Şimdi Ara

Ankara-Kemer Arası Hangi Yoldan Gidilmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayramda 3 günlüğüne Kemer'e gideceğiz.
    Vaktimiz az olduğundan mümkün olduğunca yolda az vakit geçirmeyi hedefliyoruz.
    Google haritalarda arattığımda hiç bilmediğim bi alternatif güzergah çıkarıyor.
    Yunak ve Akşehir üzerinden geçiliyor.
    Daha önce bu yolu kullananlar oldu mu acaba ?
    Yolun durumu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Ankara-Kemer Arası Hangi Yoldan Gidilmeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örümcek İnsan -- 1 Temmuz 2016; 11:09:36 >

• Ankara Polatlı Sivrihisar afyon burdur Antalya güzergahında yol alın. Haritada Eskişehir falan demiş yanlış o Sivrihisar dan afyona dönün devam edin en hızlı ve sıkıntısı o yol olur kemere kadar tamamı duble yol. Afyon girişinde ve Keçiborlu girişlerinde radar olur dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmangazi köprüsünü kullanın

• Polatlı-Afyon-Burdur-Antalya
  • Bende o yoldan gitmeyi düşünüyorum ancak haritada işaretlediğim yol 1 saat daha kısa görünüyor,
    Forumda 2012 yılına ait bi konu var o yolla ilgili, o dönem pek konforlu bi yol olmadığını yazmış arkadaşlar,
    Yakın zamanda o yolu kullanan var mı onu öğrenmek istedim.

Bu da bahsettiğim konu :http://forum.donanimhaber.com/m_66795318/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örümcek İnsan -- 1 Temmuz 2016; 14:16:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Örümcek İnsan

Bende o yoldan gitmeyi düşünüyorum ancak haritada işaretlediğim yol 1 saat daha kısa görünüyor,
    Forumda 2012 yılına ait bi konu var o yolla ilgili, o dönem pek konforlu bi yol olmadığını yazmış arkadaşlar,
    Yakın zamanda o yolu kullanan var mı onu öğrenmek istedim.

Bu da bahsettiğim konu :http://forum.donanimhaber.com/m_66795318/tm.htm

O yol çok virajlı ve genelde tek şeritli bir yol. Size önerdiğim güzergah en mantıklı yol olduğunu söyleyebilriim, hem daha az riskli hemde rahat.

• teşekkürler hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşına söylediği gibi Polatlı afyon burdur gölü en rahat yol. Diğeri 1 saat kısa gorunuyor ancak gidiş gelişli bir yol bayram trafiğinde tercih edilmez acemisi var hız yapanı hatalı sollayani vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.