Bildirim
Ankara içi Xbox Orjinal oyun Satan yerler
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ankamall'daki Teknosa'da var Aral bandrollü. Fahiş fiyattan eski oyunları alırsın Onun dışında bilmiyorum, ben ikinci el alıyorum.
-
Oyun dedin mi yurtdışı -
teknosa mediamarkt eloctroworld gibi yerler dısında warmı? -
İstanbul'da sıfır oyun satan yerler var. Kargo ile 2-3 oyun al avantajlı olur. -
Electroworld , d&r , ırmak toysland satıyordu bir ara sanki orjinal birde -
quote:
Orijinalden alıntı: cihan23
Electroworld , d&r , ırmak toysland satıyordu bir ara sanki orjinal birde
ırmak toyslandı arayıp sordum malesef satmıyorlarmıs birde oncekı yorumumda bahsettığım gıbı elecktrıwırld d&r gibiler dışında başka var -
quote:
Orijinalden alıntı: onlinemaniaq
quote:
Orijinalden alıntı: cihan23
Electroworld , d&r , ırmak toysland satıyordu bir ara sanki orjinal birde
ırmak toyslandı arayıp sordum malesef satmıyorlarmıs birde oncekı yorumumda bahsettığım gıbı elecktrıwırld d&r gibiler dışında başka var
Irmak Toysland hem satmıyor, hem de benim gibi orjinal kullanıcılarla dalga geçiyor, onlara göre enayiymişiz. Bir kere orjinal oyun var mı diye sordum, 'Çoh pağalı yeaağh!' dedi adam ağzını daha önce görmediğim bir şekle sokarak. -
Kızılay ile Atakule arasında oyun satan yer bulmak çok zor. Ama Tunalı üzerinde birkaç dükkan var bildiğim kadarıyla. Ertuğ Pasajı'nın biraz ilerisinde bir dükkan vardı bir ara, varsa orada vardır. Karum'da da 1-2 tane dükkan vardı eskiden. Onlarda da olabilir. Xbox oyunu bulmak pek kolay değil. Gittigidiyor üzerinden de alınabilir. Çeşit bol orada. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2eu5
Kızılay ile Atakule arasında oyun satan yer bulmak çok zor. Ama Tunalı üzerinde birkaç dükkan var bildiğim kadarıyla. Ertuğ Pasajı'nın biraz ilerisinde bir dükkan vardı bir ara, varsa orada vardır. Karum'da da 1-2 tane dükkan vardı eskiden. Onlarda da olabilir. Xbox oyunu bulmak pek kolay değil. Gittigidiyor üzerinden de alınabilir. Çeşit bol orada.
teşşekür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: onlinemaniaq
quote:
Orijinalden alıntı: 2eu5
Kızılay ile Atakule arasında oyun satan yer bulmak çok zor. Ama Tunalı üzerinde birkaç dükkan var bildiğim kadarıyla. Ertuğ Pasajı'nın biraz ilerisinde bir dükkan vardı bir ara, varsa orada vardır. Karum'da da 1-2 tane dükkan vardı eskiden. Onlarda da olabilir. Xbox oyunu bulmak pek kolay değil. Gittigidiyor üzerinden de alınabilir. Çeşit bol orada.
teşşekür ederim
dostum eğer o kadar parayı vermek senin için sorun değil ise cepada D&R var orda baya xbox oyunu var.. Ama fiyatlara baya tuzlu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X