Şimdi Ara

Ankara Hukuk Değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süreç içerisinde en son hukukta karar kılmamla birlikte diğer vakıfların tam bursluluranıa rağmen Ankara Hukuka yöneldim.Bu yönelişimin sebebiyse 15 kisi alan vakıfların 1500lerde anca kapatmasına rağmen bu zamana kadar 800 kisi alan ankaranın 6000 civarında kapatmasının oranlandığı zaman daha büyük bir başarı olduğu kanısına varmam. Ayrıca Ankara Hukuk etiketi de yadsınamaz bir gerçek. Bu sene düşen kontenjanlarla birlikte Ankara Hukuğun 5 bin hatta 4 bine kadar çıkma ihtimali olduğuna inanıyorum , sizin düşünceleriniz neler ?

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro7 -- 13 Temmuz 2015; 22:12:00 >

• Kimse hiçbir şey düşünmüyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuğa değil hukuka

• Hukuğa değil hukuka
  • Aühf 2. Sınıftayım. Doğru bi karar almışsın pişman olmazsın emin ol :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka fikirler de duymak istiyorum, millet konuşun.

• geliyorsa galatasaray, bilkent ve koç'u da değerlendir. ankara hukuktan iyiler diye demiyorum. zaten bu seviyedeki üniversiteler arasında nüanslar vardır. hemen hemen aynıdırlar. ama bir tanesindeki ufak bir detay seni kendine çeker. genel üniversite şartlarını ve olanaklarına bakmakta fayda var. hepsinin türkiye'nin en iyi hukk fakülteleri olduğuna şüphe yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.000 e düşemez.Benim tahminim 5.500 civarı.Sonuçlar açıklanınca karşılaştırıcam zaten yazdıklarımı merak etmeyin :D..
  • Hocam yeditepe,bilkent,bahçeşehir,özyeğin,bilgi bunlar geliyorsa değerlendirin derim vakıf üniversitelerinin akademik kadrosu yıl geçtikçe iyileşiyor ve sosyal açıdan gelişmek için öğrencilere bir çok imkan sunuyor.(Avukat insanın sosyal açıdan gelişmiş olması gerekir) Yerinde olsam bunları değerlendirirdim
  • Saolun dostlar sıralama maalesef Yeditepe ve sonrasına yetiyor

• 5000-5800 olacak
  • bence devlet seçerek kesinlikle doğru yapmışsın. benim de sıralamam özeller özyeğine tutuyordu ama araştırınca fark ettim, vakıf üniversiteleri insana garanti vermiyor. yani 4 sene sonra sen mezun olurken ne durumda olacaklarını bilemiyorsun öte yandan 130 küsur yıllık istanbul, ankara var. hukuk fakültesinde geleneğin önemi büyük. bende ankarayla istanbul arasında kararsızım, ist oturmasam ankara yazardım.
  • Benim gibi düşünen varsa bence bunları göz önünde bulundursun , devleti ihmal etmesin. İmkanlar sınırlı olsada 100-150 yıllık bir ekol var ortada. Gelin bu fakültelerin sıralamalarını birlikte arttıralım
  • Bende Ankara'nın 5400-5800 dolaylarında olacağı kanısındayım. Tercihinizde de (eğer gerçekten hukuk okumak istiyorsanız) sizi destekliyorum ve gayet doğru bir karar verdiğinizi düşünüyorum. Çünkü Ankara hukuk cumhuriyetin en köklü hukuk fakültesidir.

• ucuncusahis U kullanıcısına yanıt
    Yorum için sağ olun
  • Biraz kan gelsin konuya
  • biraz daha kan gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.