Şimdi Ara

Ankara içi apple servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa bir süre sonra elimde iki adet sorunlu ipod touch 4. nesil cihazları olacak.İkisininde farklı sorunları var.Birinin anakartı yanmış diğer parçaları sağlam.Diğerinin anakartı sağlam diğer parçaları iyi durumda değil.Ben bu iki cihazı birleştirilip tek bir cihaz haline getirtmeyi düşünüyorum.

Ankara servis bilgisayar 95TL+KDV verdi.O yüzden ondan vazgeçtim.

İşini iyi yapan Ankara içinde bildiğiniz telefoncu varsa yazarsanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picco_z -- 17 Ocak 2012; 15:46:03 >

• Apple Neo'nun teknik servisi var, Cepa'daki mağazasına git tarif ederler yerini.. zaten Cepa'nın yaninda teknik servis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

Apple Neo'nun teknik servisi var, Cepa'daki mağazasına git tarif ederler yerini.. zaten Cepa'nın yaninda teknik servis..

Fiyatları hakkında herhangi bir bilginiz var mı?Bu gidişle açma setini alıp kendi işimi kendim göreceğim.
  • valla dediginiz parcalar ya da ic dis degisimine ne kdr isterler bilemiyorum.. yerinde fiyat almanizda yarar var
  • Azerbaycan caddesindeki starbucks in ordan Kazakistan caddesine giden sokakta var apple servis. iservis falan yazıyor reklamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

Azerbaycan caddesindeki starbucks in ordan Kazakistan caddesine giden sokakta var apple servis. iservis falan yazıyor reklamda.

Orası 95 TL+KDV fiyat verdi.Orası 50-60 TL'ye yaparsa olabilir.Sadece apple olması şart değil, işini iyi yapan bir telefoncu da olabilir.Tekrar birleştirilirken kullanılan yapıştırıcılardan bulabilirsem kendim yapacağım.Veya o yapıştırıcıları kullanmak şart mı?
  • Balikcioglu işhanı sihiyede birçok servis var orda yaptirabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Volkswagen Özel servis
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysyselimy

Balikcioglu işhanı sihiyede birçok servis var orda yaptirabilirsin

Yarın gidip en düzgün görünen tamircilerden fiyat alacağım.
  • Orda büyük tamirciler var ara tamirciler var büyük tamircilere ver alt katta. Bı servis var numarası ismi aklıma gelmiyor orası baya iyidi

• quote:

Orijinalden alıntı: ysyselimy

Orda büyük tamirciler var ara tamirciler var büyük tamircilere ver alt katta. Bı servis var numarası ismi aklıma gelmiyor orası baya iyidi

"İphone burada" diye Emek'te bir yer aradım.En son 60 TL olur dedi.Siz parçalardan emin olabilirsiniz ama bizimde bakmamız gerek dedi.50 TL'ye işlemi yapar ama birkaç yere daha bakmam lazım
  • Araştırmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.