Şimdi Ara

Ankara-Kars Doğu Ekspresi Tren Serüveni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Theologist yurt dışı seyahati sebebi ile katılmayacak, gidecek kafa dengi ekip kurabilirsek toplanalım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 6 Aralık 2018; 9:29:41 >

• Ne oluyor tren ile kars'a gidince. Daha mı zeki/bilinçli oluyorsunuz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ne oluyor tren ile kars'a gidince. Daha mı zeki/bilinçli oluyorsunuz!
    Evet.
  • quote:

Onu bunu bilmem ama bence tren yolculuğu zevkli olabilir. Daha önce hiç binmedim ama yataklı vagon efsanedir bence :) Zeka ve bilgiyle alakasını da çözemedim. Tamamen zevk. Neden bu kadar kasıyorsun ki hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Onu bunu bilmem ama bence tren yolculuğu zevkli olabilir. Daha önce hiç binmedim ama yataklı vagon efsanedir bence :) Zeka ve bilgiyle alakasını da çözemedim. Tamamen zevk. Neden bu kadar kasıyorsun ki hocam?

Alıntıları Göster
    Saatlerce trende seyehat etmenin neyi zevkli olabilir ki

• quote:

Saatlerce trende seyehat etmenin neyi zevkli olabilir ki

Alıntıları Göster
    Hocam vagonda muhabbeti güzel bir yol arkadaşınız olacak saatlerce muhabbetin belini kıracaksınız. Bir yandan manzarayı seyrederken sıcak çayınızı yudumlayıp çerez yiyeceksiniz. Bence çok güzel olur. En azından hayallerimde güzel geliyor.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    herkesin hobileri farklı sana zevkli gelmeyen bir şey başkalarına da zevkli gelmeyecek diye bir şey yok. adamlar belki cam kenarında tren ilerlerken oturup kitap okumayı veya etrafındaki kişilerle muhabbet etmeyi seviyordur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • >serüveni
    cringe
  • >cringe
    cringe
  • theologıst kayboldu 1 yıldır haber yok

ıkı tren nerede kesısıyor orada ınıp dıgerıne bınsek ıyı olur.cunku tren sabah 12 de karsa varınca ertesı gun sabahı beklemek ıcın kalmak lazım
  • Popülerizm sevdalıları sizi,biraz orijinal olun herkesin yaptığını değil farklı şeyler yapın.
  • Bu zımbırtı gene mi basladi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Interrail yapın bu sefer

• quote:

Ne yapsınlar gece gündüz bebek bezi sorana bile megane mı övsünler? Daha güzel bir aktivite mi olur öylesi?

• bu dogu ekspresi de iyice moda oldu. sibirya ekspresine de bekleriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tur şirketleri biletleri şimdiden alıp kapatıyorlar diye biliyorum ben. Malum kış geliyor Kars daha güzel oluyor kışın. Son zamanlarda da bunun aşırı popüler olması ve ucuz olması insanları çekiyor.

Edit : Şu kanalı da atayım şuraya. İskandinav ülkelerinde yolculuk yapan bir tren bulursanız takın kulaklığı terapi olsun size bir nevi. Bembeyaz bir yolda çuf çuf gidiyor tren. Aşırı rahatlatıcı.
    RailWayyoutube
    Live Train 24/7 Train Driver's View Cab Ride Excellent Railway, Beautiful Front Window View
    https://www.youtube.com/watch?v=HRm3kSt7haY&ab_channel=RailWay

Aha karlı yolda gidiyor alın izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 5 Aralık 2018; 18:48:27 >

• Kars'ta Rus mimarisi var. kesinlikle Erzincan'dan güzel. Erzurum'a gitmediğim için karşılaştıramayacağım. Harabeler dediğin 3 tane yapı değil her dağın zirvesindeki eski yerleşim alanları. Belki 200 Tane Tarihi yüzlerce yıllık Kilise var. Kişi başı 120 vereceğine hatta tura 50 tl vereceğinize bir araç kiralar krallar gibi gezersiniz Çıldır gölüne filanda gidilir.

Yazın değil de, Şu mevsim'de Kars'a gitmek için neler vermezdim. Rusların her gün önünden geçtiği mimariye hayranlıkla bakıyoruz.

Erzincan'ı iyi yapan nedir ? Şahsen berbat bir şehir.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Mağlum??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    "Ğ" olmadan yazılıyormuş hemmencicik değiştiriyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.