Şimdi Ara

Ankara Hukuk’a Geçmeli Miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,belki biliyorsunuzdur daha öncede de başlıklar açmıştım.Ben Galatasaray üniversitesi birinci sınıf öğrencisiyim ve ankara hukuğa geçmeyi düşünüyorum.Sizce bu karar nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sana bir şey diyeyim mi, hiçbir yer öyle çok iyi değil. Haberin olsun yani Ankara Hukuk'a geçince de bir sürü sıkıntılı şey göreceksin, orda da memnun olmadığın bir sürü şey olacak. O yüzden sanma ki bir yerden ayrılınca her şey düzelecek, her şey çok iyi olacak. Sen meslek seçmeye bak, her yerde milyon tane sıkıntı var. Gittiğin yer de öyle çok iyi olmayacak. O yüzden ne yapmak istediğini seç ve sıkıntılarıyla beraber oku.
  • neden bize de anlatır mısınız?
  • furkanys F kullanıcısına yanıt
    Zaten daha önceki açtığım başlıklara bakarsanız kolayca anlayabilirsiniz sebepleri

• Hocam senin once suna karar vermen lazim: Ben isletmeyi mi sevmedim galatasarayi mi? eger cevap galatasaraysa boun siyasal,ybs,ut itu econ vs seceneklerin var oralara gec. eger cevap isletmeyse de ankara hukuk istanbul hukuk en mantiklisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 21 Haziran 2020; 11:10:6 >
  • Ozel bir universiteye burslu olarak yatay gecis yapılıyor mu bilmiyorum ama oyle birsey yapılıyorsa. Sıralamana gore koç uluslarasi iliskiler veya sosyoloji tercih etmeni oneririm 2.8 ortalama ile direk çap yapabiliyorsun. Ekonomi veya isletmeyle çap yapar keyfine bakarsın. Mf 10k tm 1.5k yapan gls liseli tanıdıgım koc sosyoloji okuyup econ çap yaptı cok memnun suanda

• ya abi galatasaray üniversitesi yaa bırakılır mı aşık olduğum okul bi kazanabilsem...
  • furkanys F kullanıcısına yanıt
    İçi seni yakar dışı beni...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Cevabım her ikisini de sevmedim aslında.Ve işletmede bir sürü rakip olduğunu gördüm

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    Yüzde 0 bursla geçiliyor...

• AllAroundIndividual A kullanıcısına yanıt
    hocam cok da yapacak bir sey yok yani o zaman bu saatten sonra.ya mf'den hazirlanacaksin ya da ea'dan bir alternatif bulacaksin.siralaman cok iyi hukuk,psikoloji,isletme,ybs,ut,ekonomi,siyaset hemen hemen butun devletlere gidebiliyorsun.1.5 ay vaktin var bence detaylica arastir ve en cok hosuna gideni bul.

• Hocam sana bir şey diyeyim mi, hiçbir yer öyle çok iyi değil. Haberin olsun yani Ankara Hukuk'a geçince de bir sürü sıkıntılı şey göreceksin, orda da memnun olmadığın bir sürü şey olacak. O yüzden sanma ki bir yerden ayrılınca her şey düzelecek, her şey çok iyi olacak. Sen meslek seçmeye bak, her yerde milyon tane sıkıntı var. Gittiğin yer de öyle çok iyi olmayacak. O yüzden ne yapmak istediğini seç ve sıkıntılarıyla beraber oku.
  • Up

• AllAroundIndividual A kullanıcısına yanıt
    Rekabet her yerde var. Paran varsa git toprak al ve modern tarımla uğraş. Tabi maddi imkan varsa. Ya da bekçi ol rekabet istemiyorsan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geç dostum geç durman hata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 22 Haziran 2020; 11:49:18 >
  • bence hukuka değil odtü işletmeye ve ekonomiye geç.
  • Up

• Belliki gsde aradığını bulamamışsın bundan sonra sağlıklı bir eğitim alacağını düşünmüyorum bırak bence ama gideceğin yerlerde aratmasın elinin altındakini. Bu da var Ankara hukuk hiç beklediğin gibi bir yer bile olmayabilir. Neyse hayatındaki kararları bu forumda o ünilerde okumayan insanların etkileriyle de yapma bence

• Bu sorunun cevabını sadece sen verebilirsin. Asıl istediğin neyse, neyde yakınlığının varsa ona yönel
    .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.