzi yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Ankaraya sehir disindan gelicem ,tek gece kalmak icin bildiginiz guvenli boyle bi yer var mi? Yardimci olanlara simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .OkN.

Arkadaslar Ankaraya sehir disindan gelicem ,tek gece kalmak icin bildiginiz guvenli boyle bi yer var mi? Yardimci olanlara simdiden tesekkurler.

yeğenbey vergi dairesinin üzerinde hoteller var ora olmazsa ankara kalesinin kesimlerinde var güzel yerler temiz birde bentderesi var oraya gidebilirsin
  • Hostel kızılay civarında yok diye biliyorum.
    Fakat otel düşünürsen tandoğanda barcelo altınel var,biraz pahalı fakat güvenilir bir yerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

quote:

Arkadaslar Ankaraya sehir disindan gelicem ,tek gece kalmak icin bildiginiz guvenli boyle bi yer var mi? Yardimci olanlara simdiden tesekkurler.

yeğenbey vergi dairesinin üzerinde hoteller var ora olmazsa ankara kalesinin kesimlerinde var güzel yerler temiz birde bentderesi var oraya gidebilirsin

Bu yerlere gidecekse yanında bunlarda bulunmalı;
     Ankara Kızılay'da kalicak hostel tarzi yer

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Hostel kızılay civarında yok diye biliyorum.
    Fakat otel düşünürsen tandoğanda barcelo altınel var,biraz pahalı fakat güvenilir bir yerdir.

ne kadar acaba?
  • arkadaslar sakata gelmiyelim aksam 10-12 den oglen 12 ye kadar kalicam alt tarafi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılayda barlar sokağının oralarda bulabilirsin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meclisin hemen üstünde günlük kiraya vereyim
  • quote:

arkadaslar sakata gelmiyelim aksam 10-12 den oglen 12 ye kadar kalicam alt tarafi

Tam bilmiyorum ama buradan öğrenebilirsiniz telefon ile;
    http://www.i-gunler.com/Ankara/Barcel%C3%B3-Ankara-Altinel/Dort-Yildizli-Otel/12604

• hala nerede kalcagımı bulamadım açıkcası , şöyle öğrenci bütçesine uygun bi yer lazım alt tarafı 7-8 saat kalıcaz aksam uyumak için oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

quote:

Bent Deresi
  • http://www.otelatlanta.com/ tavsiye ederim. geceliği 50tlye kasım ayında bir gece kalmıştım. Bir kaç sene öncesinde de okul gezisinde bu otelde konaklamıştık temiz biyerdir.
  • bentderesine gitme
  • Bentderesinde otelde kalma, hatta akşam vakti gitme oralara. Ankara kerhanesinin olduğu yerdir, hemen üstünde ankara kalesi var. Kale etrafındaki ve yeğenbey vergi dairesinin etrafındaki otellerde de kalma bence. Hergele meydanında kadınla anlaşan vergi dairesinin oradaki bir kaç otelde iş yapıyor. Neme lazım polis basar rezil olursun. O bölgedeki otellerin hepsi böyle değildir belki ancak sen yinede uzak dur.
  • Hostel dediğin şey pansiyon değil mi?
  • http://www.ankarauygulamaoteli.com/index.html

geçenlerde farkettim fiyatı uygun olabilir ve ticari zihniyette olmayan bir yer gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.