Şimdi Ara

Ankara iss önerisi arıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet almadiysaniz turknet oneririm ankarada sorunsuz kullaniyorum sorunuz olursa elimden geldigince yardimci olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 9 Mayıs 2024; 9:52:25 >
  • Ben Netspeed kullanıyorum ve fiber için mi yoksa genel mi bilmiyorum güzel bir olayları var bunu desteğe sorup öğrenmiştim. Serverları boostluymuş ve yanlış hatırlamıyorsam çift port kullanıyorlarmış. Bende 100mbps download 20mbps upload paketi var 470TL ödüyorum. Lakin verdiklerinden fazlasını alıyorum, 130-140mbps download 50-52 upload alıyorum hep. Ama 2025'te sanırsam tekrar zam gelecekmiş bende farklı bir firmaya geçmek istiyorum. Altyapım TT ve 1000mbps var FTTH mevcut. Ankara Yeni Batı bölgesinde ikamet ediyorum. Acaba diğer iss larında da bu boost mevzusu var mıdır? 500 lük paket alıp 300 hız görmek istemem şahsen. Netspeed'den alsam bu paketi büyük ihtimalle 500 lük paketten 550-600mbps görürüm. eksi değil artı katıyor resmen. Böyle bir firma var ise hiç durmam geçerim. Bu arada Comnet'te baya sorun var bu aralar o yüzden hiç düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZDEMIR06 -- 6 Aralık 2024; 1:22:56 >
  • OZDEMIR06 kullanıcısına yanıt
    Bence şuan tahatutlu almak sanirim en iyisi
  • Evet öyle gibi duruyor ama kime güveneceğiz oda var, mesela comnet ve netbone'den epey şikayet var son zamanlarda, milleniyi soruyorum keza o da problemli. Uyguna geçebileceğimiz yüksek hizmet verecek bir firma kalmadı nerdeyse

• FunnFrell F kullanıcısına yanıt

8 ay olmuş bir kullanım yorumu almak isteriz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.