Şimdi Ara

Ankara-İstanbul otobüs bilet fiyatları . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
48.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • önceki senelerde 10 milyona geliyoduk aştiden istanbula
    en fazla 15 verirdik ,doğu ve güneyden gelen araçlar ucuz oluyo
    genelde aştiye girmeden alırlar yolcuyu

ama uzun zamandır trene biniyorum,ortalardan yer aldınmı en rahatı
    canın sıkıldığında sigaranı ,canın çekersede içkini içip geliyon
    otobüsteki gibi sıkışmıyon,ama olmadık tiplerde fazla trende
  • Varanda kapmanya var biliyorum.
    35 ytl tabi gidiş dönüş daha hesplı olur.
    Zaten hepsi zararda.
  • başkent ekspresi gidiş dönüş bilet 40 ytl usta
    daha rahat sakin geniş geniş bence demiryolundan şaşma
  • trene binme derim. ellerinde çuval garip garip insanlaroluyor.

doğudan gelen otobüslere hiç binme. bir kere öyle bi hataya düştüm. en arkayı çingenelere vermişler. 3 bayan, 4-5 tane de küçük çocuk el-yüzleri kir içinde inanılmaz derecede kokuyorlar. bende bir önlerinde oturuyorum. muavin yarım saatte bir sprey koku sıkıyor ama ne çare. gebzeye kadar hayatımın en berbat yolculuğunu yaptım.

en iyisi tanınmış otobüs firmaları.
  • Alt kat dediği transit yolcuların bulunduğu kat.Genelde Ankara'nın doğusundan gelip İstanbul'a gitmekte olan araçlar Ankara'da indirdikleri yolcuların yerine geeel şeklinde yolcu ilave ederler.Bilet falan da yoktur genelde.Verirsiniz 10-15 İstanbul'a kadar.Ama bunun handikapıda bir kaç mesaj üstteki arkadaşın dediği kokulu durumdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgemcfly

başkent ekspresi gidiş dönüş bilet 40 ytl usta
    daha rahat sakin geniş geniş bence demiryolundan şaşma

Gidiş dönüş toplamda mı 40 YTL?Yoksa ayrı ayrı mı?

Öyleyse çok iyi,ay sonu Ankara'ya gideceğim de...
  • yukarda geçen şekilde en son 15e gitmiştim firma ismi belirtmek doğru değil ancak 4firmadan başka hepsi bu şekilde müştetri topluyo son anda
  • Bari Yolculuktan bahsediyoruz kısaca bayram dönüşü başıma gelen olayı anlatayım...

Bayramı Ankara'da geçirmiştim..Geri dönüş p.tesi sbaahı 8:30 otobusune almıştım.pazar gecesi yollar bayram tatili geri dönüşü olur diye p.tesi sabahına almıştım.Ancak 8:30 otobusu sabah 9:00 otobusu ile reyona birlikte girdi..yarım saat gecikmeli kalktı....Neden mi???

Nedeni gayet basit..Otobüs yok ellerinde İzmir 'den yolcu indiren otobus mola ve bakıma girmeden direk geri dönüyor..Ve otobus arızalı.klimaları çalışmıyor.Şöför ile konuştugumuzda ise şoför bey bizde inanın gitmek istemiyoruz ancak firmaya arabanın arızalı oldugunu söylememize ragmen yine de bu seferi yapmamaız gerektiğini söylemiş olması demez mi?

Ben 3 numaralı koltuktan yer almıştım.Ve konuşmaları duyuyordum.Meğersem otobus aralıksız hiç mola vermeden İZMİR -İSTANBUL -İZMİR -ANKARA ve tekrar geri dönüş İZMİR yapmış ve aralıksız...İnsan hayatı Turkiye'de bu kadar mı basit??Çok şükür kazasız belasız vardık İzmir'e.

O yuzden ki 5-10 ytl gerekirse fazla verin ve adam gibi firmalar ile yolculuk yapın.Ayrıca otobus çok kötüydü..3yıldır bu firmadan şaşmıyordum temiz bir firmaydı ve uygundu. ama benim için artık bitmiştir artık bu firma.Zaten otobuste bayram süresince özel bir turizm şirketinden geçici kiralanmış.şöförleri bile kendilerine ait şöför diilmiş.

FİRMANIN ADI ANADOLU TURİZM A.Ş.

• Muhtemelen ellerinde yeteri kadar otobüs yoktur.
  • yha gece gidişle gündüz gidiş arasında bi fark oluyomu yoksa hepsi aynımı bilginiz varmı istanbuldan ankaraya gidicem de
  • Ankara'dan her saat Pamukkale istanbul esenler arası 30 tl idi 2 hafta önce gittim sabah 7.30 otobüsü 2+1 koltuk açık büfe her koltukta lcd dokunmatik ekran 4 uydu kanalı ve 30 civarında diledğin yerden izlemeye başlayabileceğin filmler, mp3 ler resimler vs vs süperdi doğrusu bundan sonra tercihim pamukkale pamukyol 7,30 Ankara cıkış 13.30 esenler varış
  • hımmm güzelmiş o zaman dostum bende bi bakıyım pamukkalae ben ulusoy düşünüyodum ama anlattıgına göre degiştirdim tercihimi gece çıkıcam zaten yola hayırlısı bakalım:D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.