Şimdi Ara

ANKARA KİMYA MÜH. Mİ GIDA MÜH. Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gazi şehir ve bölge planlama mı yoksa tekrar hazırlanmak mı

• up nolur yardım edinnnnnnnnnnnn
  • uppppppppp
  • Kimya Mühendisliğini çok araştırdım. Baya zor bir bölüm diyolar bence sen de araştırmadan karar verme. Gıda mühendisliği ise işsizlik oranlarında en çok işsize sahip mühendislik dalı. Ankara Üniversitesi düşünüyorsun sıralaman çok da düşük değil başka şehirlere farklı bölümlere yönelmeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baslik ile icerik arasinda ucurum..

• quote:

Orijinalden alıntı: baycall

Baslik ile icerik arasinda ucurum..

hepsini başlığa yazmak istemedim
  • Seymamirze arkadasimiz gida ve kimya muhlerini arastirmis gibi.. belirtmedigi tek sey gida muhendisliginn geleceginin var olmasi. Sehir ve bolge planlama hakkinda bir bilgim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymamirze

Kimya Mühendisliğini çok araştırdım. Baya zor bir bölüm diyolar bence sen de araştırmadan karar verme. Gıda mühendisliği ise işsizlik oranlarında en çok işsize sahip mühendislik dalı. Ankara Üniversitesi düşünüyorsun sıralaman çok da düşük değil başka şehirlere farklı bölümlere yönelmeni tavsiye ederim

aslında çok düşük mf4 58bin
    ankaradan başka yer istemiyorum hocam saolasın bu arada
  • Mf4 siralaman buysa neden gida ile kimya ile uğraşıyorsun.

• quote:

Mf4 siralaman buysa neden gida ile kimya ile uğraşıyorsun.

hocam başka bişey yok doğru düzgün ankarada
  • Heathcliff-19 kullanıcısına yanıt
    Yıldırım beyazıt 2.öğretim bilgisayar da düşünebilirsin kimya ve gıdadan iyidir

• Heathcliff-19 kullanıcısına yanıt
    hocam ankara müh de gıda müh dışkapıda ve metro çalışması dolayısıyla binalar hasar gördü eğitime prefabrik binada devam ediliyo ama kimya müh tandoğan kampüsünde ve daha iyi bir kampüs ortamı var diye biliyorum iyi araştırın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymamirze

Yıldırım beyazıt 2.öğretim bilgisayar da düşünebilirsin kimya ve gıdadan iyidir

düşündüm ama 2.öğretime pek iyi değil diyolar.
  • Kimya Mühendisliği okuması en zor olan bölümlerden biri ayrıca o kadar çok mezun veriyor ki, sağlam bir üniversitede okumadıktan sonra iş bulma imkanı zorlaşıyor. Gıda'yı konuşmaya gerek bile yok, iş imkanı çok kısıtlı.

Biraz daha araştırma yap dostum, kafana esmedi ise kal mezuna seneye istediğin yere yerleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?blgn?

hocam ankara müh de gıda müh dışkapıda ve metro çalışması dolayısıyla binalar hasar gördü eğitime prefabrik binada devam ediliyo ama kimya müh tandoğan kampüsünde ve daha iyi bir kampüs ortamı var diye biliyorum iyi araştırın bence

her şey bana denk geliyo:(
    peki kardeş saolasın
  • Sehre gore bolum secmek biraz garibime gitti. Istedigin bir bolume gore secmek daha kolay olur gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Kimya Mühendisliği okuması en zor olan bölümlerden biri ayrıca o kadar çok mezun veriyor ki, sağlam bir üniversitede okumadıktan sonra iş bulma imkanı zorlaşıyor. Gıda'yı konuşmaya gerek bile yok, iş imkanı çok kısıtlı.

Biraz daha araştırma yap dostum, kafana esmedi ise kal mezuna seneye istediğin yere yerleş

hiç istemiyorum ama peki hocam tşkler. peki şehir ve bölge planlamaya ne diyorsun
  • quote:

Sehre gore bolum secmek biraz garibime gitti. Istedigin bir bolume gore secmek daha kolay olur gibiydi.

bölüme öncelik veriyorum önce ama şehir de önemli
  • gazi teknoloji fakültesinde bilgisayar müh. nasıl
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.