Bildirim
Ankara - Gelibolu arası otobüs
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
Sen güvendiğin otobüs firmasıyla çanakkaleye gel, geliboluya feribotla 2-3 liraya geçersin -
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
Sen güvendiğin otobüs firmasıyla çanakkaleye gel, geliboluya feribotla 2-3 liraya geçersin
hocam feribot filan nerede bilmiyorum hiç. çanakkale otogar nerede onu da bilmiyorum
hep uçakla gelirdim ama bu sefer havaalanına beni almaya gelebilecek kimse yok
aslında havaalanından geliboluya çile çekmeden gitmenin yolunu bilsem problem olmayacak -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
quote:
Sen güvendiğin otobüs firmasıyla çanakkaleye gel, geliboluya feribotla 2-3 liraya geçersin
hocam feribot filan nerede bilmiyorum hiç. çanakkale otogar nerede onu da bilmiyorum
aslında havaalanından geliboluya çile çekmeden gitmenin yolunu bilsem problem olmayacak
Zaten sorarlar size otogarda mı ineceksiniz yoksa feribotta mı diye. Otogarla feribot arası yaklaşık 700 metre falan zaten atlasanız taksiye 5 lira yazacaktır. Tabii direk feribotta inmek var.Ya çanakkale çok güzeldir hocam eğer eşyanız çok değilse biraz zaman geçirin derim boğazda
-
ankara gelibolu
otobüs kız dolu
kızlara taka taka
şeyim oldu vites kolu
aklıma geldi birden
-
Truva
-
Bildiğim kadarıyla feribot Çanakkale'den Eceabat'a gider. Gelibolu'dan ise Lapseki'ye sefer var. Sonra mağdur olmayasın, iyice araştır derim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
quote:
aslında havaalanından geliboluya çile çekmeden gitmenin yolunu bilsem problem olmayacak
Zaten sorarlar size otogarda mı ineceksiniz yoksa feribotta mı diye. Otogarla feribot arası yaklaşık 700 metre falan zaten atlasanız taksiye 5 lira yazacaktır. Tabii direk feribotta inmek var.Ya çanakkale çok güzeldir hocam eğer eşyanız çok değilse biraz zaman geçirin derim boğazda
Direk gelibolu otobüsüyle çanakkale otobüsü arasında ne kadar saat farkı var varış açısından biliyor musun? Eşya olarak 2 tane filan valizim olur işte. Feribot direk gelibolu'ya giden feribot değil mi?
Çanakkale güzeldir de sap sap takılmanın anlamı yok şimdi
@Jexon17, hocam truva'da tek kişilik koltuğu ve wc'si olan otobüs var mı? Sanmıyorum pek ama.
@Jexon17
-
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
Bildiğim kadarıyla feribot Çanakkale'den Eceabat'a gider. Gelibolu'dan ise Lapseki'ye sefer var. Sonra mağdur olmayasın, iyice araştır derim.
Ben de öyle biliyorum, arabalı feribotlar o şekilde çünkü. Havalanından dönerken önce lapsekiye gidip oradan biniyorduk feribota.
Belki normal feribotlar filan varsa gelibolu'ya gidiyordur diye düşündüm. -
Araştırdım biraz mesele hashus'un dediği gibi. Yani bizim planlar iptal, zira çanakkaleden geliboluya feribot seferi yokmuş. Bu arada truva berbattır ne wc ne tekli koltuk. Truvadan çektiğimi bir ben bilirim bir de truvadakiler.
Feribot seferlerihttp://www.canakkaletravel.com/feribot.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X