Şimdi Ara

ANKARA İŞ İLANI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER ANKARA ETİMESGUT BÖLGESİNDE İKAMET EDİYORUM. YAŞIM 20. ÇALIŞMAK İSTİYORUM. ANCAK 2-3 AY CİVARI ÇALIŞACAĞIM. BİLDİĞİNİZ Bİ YER VARSA YÖNLENDİRİR MİSİNİZ ?

• Bende Çubuk taraflarındayım.3-4 ay çalışacak iş varsa aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.Yaş 20 (ulus-sıhhıye taraflarıda olur)
  • Ben de sincandayım. Part time bi iş çıkar belki. Mesajımı iliştireyim şuraya.
  • beyler kolay bulabileceğiniz en kısa yol garsonluk-komilik-broşür dağıtım işinden geçiyor. sanayi bölgelerindeki halı yıkamalar, sucular , yemekçiler vb.. yerlerde borşür dağıtım işi oluyor. sezonluk olarak onları tercih edebilrsiniz. bide hemen bulabileceğiniz bir iş , anketörlük işi... ama tercih etmenizden yana değilim. çünkü siz hemen sıcak para istersiniz :) bildiğim kadarıyla %90 anketörlük işleri paranızı iş bittikten 1 ay sonra ödüyor. bu sizin için sıkıntı olurmu bilmem... aklıma başka bişey gelirse paylaşırım. boş boş evde yatmaktansa çalışın beyler.. ve kendi kazandığınız parayı harcaması zor olacaktır :) şimdiden kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Avukat Sitesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.