Şimdi Ara

Ankara - Gelibolu arası otobüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara - Gelibolu arası otobüs tavsiyesi verebilir misiniz? Kamil Koç'ta sefer yokmuş.

• up
  • Sen güvendiğin otobüs firmasıyla çanakkaleye gel, geliboluya feribotla 2-3 liraya geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Sen güvendiğin otobüs firmasıyla çanakkaleye gel, geliboluya feribotla 2-3 liraya geçersin

hocam feribot filan nerede bilmiyorum hiç. çanakkale otogar nerede onu da bilmiyorum

hep uçakla gelirdim ama bu sefer havaalanına beni almaya gelebilecek kimse yok

aslında havaalanından geliboluya çile çekmeden gitmenin yolunu bilsem problem olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Sen güvendiğin otobüs firmasıyla çanakkaleye gel, geliboluya feribotla 2-3 liraya geçersin

hocam feribot filan nerede bilmiyorum hiç. çanakkale otogar nerede onu da bilmiyorum

aslında havaalanından geliboluya çile çekmeden gitmenin yolunu bilsem problem olmayacak

Zaten sorarlar size otogarda mı ineceksiniz yoksa feribotta mı diye. Otogarla feribot arası yaklaşık 700 metre falan zaten atlasanız taksiye 5 lira yazacaktır. Tabii direk feribotta inmek var. Ya çanakkale çok güzeldir hocam eğer eşyanız çok değilse biraz zaman geçirin derim boğazda

• ankara gelibolu
    otobüs kız dolu
    kızlara taka taka
    şeyim oldu vites kolu

aklıma geldi birden
  • Truva
     Ankara - Gelibolu arası otobüs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla feribot Çanakkale'den Eceabat'a gider. Gelibolu'dan ise Lapseki'ye sefer var. Sonra mağdur olmayasın, iyice araştır derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Zaten sorarlar size otogarda mı ineceksiniz yoksa feribotta mı diye. Otogarla feribot arası yaklaşık 700 metre falan zaten atlasanız taksiye 5 lira yazacaktır. Tabii direk feribotta inmek var. Ya çanakkale çok güzeldir hocam eğer eşyanız çok değilse biraz zaman geçirin derim boğazda

Direk gelibolu otobüsüyle çanakkale otobüsü arasında ne kadar saat farkı var varış açısından biliyor musun? Eşya olarak 2 tane filan valizim olur işte. Feribot direk gelibolu'ya giden feribot değil mi?

Çanakkale güzeldir de sap sap takılmanın anlamı yok şimdi

@Jexon17, hocam truva'da tek kişilik koltuğu ve wc'si olan otobüs var mı? Sanmıyorum pek ama.

@Jexon17

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Bildiğim kadarıyla feribot Çanakkale'den Eceabat'a gider. Gelibolu'dan ise Lapseki'ye sefer var. Sonra mağdur olmayasın, iyice araştır derim.

Ben de öyle biliyorum, arabalı feribotlar o şekilde çünkü. Havalanından dönerken önce lapsekiye gidip oradan biniyorduk feribota.

Belki normal feribotlar filan varsa gelibolu'ya gidiyordur diye düşündüm.
  • Araştırdım biraz mesele hashus'un dediği gibi. Yani bizim planlar iptal, zira çanakkaleden geliboluya feribot seferi yokmuş. Bu arada truva berbattır ne wc ne tekli koltuk. Truvadan çektiğimi bir ben bilirim bir de truvadakiler.

Feribot seferlerihttp://www.canakkaletravel.com/feribot.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.